PM-mesaje sterse fara sa depasesc 20

PM-mesaje sterse fara sa depasesc 20 | Autor: franqois

Link direct la acest mesaj

Aveam cam 12 mesaje in cutia postala si la o ultima intare vad ca nu-mi mai apar decat vreo sase. Unde sunt cele mai vechi? Pot sa le recuperez in vre-un fel?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Imi pare rau ca nu v-am informat in prealabil dar am sters toate mesajele mai vechi de 60 de zile. In baza de date cu PM se adunasera peste 160.000 de mesaje!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Tie iti pare rau si eu am ramas fara mesaje. De unde mai iau informatiile respective????!!!! Daca stiam le salvam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

a, muultumesc , aveam si eu cateva informatii la care tineam, tot in mesaje. Eu zic ca de-acuma cand mai apare o noua facilitate sa anuntam din timp: nu va incredeti in ele, va pot fi sterse oricand fara aviz :(

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Si eu la fel, am ramas fara mesaje, dar si fara citeva informatii pretioase.

Carmen, Ionut si Pasarica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Ei bine pe langa scuzele de rigoare care sper ca totusi vor fi acceptate, am sa fac urmatorul anunt.

O date pe luna se vor sterge automat toate mesajele care sunt mai vechi de 60 de zile. Pentru a evita o situatie neplacuta recomand tuturor utilizatorilor sa salveze mesajele vechi. Noi pozitionam mesajele private ca o metoda de interactie rapida si integrata in site. Aceasta functionalitate nu este pozitionata ca o posibila arhiva de mesaje (cel putin deocamdata).

Mergi la inceput