Durere de cap?
Baietelul meu (are 4 ani si 4 luni) e racit de vreo 2 zile. Are nasul infundat si febra. Febra scade la antitermic si cam la 8 ore creste iarasi (ieri a avut si 39.5, dar a scazut dupa nurofen). In rest starea lui este buna, mananca si se joaca ca de obicei. Dar aseara, dupa ce a stat cam mult la calculator (cam 1 ora si ceva), mi-a spus ca il doare capul in zona tamplei. Nu avea febra si dupa vreo 3 minute in care a cam stat incruntat a inceput sa se joace.Dar totusi (eu sunt cam ipohondra cand e vorba de el) pe mine m-a cam ingrijorat. Sotul meu zice ca sunt exagerata, pentru ca orice om cand e racit se intampla sa-l mai doara capul si pur si simplu alta data cand a fost racit nu ne spunea (chiar daca-l durea ceva) pentru ca era prea mic. Dar as vrea sa va intreb daca voi credeti ca e normal sau daca i-ati auzit vreodata pe copii vostri spunand ca-i doare capul? Ce-i drept peste vreo 1 ora cand l-am intrebat daca-l mai doare (el sarea in pat in momentul ala si era tare fericit) mi-a zis razand ca-l doare tare pentru ca insist eu cu mancarea si el nu avea chef sa manance.
Dar prima oara cand a zis chiar parea ca-l doare si nu este minciuna.
Si altceva: are un ganglion la gat vizibil- nu mare, dar vizibil (cu care s-a ales dupa o infectie puternica in gat avuta prin decembrie). Dr. zice ca nu e nici o problema daca se inflameaza vreun ganglion si asta poate dura cateva luni. Sa-i fac ceva analize sau sunt intr-adevar, cum zice sotul meu, exagerata?
Raspunsuri
alexa spune:
Si eu am fost ingrijorata cand Alex s-a plans de dureri de cap. Era racit si avea nasul infundat, pediatra a zis ca este normal si sa nu imi fac griji.
Nu insista cu mancarea in aceasta perioada.
Multa sanatate
descintec spune:
Si ai mei se plang uneori de dureri de cine stie ce cand trebuie sa manance sau sa invete. Ii apuca brusc si le trec imediat ce au terminat cu treaba care le provoaca durerile insuportabile Dar se poate sa fie si o mica durere de cap datorata racelii. Ingrijoreaza-te doar daca se repeta si in alte situatii decat ora mesei :)
D.
Adela99 spune:
Nu cred ca ai motive serioase de ingrijorare. S-ar putea ca durerea de cap sa-i fi fost cauzata si de statul in fata calculatorului. La varsta lui si racit fiind, o ora si ceva mi se pare cam mult, asa cum ai spus si tu. Urmareste daca se plange de dureri de cap dupa ce a stat la calculator. Poate il oboseste.
maria m m spune:
Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.Si eu cred ca poate minciuneste,poate e de la caculator!!!!!!!!!!!!!
miru&nana=>fetele mele frumoase
Ana71 spune:
Va multumesc mult pentru raspunsurile voastre. Victor e bine acum,
i-a trecut raceala si nu a mai zis nimic de durere de cap. Cred ca din cauza racelii a fost pentru ca, desi sta aproape in fiecare seara la computer (ce-i drept nu-l lasam prea mult) nu l-am mai auzit plangandu-se de durere de cap. Oricum ma gandesc totusi, cand o sa avem ceva timp, sa-i fac niste analize pentru ca nu i-am mai facut de vreo 2 ani si ceva. Referitor la ganglionul ala, voi ati observat asa ceva la copii vostri? Si, daca da, cam in cat timp revin la normal?