La France (10)
Raspunsuri - Pagina 3
Samsara7 spune:
http://www.santemagazine.fr/websante/modele_fiche.jsp?file=F_prixsante_2003_antichuteklor
http://www.arles-pharmacie.com/parapharmacie4.htm
Doar ca sa isi faca o idee Nadine.
Michaela
oana cretu spune:
Buna, fetelor!
Imi pare rau, Micahela sa aud ca nu ai alta solutie, si mai ales sa aud cum ti s-a raspuns. Imi imaginez ca nu ti-a picat deloc bine acest lucru. Eu iti fac un bisou dulce ca sa iti mai treaca din suparare. Si merci pentru tarifele la certificate!
Legat de tratament pentru par, nu raspun ca nu stiu, si eu sufar de aceasta problema, am facut tratament cu Revalid (medicamente din Ro) degeaba. Si scumpe pe deasupra.
O zi buna!
oana si bb din burtica -6 saptamani
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
nadine2004 spune:
Iti multumesc mult, Michaela! Am auzit de henné; chiar Irina isi face pe maini desene din astea, ca ii plac foarte mult chestiile astea arabesti; nu stiam in schimb ca este si contra caderii parului; cu culoarea ai cam nimerit-o ca io sunt cam roscat-orange;
Merci si pt situri! Cred ca o sa incerc cu klorane, acele fiole, desi e scump, dar sunt intr-o stare grava cu parul; si culmea ca nici nu mai fumez de patru luni; momentan nu sunt stresata, dar cred ca isi face efectul abia acum tot stresul din trecut; oricum multumesc mult pt sfaturi; esti foarte draguta! Imi pare rau ca va trebui sa faci acest drum asa departe; eu ma gandeam ca astia pe aici tin si ei cont de anumite conditii(daca esti aproape, daca poti sa ajungi); nu credeam ca folosesc si ei acelasi stil romanesc, de genul ca nu ii intereseaza pe ei; bine ca nu trebuie sa faci mai mult timp stagiul acolo!
va pup
dama spune:
Nadine, eu una nu te-as sfatui cu henna si spun asta din experienta proprie. M-am vopsit cu asa ceva si am crezut ca ori voi ramane cheala ori voi ajunge sa ma tund singura la zero. Voiam sa fiu roscata si am auzit de ea ca roseste. Intr-adeavar am fost fudula tare o vreme pana am vazut efectul par distrus si care cadea pe zi ce trece. Ce-i drept am fir foarte subtire si sensibil dar imi afecatse si pielea capului nu numai firul. Dar poate pt unii este benefic sau poate ca tratament o fi reactionand altfel. Am tinut sa-ti spun totusi, poate te ajunta cu ceva...
Anca
lu.more spune:
Seara buna, fetele, sper ca ati petrecut un week-end cel putin la fel de placut ca al nostru!
Am profitat de vremea buna si-am hotarat sa stam afara cat se poate de mult, asa ca ieri dupa cateva ore de plaja am mers sa vedem Parcul Phoenix din Nice.
Daca va plac plantele si animalele exotice si nu numai, sa mergeti sa-l vizitati daca sunteti in trecere prin Nice! E o minune (o sa ma ocup imediat sa pun cateva poze in album...). Au ei acolo, intre altele, o sera imensa in care au creat microclimatul din diverse regiuni ale planetei, temperatura, umiditate, cu putina imaginatie te-ai crede la Ecuator!
Azi am petrecut toata ziua stand pe iarba la "fête des mais", despre care v-am mai vorbit. Ne-am jucat de-a v-ati ascunselea cu fetele printre maslini, am dansat, am cantat, ne-am bucurat din plin de aceasta frumoasa sarbatoare!!! O atmosfera de care eu una nu m-as satura! Pozele de azi sunt deja in album, pentru cine vrea!
Va doresc o saptamana buna,
Lulu
http://community.webshots.com/user/lumorelli
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
Mirunda spune:
Mai Lu, nici nu am stiut ca aveti asa 3 printesuce frumoase! Sa va traiasca, tare dulcele sunt!
Cat despre poze, sunt SUPERBE! Ce bine de vooi, la noi a plouat tot weekend-ul, marunt si firg, de ziceai ca vine toamna....
