Aici, in Olanda (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc mult de tot Ancuta pentru site .Azi ma simpt mai bine un pic obosita insa bine.
Si vremea tine cu noi asa ca o sa ies afara sa iau aer curat.
Pe curand?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Vai, fetelor, ce mai leneviti. Pe unde sunteti?

Am mai pus niste flori azi in gradina, si am pus si capsuni. Abia astept sa vad ce se intampla cu ele, ca nu am idee....

Haideti, iesiti la raport.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Si eu ma ocup de gradina, Ancuta. Ce coincidenta! Si eu am cumparat azi capsuni (plantute) de la piata. Am mai pus ceva trandafiri si maine mai pun niste verdeturi (rozmarin, tarhon, etc.).
Azi m-am plimbat ore intregi prin oras (nu numai la piata) deoarece aveam nevoie de material pentru o rochie de gala (o sa fiu nasa la o nunta in Romania la inceputul lui iulie). Nu numai ca am gasit abia un magazin cu astfel de stofe, dar mai erau si bucati relativ mici de material si vanzatoarea tot incerca sa ma convinga sa-mi fac o rochita de gravida care arata ca un sac. Cam o ora si jumatatea am tot palavragit cu ea pana am convins-o ca se poate asa cum vreau eu. Incapatanata mai sunt!
Astept vesti de la voi.Pupici,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Eu mai vreau sa pun menta, si atat, ca nu mai am loc, dar ieri nu mai aveau, cand am fost.

Maine imi vin unii cu niste tablouri, e o organizati de Arta, si cica incearca sa-si vanda creatiile asa, de la usa la usa, ca nu mai au bani de expozitii. Sper sa gasesc ceva frumos, sa pun in casa.

Pupici tuturor

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ancuta, eu o sa-mi caut tablouri la un magazin da arta in Cluj. Si niste obiecte decorative o sa caut acolo.Sunt totusi foarte curioasa sa aflu preturile pe care le cer cei care trec pe la tine.Sa ma tii la curent.
Menta eu am pus seminte, se mai gasesc la Super de Boer. La piata am vazut ambele tipuri:pepermunt si kruismunt. Incearca si la Praxis Tuin.
Unde sunteti, restul fetelor?

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara,
Intradevar nu s-a scris prea mult, ce sa facem asta e toata lumea e ocupata probabil eu una lucrez in fiecare zi si sunt tare obosita insa va citesc de multe ori fara sa raspund.
Azi iarasi o zi cu sezatii de.
pe curnd !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Mey uite va imbratisez eu pe toate:):):) Tocmai am aterizat la Marsilia si daca tot mi-am consultat mail-ul v-am cetit si noutatzile.
Gradinaritzi, gradinaritzi... mor de ciuda:):):) da las ca pun pe langa casutza cum ma asez intr-un loc.

Danyce... pai mey de ziceai cu vasele...ca-i asa simplu veneam de mult:):):) Te lauzi si cu torturi bune... muzica ai. Ce le place bebeilor..place si mie... Ma gandesc.. pai poate ne facem totzi trei mici si ne adoptatzi si pe noi:):):)

Pupici... soare inghetzat, dar miros de apa sarata si un pumn de nisip. Adica nimic nou fatza de ce avetzi... dar e de la mine:):)

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mag_d2002 spune:

Eu una nu sunt ocupata cu munca dar sunt in schimb super ocupata cu varsatul de vant de care sufar. M-am molipsit nu stiu cum si m-am umplut de bube pana si pe pielea capului ca sa nu mai vorbesc de fata care arata tumefiata. Stie careva dintre voi cu ce pot da pe bubele astea ca sa le usuc mai repede? Ma mananca ingrozitor toata pielea si mai ales ma ustura rau ca nu pot nici noaptea dormi. Ma gandeam ca poate stiti ceva de boala asta si mi-ati putea da un sfat...
Multumesc,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Alina din cate stiu eu varsatul de vant e boala numita si varicela.
Nu e voie sa iei medicamente si trebuie sa stai in casa, fereste-te sa iesi afara.
Incearca sa nu te scarpini si sa nu rupi bubele ca ramai cu semne.MARE GRIJE LA FATZA.

Poti sa folosesti o crema mentolata sa-ti calmezi mancarimile dar atat.
Consulta medicul.

Am avut-o si eu cand eram copila si am ramas cu cateva gaurele pe frunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mag_d2002 spune:

Multumesc slakje! Am iesit ca fraiera in prima zi de boala pe bicicleta si era un vant cu ploaie si am impresia ca mi s-au inmultit brusc. Am crezut ca era infectie alimentara ptr ca aveam cateva pete pe burta doar. In fine, stau in casa si nici macar sa invat la olandeza nu pot asa stare de nervi imi da mancarimea...

Mergi la inceput