Cura de.......ingrasare.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

v-ati facut analizele la tiroida, sa nu aveti hipertiroidie.
Un tratament pt. ingrasare este:
1. o lingura de polen(de la Apicola) in fiecare zi dimineata pe stomacul gol, cel putin o luna, dupa care va cantariti, vedeti cum sta treaba, daca mai trebuie mai continuati.(contine toate vit si minerale naturale necesare)
2. miere de albine, indulciti cu ea tot ce beti,... pe felia cu unt, puteti sa o serviti si asa ca atare.
3. o lingura de drojdie/ pe zi(verde nu uscata)de care folositi pt. aluaturi , puteti sa o mincati asa sau dizolvata in ce vreti voi, eventual amestecata cu miere si suc, o luna.(este o sursa de vit B)
4. ciocolata
5. berea mai ingrasa
Dupa ce o sa incepeti sa va ingrasati, n-o sa mai reusiti sa slabiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

multam mult pentru reteta
va tin la curent cu rezultatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by val77

ma inscriu si eu in acest club
am 1.65 si 48 Kg
tare asi vrea sa mai pun pe mine macar cateva kg
mananc orice si la orice ora, dar nu se lipeste

Val,
Mie nu mi se pare ca esti slaba,e numai bine.
Eu inainte de sarcina aveam mereu 47-48kg la 1,64.
Acum am 50-50,5kg si mi se pare ca-s asa ca tre'sa ma scap de 2-3kg intr-o luna,merg la o nunta in Ro si...

Alina

Mergi la inceput

alina depinde foarte mult si de conformatie
eu am oasele micute si par un schelet
sunt mai slaba decat verisoara mea care are 12 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns schuster laura spune:

As vrea sa fiu si eu ca tine dar din pacate nu sint. Dupa fiecare bucatica de mincare imi pare rau ca am mincato si am mustrari de constiinta.
Dar sa revenim la tine,bucurate ca poti minca tot ce-ti face pofta si placere dar totul sa fie sanatos.
Natura omului nu o putem schimba.
In ori ce caz iti doresc sa ajungi la greutatea preferata.
Ps.multa plimbare in aer liber si vitaminaC sigur face pofta de mincare.

schuster laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Va rog sa ma primiti si pe mine pe lista la ingrasat.
Am 49kg la 1.70,eu am 2 copiii si cu fiecare sarcina am luat 18kg,dar n-am pastrat nimic,macar pe ici,pe colo,prin locurile esentiale,DAR NIMIC!si tare-s suparata.
La mine polenul,mierea si ciocolata nu ma ingrasa.
Desi sunt un real pericol cand ajung la ciocolata nu ma las pana nu ramane doar ambalajul si.....NIMIC,nici macar un kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Cary lasa ciocolata si apuca-te sa mananci cartofi prajiti buuuuuniii buuuuni, cu maionezaaaaaa si gratarele din ceafa de porc, grase, faine, prajite in unt, pui umplut la cuptor, paine, hamburgeri dragutzi si calziii (ufffff ce-as mai manca unul), baga din cand in cand cate-o gogoasa, alune, semintze, pizza, carnatzi, sunculitza, slaninutza afumata (ahhhhhh ce-as mai gusta putin) cu rosie si ceapa verde, inghetzata cu sos de cioco, iar cartofi cu carnitza musai bine condimentata, friptura , ciorbitza de perisoare, .......sa continui?

Garantat ca te ingrasi.

PS: Tocmai am terminat de mancat o salata de beuf si cred ca m-am ingrasat 3 kile.

alina.

Mergi la inceput

Draga Alina dimineata mananc o tona de prajituri,toata ziua bag in mine,ca doar stau cu BB2 acasa,iar seara pe la 22.30 dau iama la frigider si mananc cu 3 guri,daca se poate,dar nimic,nimic nu se pune deoarece eu sunt o fire super agitata si NU se pune nimic,CE MA FAC?

Mergi la inceput

cary acelasi lucru mi se intampla si mie cica avem arderile prea rapide
incearca sa fi mai linistita , eu nu pot

Mergi la inceput

Nici eu!

Mergi la inceput