Auras, tare m-as bucura sa ne vedem! Sigur ca venim la Nantes, sa stabilim numai unde si cum, si poate, sper-vor mai veni si alte fete?
Nadine, am inteles ca tu vei fi in concediu, cum e cu tine, Sybille? Si alte fete de pe acolo?
Otilia, multumim fani de invitatie, dar nu stiu daca o sa ajungem chiar si pana la voi, desi m-ar tenta...baiul e ca e cam lung, Mara si asa maraie la drumuri lungi, si oricum vom avea muuult de facut, din Bonn pana in Les Sables d`Olonne...pacat ca nu puteti veni voi la Nantes...
Nadine, cu parul tau, vroiam sa te intreb, iei cumva medicamente? Preparate hormonale? Daca nu, ai incercat cu niste vitamine, complexe de vitamine? Poate te speli prea des pe cap? Ai parul f. lung? Hmm, eu as intreba si medicul de familie, poate are si el vreo idee...
Va sarut si noapte buna,
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
chatonel spune:
mai era un tratament in supermarket, in fiole, pt caderea parului.... ma chinui de aseara sa-mi aduc aminte cum o cheama pe firma care il face!!!! Am sa revin cind imi amintesc :P
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
quote:
Originally posted by nadine2004
Merci si pt situri! Cred ca o sa incerc cu klorane, acele fiole, desi e scump, dar sunt intr-o stare grava cu parul; si culmea ca nici nu mai fumez de patru luni; momentan nu sunt stresata, dar cred ca isi face efectul abia acum tot stresul din trecut
Deocamdata uite ce-am gasit:
Les vitamines B5 et H sont indispensables à la santé des cheveux, il est nécessaire de consommer des aliments qui en sont riches comme les céréales complètes, les légumes verts et le pain complet. On trouve aussi ces vitamines dans la gelée royale, le germe de blé et la levure de bière.
L'ortie: avec une poignée d'orties, une poignée de lamier blanc et 25 cl de rhum. Faire macérer les plantes huit jours dans l'alcool, puis filtrer. Appliquer en massages délicats une fois par semaine.
Aussi pour stimuler la pousse des cheveux, frictionner régulièrement le cuir chevelu avec un mélange de teinture d'ortie et de romarin.
Les huiles végétales pures d'AMANDE, OLIVE et MONOÏ peuvent être utilisées.
Appliquer mèche par mèche sur toute la chevelure. S'enrouler la tête dans une serviette chaude pendant une heure, faire un shampooig, puis rincer abondamment. Traitement à faire une semaine par mois.
Toulouse, la ville rose
nadine2004 spune:
Mirunda daca o sa fim in Franta in acea perioada, o sa venim sigur! Termenul meu de trei luni expira chiar in iulie pe 15,deci de aceea nu pot sa vin pt ca trebuie sa ma intorc in tara!Asta daca nu rezolvam cu actele de cas pana atunci!
Merci, dama pt sfat! Si de asemenea iti multumesc si tie chantonel!
Mi-a mai recomandat cineva niste gelule, tot ceva din supermarket, la levute de biere si am inteles ca a avut si efecte foarte bune.Cred ca o sa incerc mai intai cu aceste gelule ca sunt bogate in vitamine!
Ma opresc, ca am o mare durere de cap!!!
oana cretu spune:
Buna seara, fetele!
Ce este cu linistea asta prin Franta? s-a intamplat ceva grav, sunteti bolnave? Intreb, pentru ca este ceva rar sa va vad asa tacute.
Eu am mai pus doua albume cu poze, daca vreti sa le vedeti.
Lulu, tare mi-au placut pozele tale si imi pare rau ca nu am fost si noi cu voi, ca se vede ca v-ati distrat.
Azi am fost la o fata de pe forum, Simona, care nu scrie aici, dar va citeste. Locuieste la Cannet, aproape de mine si de Lulu, si e o scumpa, ca voi toate de altfel. In plus, imaginati-va ca noi avem un subiect in plus de conversatie, si anume bebelusii, caci si ea este gravida in 10 saptamani (cu 3 mai mult ca mine). Cu acest prilej o pup si o astept printre noi!
Va pup pe toate!
oana si bb din burtica (6 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."