Mamici de ianuarie-februarie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
ingerasu spune:
Nici eu nu am reusit ieri sa ma mai contectez la site , degeaba m-am chinuit ca nu s-a putut.
Multumim Adriana si Ioana pt gandurile voastre si va mai asteptam sa ne impartasiti din experienta voastra minunata.
Crinuta, mama, tu chiar te-ai dat la fund sau ai perioada de relache?
Alina,desi abia acum am vazut mesajul sper din tot sufletul ca s-a rezolvat problema si ca esti bine. Asteptam vesti bune.
BalMascat incearca sa nu mananci alimente care te baloneaza si seara, inainte de culcare mananca cate un mar ca alfel toata sarcina o sa fi si nu ai nevoie de asa ceva.
7+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica
oana cretu spune:
Buna, fetele!
Multumim, Ioana si Adriana pentru sfaturile voastre si amintirile tare frumoase care ni le impartasiti si noua, caci tare ne place sa ascultam astfel de povesti.
Crinuta, nu mai dia chiar nici un semn?
Ingerasu, tu cum te mai simti?
Balmascat, lasa ca si eu mai am mult pana la prima eco, tocmai pe 14 iunie! Si astept! Vineri ma duc iar sa fac analize, in schimb!
Va pup!
oana si bb din burtica (7 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
crinuta spune:
Buna dragelor, pai ce vina am eu daca site-ul asta merge ingrozitor de prost? Am ajuns sa ma enervez si sa renunt.
De ex azi, am intrat cu chiu cu vai, v-am scris, si cand sa il trimit, nimic. Sa vezi nervi pe mine.
Ce sa va spun. Eu am ajuns sa dorm mai tot timpul, si culmea, tot sunt obosita.
In rest ce sa va spun, la fel cu bucataria, mi-e greu sa intru, sa gatesc, sa spal vase, e un chin pt mine, insa greturile sunt in continuare vagi.
Ieri nu am putut manca mai nimic, in schimb seara, in masina fiind cu sotul meu, i-am spus ca e musai sa mananc in secunda aia prajitura, ca altfel nu se mai poate....., asa ca ne-am dus sa cumparam cateva sortimente.
Sanii s-au marit iar, ieri seara m-au durut, insa cu mersul la toaleta merg mai rar, cel putin in timpul noptii.
Si timpul asta care trece atat de incet, voi cum suportati?
pupici
Crinuta si bb 7+ saptamani
adita spune:
si mie mi-a fost foarte greu sa intru pe forum, a mers groaznic astazi.
LA mine nimic deosebit, greturi n-am mai avut, nici un semn. Stau ca pe ace, abia astept sa ajung la urmatorul control, sa-mi vad puiutul la ecografie si sa ma asigur ca e bine. Tare greu mi se pare pana misca bebelusul, ca sa-ti dai seama mai usor daca e totul in regula cu bebe
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
Alina Maria spune:
Buna,
Intradevar si eu azi am incercat sa intru pe site si nu am reusit asa ca acum inteleg pe fetele care spuneau acest lucru.
Eu am fost la doctor si intradevar am infectie acolo jos asa ca mi-a dat amoxicilina. El a spus ca aceasta cura ma auta ca sa nici nu cumva sa revina mai incolo cand poate afecta bebelusul asa ca sunt mai calma.Tot mai am multe dureri insa sper sa treaca.
Multumesc ca mi-ati tinut pumnii!
Si eu mai am mult pana la eco in jur de 10 iunie nu este sigur insa cam asa.Poate asta ne va linisti.
La capitolul simtome ce pot sa spun nu prea bag de seama din cauza unei dureri mai mari.
Sper ca voi sa va puteti bucura de un inceput pozitiv caci eu mult mi l-am dorit chiar ma gandeam drept asa de la inceput sa simt asa multa durere ,de ce eu? Dar asta e !
alina
crinuta spune:
Alina, nu iti fa probleme. Amoxicilina este foarte buna in infectii urinare, deci nu ai de ce sa iti faci griji.
Incearca si tu sa te menajezi un pic.
Simtpome nu ai cum sa ai asa devreme. Mai asteapta cam 2,3 saptamani, desi de preferat este sa nu ai nici un fel de probleme, ma refer la simptome neplacute.
pupici
Crinuta si bb sin burtica 7+ saptamani
crinuta spune:
Pai bine dragelor, imi merge si mie site-ul bine azi, si voi nimic, liniste deplina. Pai ce facem?
