Mamica de mai-iunie (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele!
Madutza, sa va traisca papusica si sa va aduca numai bucurii,sa fiti fericiti toti trei!!!
Iuliana, stii detalii despre Madutza? Cand a nascut? Banuiesc ca cezariana, nu? Ca ea trebuia sa nasca prin cezariana.
Iulia mersic mult de urari! Numai bine va doresc si voua si bebelusului vostru.
Monet, ce bine ca esti mai optimista. Lia creste si papa bine, asta e tot ce conteaza, nu?
Laurina ce bine ca nu mai ai probleme cu alergia. Imi imaginez ce dragut trebuie sa fi fost sa te preocupi de cearceafurile lui bebita fotbalistul.
Irinusha, esti haioasa (cu bubele in... :-)). SI pana la urma are Cris certificate cu nume diferite sa inteleg??? Sincer nu prea ma mira ca ati patit asa da bine ca v-ati luat grija.
Laura (Mamaleone) nasol cu hemoroizii da o sa iti treaca dupa nastere. Iar tipa aia merita pusa la punct. Isi varsa nervii si frustrarile pe pacienti???
Mihaiuta tu cand intri in concediu? Vad ca m-ai intrecut cu vrednicia :-)
Mona, ce bine ca ai inceput sa iesi la plimbarica, o sa va prinda bine si tie si Liei.
Gabitza, am vazut si eu pozele, chiar ca n-a pus decat pe unde trebuie. Iti sta tare bine gravidutza
Eryka, hai ca mai e putin-putin. Te cred ca ti-e greu, ca abia ma mai misc eu si sunt cu 2 saptamani in urma. Abia astept sa ne dai de veste :0)
Lauraa, sper ca esti bine, m-am tot gandit la tine, da banuiesc ca dupa cezariana refacerea e mai inceata. Te asteptam pe la noi cat mai curand. Sanatate multa si tie si bebelusei tale.
Tutus, ce se aude cu surprizuta, sigura ai nascut ca prea nu mai zici nimic. Pupici

Irina, burtica cu baietel

36+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput