info agroturism - N. Moldovei sau oriunde

info agroturism - N. Moldovei sau oriunde | Autor: Julie

Link direct la acest mesaj

A petrecut cineva o saptamana la munte, in ceea ce se cheama agroturism? Cum a fost? (ma intereseaza Nordul Moldovei in primul rand, dar daca ati fost in alte zone, va rog sa povestiti)
Rog info despre locatii, preturi, conditii si mijloacele de transport cu care se poate ajunge...
Multumesc mult ,
Julie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Am fost acum vreo 4 ani la Agapia si se inchiriau camere pe loc, fie la maicute, care au niste casute pline de flori si aromind a dulceturi de parca-ai fi in Hansel si Gretel, fie la taranii din sat, care-ti puneau la dispozitie masa de sub nuc, acces la frigider, mulgeau vaca si te serveau cu lapte proaspat ori, la cerere, iti tranteau vreo mamaligutza vartoasa....mium...si era 50 de mii camera. Sa fi fost 99 sau 2000...Beton! M-as intoarce!

"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

CICI pe unde esti , uite ca vor sa vina musafirii?
Din cate stiu eu colega nostra Cici are o pensiune agroturistica in Campulung foarte apreciata de cei care au fost pe la ea.
Iar in zona Sucevita sunt o gramada de pensiuni de 3 si 4 stele, care sunt pline tot timpul de straini ca noi nu prea ne permitem.

Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Initial creeata de Julie

A petrecut cineva o saptamana la munte, in ceea ce se cheama agroturism? Cum a fost? (ma intereseaza Nordul Moldovei in primul rand, dar daca ati fost in alte zone, va rog sa povestiti)
Rog info despre locatii, preturi, conditii si mijloacele de transport cu care se poate ajunge...
Multumesc mult ,
Julie

Mai multe gasesti si aici:

http://www.linkuri.ro/index.php?req=104

~~Adela&Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

pentru cei care doresc o vacanta in Bucovina - va recomand cu caldura pe Cici.
draga Julie - arunca o privire aici http://www.geocities.com/CapitolHill/3564/eco.htm

In inima Bucovinei, la Campulung Moldovenesc, vei avea o vacanta minuntata si absolut speciala.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Anul trecut am vrut, dupa 15 ani, sa vizitam din nou ceea ce se cheama "Oltenia de sub munte" : manastirile Bistrita, Arnota, Horezu, Polovragi (cu cheile Polovragi si pestera), pestera ia o pauzarilor, Tismana etc. Ne-am cazat la o pensiune in Novaci, 500.000/camera cu 2 paturi, o baie la 3 camere, living cu tv, terasa imensa, bucatarie utilata numai pt turisti, puteai sa si comanzi masa. Duminica la Novaci este targ, partea cu alimentele proaspete e tare, carne proaspata de porc, vitel, oaie la preturi incredibil de mici, branzeturi de tot felul, carnaciori, etc.
O alta zona interesanta am descoperit in Muntii Siriului, la 175km de Buc (varianta prin Valenii de Munte), la cabana 14 scaune (dati un google cu 14scaune si o sa vedeti site-ul lui nea Tudose), acolo am fost 2 veri, multe familii cu copii mici, au o curte imensa, pactic un soi de pajiste, era o nebunie sa vezi mogaldetele in patru labe prin iarba, tot asa bucatarie utilata numai pt turisti, sunt si 2 camere de 3 paturi cu baie proprie, restul e la comun, un frigider la 2 camere, iti si gateste daca vrei, in august se culeg fragi intr-o veselie, e si cascada acolo, noua ne-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Incearca si pe www.antrec.ro - Antrec este Asociatia Nationala de Turism Rural, poate te ajuta cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Ca tot se vorbeste despre mine pe aici,fac prezenta cu noi informatii pentru membrii forumului.
Camera pat matrimonial 850.000 lei cu mic dejun inclus pt.2 persoane(la 5 zile se ofera un gratar la iarba verde)
Copii sub 4 ani nu platesc.La cerere se mai pune un pat pt.copii peste 4 ani(100.000) lei
Facilitati
-curte mare,terasa si gratar in aer liber,piscina pentru copii,minipiscina pt.adulti,terasa pentru plaja.
Transport la manastiri cu auto(4 locuri)-5000 leikm

cici

http://poze.acasa.ro/album?id=2648

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Hai sa va povestesc si eu din vacanta de vara trecuta din apuseni. Noi am stat la o pensiune numita Poarta Zmeilor din Salciua, e super curata si mancarea pregatita de proprietari. Laptele era adus de vecina, in rest nu stiu de unde se aprovizionau. Peisajul este o minune. Acolo ne-am intalnit cu Descantec, ei au stat chiar la o familie din sat, pe care ii recomandam de asemeni ca fiind exceptional de ospitalieri. De vizitat si drumetii sunt atat de multe, incat nu-ti ajunge o saptamana.
Nota 10 pentru zona apusenilor.
http://promontana.e-fx-design.net/html_ro/tarife.html
cealalta familie care inchiriaza:
Bolog Ionel 0258/788.631 Salciua de Jos

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

S-a spus Nordul Moldovei sau oriunde.
Anul trecut la 1 septembrie am mers la un sfarsit de saptamana la Cabana 14 scaune.E vorba de zona Nehoiu - Siriu.Peisaj superb, preturi si pentru buzunare modeste (350.000 lei/camera).Acolo mergi si pregatesti masa asa cum doresti, ai tot la dispozitie sau ...poti cere gazdelor primitoare sa-ti serveasca niste pastravi si-o mamaliguta...E mult spatiu, loc de joaca pentru copii.Pacat ca nu am gasit loc si anul acesta de 1 mai.As fi avut noutati.
Anul acesta de 1 mai am mers la Valea Doftanei la pensiunea Louissiana.Cazare excelenta.Camere curate,frumos mirositoare cu preturi de genul 500.000 lei/camera matrimoniala sau 1.000.000 lei/camera cu 4 paturi.Poti merge cu mancarea ta sau poti fi servit .Acolo exista in cadrul pensiunii restaurant,bar, cofetarie ...si un magazin cu de toate.
Fac o ciorba de burta delicioasa.
Cred ca voi reveni in zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

... un loc absolut superb la Danes, langa Sighisoara. Pentru cazare exista doua locatii, un hotel-pensiune si un han. Noua ne-a placut mai mult hanul care este in padure. Aaaa... si chiar se face echitatie de agrement, ceea ce pentru mine a fost argumentul suprem.
http://www.dracul.ro/ro/index.php

Q

Mergi la inceput