Ingerasu, ce faci mama? Cum te simti? Ce noutati ai?
Oana, banuiesc ca inca nu iti functioneaza pc-ul.
Restul fetelor, unde sunteti? Nici un semn, nimic?
pupici
Crinuta si bb din burtica 7 saptamani
ingerasu spune:
Pai nu am mai intrat c am zis ca si azi avem probleme si am zis ca incerc mai tarziu sa intru. Va dati seama ca noi am ajuns dependente de siteul acesta?
Eu sunt foarte bine, super chiar. Nu am simptome, ma simt iar bine. In schimb mi-au venit poftele, zilele trecute am mancat de am spart capsuni iar acum am trecut pe cirese. Of Doamne, daca o sa fiu asa toata sarcina ma fac o si tare nu as vrea. Ce norocoase suntem noi ca o sa prindem pe toata perioada sarcinii numai legume si fructe proaspete
Fetelor, cred ca o sa avem o noua colega de trupa. Am tras cu ochiul la aspirante (obisnuinta, bat-o vina) si am vazut ca si Natalia a reusit. Ma bucur pt ea si am poftit-o sa ni se alature.
7+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica
crinuta spune:
Stiu de Natalia, i-am scris si eu. Sper sa ne mai inmultim.
La mine au aparut unele pofte, din cand in cand, asta peste starea aceea de disconfort pe care o am tot timpul.
Dupa ce ca acum 2 zile a trebuit urgent sa mananc prajituri, ieri seara m-a apucat pofta de muraturi, de se uita sotul meu la mine mirat ce m-a apucat.
Aici se mureaza aproape toate legumele, si eu la inceput nu eram obisnuita cu stilul lor (le cumparam asa din magazin), dar de curand m-a apucat.
Ieri am cumparat un tip de mancare specific lor, care este insotita intotdeauna de muraturi. Morcovi murati, castraveti murati, conopida murata, etc.
E, acum cand vreau sa si eu sa mananc morcov murat, acum nu pot. Imi raman doar castravetii murati. Aseara pe la 24 ii spuneam sotului ca vreau muraturi in disperare, la care el ma intreaba " sa ma duc acum sa iti iau"? Cum sa-l trimit la ora aia, chit ca sunt magazine deschise non stop, dar mi-a fost mila.
Nu face nimic. Azi sigur mergem la supermarket si cumparam cat mai multe muraturi.
pupici
Crinuta si bb din burtica
oana cretu spune:
Buna, fetele!
Calculatorul merge, dar nu am fost acasa, ma plimb! Si dupa amiaza plec la plaja sa facem un gratarel!
Si eu ma simt foarte bine, dar aceeasi problema cu mancarea.
Hai sa va scriu despre saptamana a noua.
Bebelusul si-a dublat dimensiunea fata de saptamana a opta.0
Masoara acum intre 17 si 22 mm.
Capul, inca foarte voluminos, mai mare decat tot restul corpului, incepe de acum sa se separe de acesta prin gat, care tocmai s-a format.
Mainile si picioarele continua sa se alungeasca. Mainile sunt in avans fata de picioare.Ele se curbeaza la coate si palmele se indoaie usor la nivelul incheieturii. Se formeaza acum degetele de la maini si de la picioare.
Ochii se apropie si se deseneaza ploapele, nasul se plaseaza la locul luisi falcile se intaresc. Se poate distinge acum buza superioara. Ochii se observa acum foarte bine. Cum nervul opticeste complet format, aproape s-ar spune ca bebelusul ar putea sa vada.
Glanda tiroida se plaseaza la locul ei, lipita de trahee. Inima incepe sa se compartimenteze in inima dreapta si inima stanga. ea bate cu frecventade 80 de batai pe minut.
Glandele sexuale- desi continua sa fie nediferentiate - se vor dezvolta in curand ca testicule sau ovare, urmandu-si programarea inscrisa in gene.
Copilul incepe sa miste in saptamana a noua. El se roteste in jurul lui insusi, ca si cum ar face salturi acrobatice (ca bebul de pe DC). Aceste miscari sunt doar reflexe, caci muschii nu sunt inca controlati de creier. Nu se simt inca aceste miscari, dar ele sunt reale, si le putem vedea la ecograf.
Ce parere avetI, eu m-am bucurat tare cand am auzit ca incepe sa miste!
Va pup!
oana si bb din burtica (7 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."