Dintii

Dintii | Autor: Cary

Link direct la acest mesaj

Mamicile cu,copiii mai mari am si eu cateva intrebari pe care,cu ajutorul vostru o sa le gasesc raspunsul si va multumesc frumos,de pe acum.

Rebecca are 5 ani si jumatate si azi i-a cazut primul dintisor de lapte(la scos singurica fara sa planga),intrebari:

Nu e cam devreme pentru asa ceva?
Dintele care va venii va fii tot cu DURERE,ca atunci cand era bebelusha?
Dupa cat timp de la caderea astuia va veni urmatorul dinte,in locul ramas liber?
Pe viitor trebuie sa merg la stomatolog sa-i extraga dintii care se clatina,sau nu?

Va multumesc inca o data pentru ajutor.
Va doresc week-end placut!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Nu iti face griji !!Baietelului mei (care acum are 5 ani si 9 luni)i-a picat de o luna primul dintisor si la doua saptamani i-a mai picat unul;deci are doi dintisori cazuti(incisivii centrali de jos--care de fapt au fost si primii care i-au crescut);am o prietena medic stomatolog si mi-a spus ca nu e nici o problema;lui deja unul din ei i-a crescut cam 1/3.
Cand cresc a doua oara nu dor;nici nu a simtit cand i-a iesit.
Pe primul,se misca atat de rau incat l-a ingitit;asa i-a picat,cand manca;la al doilea,ca sa nu mai patim asa,cand am vazut ca se misca rau,i l-am tras cu mana (au radacina foarte mica si ies foarte usor);eu nu cred ca e cazul de medic aici;la masele..ok ,dar la dintisorii lor atat de mici..nu are sens.
Numai bine si tine-ne la curent :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Lui Vladut i-a cazut primul dinte la 4 ani si jumatate. Acum la 5 ani si 10 luni are 4 dinti de jos schimbati si 2 de sus cazuti (pe astia ii tot asteptam sa creasca de ceva timp, dar nu ne pierdem speranta )
Toti dintisorii i-am scos eu cu ata.
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor fetita mea are 5 ani si 7 luni si nu se clatina nici un dintisor, nu are nici o cariutza.Sunt tare curioasa cand va cadea primul dinte ca vad ca la copiii vostri de varsta apropiata sau chiar mai mica a inceput.
Numai bine la toata lumea
Astept sa vad ce mai scriu si alte fete la ce varste a cazut primul dintzishor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Maggda, fata mea a implinit sase ani si nici ei nu i-a cazut nici un dinte si nici nu i se clatina nici unul. Intr-una din zile chiar isi facea probleme "Ce se intampla? De ce nu imi cade nici un dinte?" Si i-am povestit ca mie pe la 7 ani mi-a cazut primul dinte, asa ca a spus cu hotarare "Si mie tot la 7 ani o sa imi cada primul dinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Piciul meu are 6 ani si 4 luni si toti dintisorii de lapte la locul lor!Nu misca nici unul!Ba, din contra, incep maselutele definitive sa inmugureasca!Dintotdeauna l-am banuit a fii "coltos" si acum am confirmarea!Sper ca asta sa-l determine sa fie mai bun prieten cu periuta si pasta

Mergi la inceput