Unul sau mai multi copii?!?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Raspunsul corect este 3 COPII. Sau cel putin trei.

Am observat familiile cu multi copii, am citit pe marginea subiectului si concluzia este ca, dupa aparitia celui de-al treilea copil nu mai exista gelozie si concurenta intre cei doi frati mai mari si ca toti se ajuta intre ei.

Daca m-ar mai tine creierul si nervii (si barbatul la usa), as mai face si-al treilea copil. Din pacate ... asta este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

tocmai am citit acum toate cuvintele vostre si va spun sincer ca imi vine sa plang,sa imi scol barbatul si sa il anunt raspicat ca mai vreau un bebe!acum ma simt pregatita sa il am.alexandra e mare,merge in picioare-lucru foarte important pentru mine ca nu imi mai rupe mijlocul,si oricum va face 2 ani pana ar veni urmatorul copil.

apoi intervin grijile:oare pot sa ma descurc?eu am crescut-o pe alex singura,avand grija si de casa,etc...ca alte femei,ca doar n-oi fi singura.dar recunosc ca am avut momente de criza.si de-asta ma intreb acum vrute si nevrute...firma noastra este inca la inceput,parintii ne ajuta enorm,dar cat ne vor mai ajuta si ei?eu mai am doi ani de facultate,licenta,un master,ceva...oare pot?

pe de alta parte,daca nu il fac acum,voi incepe curand sa lucrez,sa intru intr-o hora din care cu greu m-as rupe sa nasc...

mareee dilema...dar doamne,cu cat drag ma gandesc la un ghemotoc cuibarit la pieptul meu!pe alexandra o ador,o pup toata ziua,am invatat-o si pe ea o pisicoasa,dar se intrezareste si imensul alint pe fata ei.daca noi toti,parintii si bunicii,continuam asa,fata noastra nu prea va avea limite...dar daca ar mai veni un bebic,ar invata ce inseamna sa dai,sa imparti...

stiti de ce mai mi-e frica?de nastere.acum imi e frica,dar la alexandra nu-mi pasa.

le urmaresc pe fetele mele de la IUNIE-IULIE,elena,madishor,maria m m...cele care au doi copii...nu mai zic de theodora-eu toata viata mea mi-am dorit gemeni cu ardoare,inca imi doresc,ma opresc la toate carucioarele si ma minunez-si imi zic ca sunt bogate.sufleteste.pentru ca simt acum,mama fiind,cat de bogat esti cand iti tii copilul in brate.carnea ta,rodul iubirii,graunta de viata ce a crescut in tine...mi se zbarleste pielea pe mine!

categoric votez inca o data pentru mai multi copii.

am vazut in primavara in herastrau o tipa,nemtoaica,mulatra cu ochii deschisi la culoare,frumoasa de pica,impingand la un carucior cu un bebe de aproape un an,fruos si el tare.in fata lor,pe role,inca o pustoaica si un pustiulica.clar era mama lor,i-am auzit si vorbind.ma uitam ca toanta la cat de frumosi erau,toti patru,parca rupti de tot,parca apartinand unui univers doar al lor!daca de atatea luni nu i-am uitat,va dati seama ce impresie mi-au facut!

doamne,ce de-am mai aberat!

Alexandra mare si Alexandra mica...

www.jester.ro/alex/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Si eu mai vreau inca un bebe..................dar nu pot acuma.As vrea de fapt inca 2, simt ca asa trebuyie, fara sa exagerez, e ceva mai presus de mine.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

unele dintre voi poate stiti noua noastra situatie...
de curind l am cunoscut pe ovidiu si fetita lui ioana
s ar putea spune ca acum am 2 fete, de 7 si respectiv 11 ani
desi ne cunoastem de putin timp ne gindim sa mai facem un pui... si asta cit de curind..
la inceput ne a cam speriat ideea, dar ne lua frica pe rind, asa ca unul il sustinea pe celalalt
uneori mi se pare o nebunie (cu atit m mult cu cit inainte de a l cunoaste nu mai doream nici urma de bebe in viata mea viitoare) dar, pe de alta parte, nu se spune ca pt a face un pui iti trebuie un dram de nebunie?

asa ca, fie ca vreau ori nu.... voi fi mami de 3 pui

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Tiara ai dreptate,nu poti iubi 2,3copii la fel;noi suntem 4la parinti,eu fiind singura fata(dar al doilea copil)tot timpul frati mei imi reprosau ca eu sunt alintata familiei.Eu vreau sa ma opresc la Naomi dar numai D-zeu stie ce va fi,sa auzim numai de bine,Anca NaomiIoana(22.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulshan spune:

salut mamici,
eu consider ca nu-i drept ca un copil sa ramana ''singur''.atat timp cat sunteti voi alaturi de copil,poate ii oferiti tot ce are nevoie.dar mereu m-am gandit cum va fi cand va ramane fara noi.si nu am vrut sa fie asa,si atunci m-am hotarat sa-i ofer pe cineva''pe masura''si are o surioara pe care o adora.

cam as am simtit eu....
numai bine

Mergi la inceput