dosar pt inscriere la gradi- ce contine?
De unde pot afla ce trebuie sa contina dosarul pentru inscrierea la gradi de stat si cand trebuie predat (acum , la inscriere, sau la toamna)? Stiu ceva de niste analize, adeverinte, acte dar nu stiu nimic concret. Cei ce sunt mai informati (din experienta sau din alte surse) pot sa ma lamureasca si pe mine?
Cineva m-a intrebat de ce gradi apartin...Si eu nu stiu. De unde afli de care gradi apartii? Si daca tu vrei la alta ce faci?
Caprioara cu iedutul Matei
Raspunsuri
mariagi spune:
Caprioara,
pentru inscriere la gradinita de stat noi,am completat o cerere tip data de gradinita,cu datele personale ale parintilor,loc de munca,telefoane utile.apoi ne-au mai cerut:copie dupa buletinul meu de identitate,copie dupa certificatul copilului,copie dupa hotararea de divort,daca este cazul,adeverenta de salariat-din experienta nu este bine sa completezi salariul.pentru Cosmin ne-au cerut avizul medicului pediatru,carnetul de vaccinari,coprocultura,examen de urina.
si un doasar cu sina.am adunat aceste documente si le-am depus pe biroul directoarei.in aceeasi zi am platit si taxa de inscriere care variaza de la o gradinita la alta.
poti sa duci copilul la ce gradinita doresti.in functie de zona si de tarife.gasesti aici pe "despre copii"-lista cu gradinite.
va urez multa bafta,
Maria &Cosmin
tata lu Toma spune:
Noi l-am inscris pe Toma (chiar azi) pentru la toamna.
Acum am dus : certificat de nastere, copii dupa buletinele noastre si adeverinte de salariat.
In prima zi de gradinita trebuie prezentat un aviz epidemiologic si carnetul de vaccinari.
vlad
iomi spune:
Tata lui Toma, sa imi fie cu iertare ca te abordez asa direct, dar ai putea sa imi spui si mie la ce gradi l-ati inscris pe Toma??? Stiu ca nu demult, intrebai pe forum de gradinite cu spatiu de joaca afara, cereai recomandari... raspunsuri nu au fost prea multe atunci, sau poate ai primit mai multe informatii pe privat... si noi suntem inca in cautare de gradi pentru la toamna, asa ca mi-ar prinde bine niste asa-numite 'tips&tricks'...
Toate cele bune,
Ioana & Luca
lavi02 spune:
Cel mai bine este sa-ti alegi o gradinita si apoi sa intrebi exact acolo. Pentru ca difera putin analizele cerute, si nu are rost sa faci din timp altceva decat iti trebuie.