COSTURI nastere naturala sau cezariana!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandanescu spune:

Carmen77 frumoaso daca erai aci te costa doar 12 dolari canadieni.Si asta ptr ca am avut telefon in camera.Am stat 5 zile in spital si
[sotul bineinteles cu mine tot timpul]lenjeria de pat am avut-o zi de zi schimbata.Nu mai intru in detalii ,eu una am fost tare multumita.Carmen77 de bebe2 ce zice barza?

Sa fiti iubiti !
Mamica Daniela si Minunea ei, Dania (Melitza)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

..fetele, am si eu o intrebare 'Cand tb sa dam banii, inainte sau dupa nastere la dr si la anestezist?'..ptr ca eu tot ma intreb cum sa fac, dr meu nu prea vrea sa primeasca bani si ma gandeam sa-i dau inainte la cab particular dar nu vreau sa par o ... cu banii inainte

..va rog din suflet sa-mi dati un sfat sa nu ma fac de ras

pupici
laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Pot sa zic si eu ceva din experienta mea?
1.Banii ii dai dupa, nu inainte ca la curve
2. Nu mai fitzi atat de largi la punga din cel putin doua motive:
si cu si fara prestatia medicului si a moaselor e aceasi( parerea mea) si apoi, asa va asteapta niste cheltuieli cand ajungeti acasa cu bebele..... Noi practic cheltuiam cam 1 milion /zi. Pe ce? Pe o gramada de medicamente pentru mine( febra laptelui si o epiziotomie care se descususe), alte accesorii( pompa de muls, biberoane, n feluri de lapte praf), medic pediatru( in prima luna garantat chemati pediatru acasa cel putin de 2 ori x minim 500.000 lei/deplasare), medicamente si smacuri pt. bebe si o groaza de multe alte cheltuieli ca (sutien pt. alaptat care desi cumparat inainte de nastere brusc a devenit prea mic si te deranjeaza, tampoane de toate felurile si toate formele,etc)

Nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

..vai de mine bibi, pai atunci nu am cum sa mai fac copii pe lumea asta ptr ca 1 mil tb sa-l cheltuiesc intr-o saptamana macar si asta cu sacrificii..
sunt de acord ca banii dupa ca la curve ptr ca sunt sigura ca dr meu nu mi-ar face ceva in + daca i-as da inainte..
...am mai citit pe aici ca dupa nastere cel putin 2 luni sunt horror dar tb sa ne gandim ca nu toata lumea are bani ptr tot felul de minuni care au aparut ptr copii..

laura si bb 16+ sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

laura_miu, ca sa fii sigura, incearca sa-i dai banii inainte, si vezi cum reactioneaza. Daca ii primeste, ai scapat de o grija, daca nu, ii dai dupa. Multi medici nu primesc inainte, dar eu nu cred ca te faci de rusine daca incerci sa-i dai inainte. Avantaj: va stii ca intentionezi sa-i dai.

Lavinia

Mergi la inceput