Mamica de mai-iunie (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Dragele mele,

Am lipsit o saptamina (de cind am intrat in concediu si stau acasa unde inca nu am internet...)si s-au intimplat atitea...

In primul rind felicitari si pupici tuturor mamicilor si puilor lor.

In al doilea rind m-am invirtit o gramada ca sa dau de voi, nu stiam unde ati plecat toate, credeam ca am ajuns in zona crepusculara si toate mamicile de mai-iunie au disparut.

Eu sunt bine, azi ma duc la controlul de rutina sa vedem cum mai stam.
Ultima oara cind v-am scris va spuneam ca ma pregatesc sa merg la mare (de 1 mai). Am fost si a fost super. M-am si bronzat, dar ca tractoristii, adica doar pe fata, pe brate si pina la genunchi, fiindca am stat cu niste pantaloni pescaresti pe mine. Oricum mi-am facut damblaua si am vazut marea, caci nu stiu daca vom mai ajunge anul acesta cu bb mic.

Va pup acum.

Catusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

felicitari, angi pentru bebe ami!!! sa-i traiasca lu' manu surioara si voi sa va bucurati de amindoua comorile!!

maria, ce fain ai povestit. mie-mi place de mor sa citesc povestioarele voastre, mai ales ca toate au asa un sfirsit fericit!!!
chiar ca au fost coincidente cu mariile si alex-ii:). dar ce frumos si repede te-ai descurcat, bravo!

irinel si eryka, un pic, pic mai este, saptaminile ramase chiar ca sint putine la numar - parca trec cel mai greu, nu?:) dar trec!

laurina, iti multumesc pentru oferta cu galatogyl, dar ce, acolo se cumpara asa, fara reteta, pur si simplu? uau.... medicamentul pe care-o sa-l iau eu (de miine, sper, ca azi mi-l trimite farmacia aia speciala prin posta) se cheama domperidone si sper sa-mi ajute.... chiar azi dimineata la pompat am observat ca lapticul se imputineaza.... vai, ce mamica denaturata sint, sa nici nu pot sa-mi hranesc copila...... am asa niste abcese de vinovatie, de treizeci de ori pe zi, zau! si acuma beba vrea tot mai mult si mai mult la cite-o masa. ca eu 'produc' doar 70-75ml per pompare, asta inseamna per masa, si in curind, saptamina viitoare ei o sa-i trebuiasca mai mult!! doamne da sa m-ajute medicamentul ca altfel, n-am de ales si-o dau pe formula ca doara nu vreau s-o flaminzesc pe bamburina.... de fapt, pediatra mi-a zis sa-i 'dam timp' medicamentului sa faca reactie cu organismul cam 1-2 saptamini. daca nu merge, atunci aia e...

irinusha, tu ii pui tzusli (cuvint ungue=resc pentru suzeta:)) lui cris? cind se agita bebeii vostri mai mult, seara sau dimineata? uneori, diminetile, tre' s-o hranesc pe lia din ora-n ora pina se linisteste.... la fel, seara. si eu vad cit de mult maninca, nu e ca si cum o pun la tzatza si nu vad cit suge! 60-65ml din ora-n ora pentru trei, patru ore la rind..... cum poa' sa manince asa? noa, ce sa mai zic, poate are o perioada acuma....o sa mai vedem:).

ooo, toate analizele mele de alaltaieri au fost foarte bune: nu am hipotiroida si nici nu am placenta retinuta in uter - motive pentru care lapticul nu vine: necunoscute!! asa mi-a zis pediatra 'unknown reasons for lactation failure'. na, saracie........ am stiut eu tot timpul ca am mii de defecte.... uite, cum iese cite unul la suprafata, cind nu m-astept:).

va las acuma si va tin pumnii la toate, sa se-ntimple asa cum va doriti! si bebeii sa fie sanatosi!!!!!!!!!

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetelor!
Catusha,ce dragut ai vazut marea si te-ai bronzat ...eu nu cred ca o sa ajung anul asta sa vad valurile.
Sa ne spui cum a fost la control.
Angi,felicitari sa va traiasca Ami !!!
Laura nu am dormit m-am invartit toata ziua cu treaba prin casa si nu am facut pauza ca nu cumva sa imi treaca cheful
Mihaela,imi pare rau ca bb a fost agitat dupa plimbare si ca te-ai obosit Lasa ca ne vedem noi cu bb peste ceva vreme.
Maria frumoasa povestea, multumim Ar fi frumos sa o citeasca mai multe fete,vorba Irinei.
Christina,lasa sa te ajute...iar bb o sa se strecore usurel si nu o sa te doara prea rau
Dana inca putin si vine bb
Irina imi pare rau de piciorusele tale te inteleg pt. ca sunt experta ... stai cu ele ridicate si maseazale si in primul rad gandeste-te ca mai este putin si o sa scapam de picioare umflate
Eryka ma bucur ca iti petreci timpul intr-un mod placut

iuliana & din burtica (33+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Angi, felicitari! Sa va traiasca fetita si sa va aduca multe bucurii!

