Hello!
Fetelor, salvati-ma sa nu-mi fac sepuku! Dupa luni intregi de monitorizare a temperaturii bazale +/- mucus, etc, m-am trezit in aceasta luna ca, dupa ce mi-am simtit in perioada fertila ovarele ca doua pietroaie,si asteptam momentul sa dau "atacul" temperatura ioc, mucus ioc, orice inconfort imi trecuse, toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz ...
Am 34 de ani si am citit ce de la 35 ani pot apare si cicluri anovulatoriidar pana acum nu am mai observat. Mi-e teama ca "prietenule" meu, ovarul polichistic, sa nu revina..
In concluzie, vi s-a intamplat sa nu constatati cresterea temperaturii bazale si totusi ovulatia sa fi avut loc sau sa nu fi avut ovulatie intr-o luna si totusi sa nu fie anormal ?
Sunt foarte ingrijorata .
Buna, Chi!
Am citit ca majoritatea femeilor sanatoase au unul, maxim doua cicluri anovulatorii pe an. Temperatura te poate insela, pentru ca depinde de o multitudine de factori. Cat despre mucus, gasesti pe fertilityfriend modul in care trebuie sa il verifici. Vezi daca ai respectat si acest lucru.
Cel mai bine ar fi ca luna viitoare sa-ti faci o monitorizare eco.
Intaresc si eu spusele lui Nicole...asa e...nu suntem o masina...uneori corpul nostru mai i-a cate o pauza. Cat despre temperatura...eu am verificat...temperatura m-a poate insela uneori, si din cauza asta fac ecografii.
AniS
Si eu iti erecomand sa iti monitorizezi ecografic ovulatia o louna sau doua si legand simptomele cu ce spune ecograrful te vei cunoaste mai bine.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!