Noi am terminat ieri cu cumparaturile pentru bebe Thomas. Nu reuseam deloc sa gasim o lenjerie pentru patut care sa ne placa si care sa fie si 100% bumbac. Pana la urma am reusit... De asemenea ne-am inarmat cu un pachet de Pampers, iar acum poate sa vina micutul cand vrea el - noi suntem pregatiti!

Iulia P. si bebe Thomas (36 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna dimineata!!!!

Angi , felicitari pt bebelina!!!! sa creasca mare si sanatoasa si tot binele din lume!!!!!!

Irinel, nu pot sa spun ca simt ceva din cauza tensiunii. Doar maini umflate.Acuma nu stiu daca e de la tensiune sau nu, dat ideea e ca toat asarcina am avut 90/60 si acum am 130/cu nu mai stiu cat. A crescut prea brusc. Incearca sa stai cu picioarele intinse. Stiu ca e greu mai ales daca si lucrezi
Acum dimineata am simtit o presiune mare in bazin, jos de tot, de-am crezut ca iese bebe. Eram la cumparaturi. M-am speriat si le-am lasat toate acolo, m-am urcat in masina si acasa cu mine.

Monet, nu trebuie sa ai mustrari de constiinta. Eu cosnider ca ai facut tot ceea ce s-a putut. Chiar ma gandeam ieri la tine ca esti o supermama. Poate te ajuta medicamentul respectiv. Iti tin pumnii.

maria, multumim pentru povestea nasterii lui Alex.

Danain 37+de saptamani si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

Felicitari Angi si tati pt Ami!!! Sanatate, fericire si toate cele bune!!!

Maria mi-a placut tare mult cum ti-ai spus "istorioara". Cred ca ai avut dureri, dar nu s-au "simtit" in povestea ta. Hai ca are Alex o mama . si toate cele bune!

In rest, noi suntem bine. Tensiunea e ok (daca bine imi amintesc e 100/70 - io nu cred ca am mai avut vreodata 70, dar ma simt ok), bebeu se misca bine si inimioara suna bine ... Mi-a mai facut moasa o planificare pt 19 mai, in caz ca nu-si face bebe aparitia pana atunci, sa merg la vizita, dar sper ca bebe o sa vrea sa-si vada fratiorul (ca el e cel mai frumos membru al familiei, desigur). Trebuie sa plec ca R se cam agita in somn. Sa auzim de bine! Hm... io is urmatoarea pe lista ... Doamne ajuta!

"Ma-ma" cu sau la bord de 39.2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Angy FELICITARI ptr bebelina Adriana ,insanatosire grabnica si te asteptam cu vesti.

Buna fete ,m-am sculat cu noaptea in cap la 4 dimineatza ,nu mai pot sa dorm ,m-am trezit cu ceva dureri la burtica jos jos de tot .Acum vad ca sunt bine .Am si eu niste picioare si maini umflate ,uff Doamne nici vergheta nu mai pot sa ot in pe deget ,asa ca am scos-o momentan.Voua va mai vin verghetele pe deget?

Madutzule ce bine de tine ca stii sigur ca mai ai o saptamana .
Christina profita acum de soacra ta ca sa te poti odihnii si tu .Sunt sigura ca sunt frumoase hainutele trimise de mami a ta.
Maria intr-adevar frumoasa povestea ,ce bine ca ai nascut repede.
Iuliana am vazut si eu pozele pe care le-ai pus .
Dana incearca sa nu mai intrii in panica ,cand mai simti asa ,da?Lasa ca nu iese bebe kiar asa usor din burtic.Am vrea noi.

Eryka & sufletzica din burtica (38 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetilii!
Mai da ce de noi mamici!
Sa va traiasca bebeii, refacere rapida si bebei mancaciosi!!!!
Sper sa nu va suparati ca nu am sa scriu la fiecare in parte dar sunt epuizata dupa 3 zile in forta la colici!!!
Acum parca ne-am mai potolit un pic, dupa ce dna. dr ne-a recomandat un coktail de bonisan si sab simplex! Sa vedeti ce parturi daaa!!!
Am fost ieri la doctor si ne-a cantarit si am luat in greutate 1,300 kg!!!! suntem un barosan care a mai crescut si cu 5 cm!!!!Ce mai ditamai flacaul!!!
In rest eu sunt o somnabula! Nici mancare nu am mai apucat sa fac!!!
doar spalat hainute la bebe si papa la bebe, somn ce mai pot apuca... si un citit rapid la fetele mele de mai -iunie... ca de scris... nu mai am putere prea multa! dar vom recupera zilele astea ca plecam la buzau la bunii! Si pot si eu sa ma mai odihnesc un pic!!!
Sper ca nu dau impresia de mama denaturata!!! Dar chiar simt nevoia de odihna!
Inca o data felicitari proaspetilor parinti si bun venit in randul celor care au descoperit recent bucuria dar si responsabilitatea unui nou membru in familie!!!!
Va pupic dulce !

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ohaulica spune:

Buna burtici si mamici!
Felicitari Angi si tati pt Ami!!! Sanatate, fericire si toate cele bune!!!
Maria povestioara ta m-a impresionat,e bine ca ai scapat asa repede.
Monet esti o eroina,nu stiu cine ar mai avea rabdarea ta ,plus ca pomparea doare.
Danna si Tutus si eu am mari emotii la cum va reactiona Vladut care e mai mic decat puiuti vostri ,m-am gandit sa-i iau o jucarie pe care sa-i spun ca i-a adus-o bebe cand a venit acasa.Nu stiu daca va avea afect dar deocamdata tine bine minte cine si ce i-a adus cand a venit la el.
Eryca-poate ,poate se grabeste sau te-ai agitat cam mult acum ca ai cu cine?
Madutza-eu primele hainute dupa ce le-am spalat cu ariel, lenor le-am si calcat ca sa fiu sigura de orice.Mai tarziu am renuntat la calcat pentru ca oricum am zis ca trebuie sa-si formeze anticorpi.
Irinel - mie mi-a zis doctorul ca la 130 tensiune nu e asa mare problema dar trebuie tinuta mereu sub observatie daca se ridica la 140 urgent internare.Si eu sunt umflatica si daca stau pe scaun la calculator imi amortesc picioarele.
Nally- incearca sa te odihnesti ,eventual cere ajutor,bebele a lut f.bine in greutate!
Ieri am fost la medicul de familie pentru masurat cantrit etc. Un tip de pe hol ma intreaba"NU va suparati cati bebelusi aveti" ,eu ii zic unul, dar de ce intrebati"am fost sigur ca sunt doi la cat de mare e burta".M-a bufnit rasul.
Si alta minune ,"esti sigura ca e fetita?" ,"ca burta asa e ca la baietei ,toata in fata ".
Sa va intreb ceva poate va pricepeti, am primit cercei pentru Veronica si am zis ca ii voi pune in ureche in spital, acum nu stiu ce sa fac sa-i duc sa-i sfinteasca popa? sa nu ?.Stiu ca te intreba pentru cine inainte de ai duce in altar dar daca bebelina nu e botezata are sens?

Noi stam pregatiti cu bagajele facute.

OANA & PRINTESA DIN BURTICA IN 37+ SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineata burtici , mamici si BB-lusi ,

Erika
, si ziceai ca eu stiu sigur cand vine? Fii atenta la ce va povestesc:

Aseara credeam ca pana acolo mi-a fost...ca Mariuca se grabeste sa vina...Pai daca mama ei isteata face numai prostii, normal ca da semne ca nu ii mai place acolo. Acum 2 zile am stat si io in lighean cu apa cu sare, numai ca apa era rece . Doua zile am fost harnicuta si ieri dupa-amiaza m-a taiat odata pe mijloc o durere...si dupa aia la 1-2 minute altele, dar din ce in ce mai usoare. S-au oprit, dar pe la 10pm iar m-au apucat!!!! Dar am stat in pat si pana la urma s-a potolit. Acum nu prea stiu ce sa zic...dar parca ma tot preseaza pe bazin. Nu mai misca decat incet, abia perceptibil. In acelasi timp ma preseaza peste tot, pe toate organele.

Eu nu mai port verigheta de asta iarna...deja nu mai stiu ce e aia...

Acum e mama la mine si am pus-o la treaba, e doar supervizez

Va doresc o zi frumoasa!
Saraca Irinusha, cred ca si ea se zbate cu colicii ca n-a mai zis nimic.

Madutza & ingerasul din burtica in 38+ saptamani

Mergi la inceput