Mamici din Arad...? (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica fetili mele!!!
Magda si eu ii sterg gurita cu ceai de musetel si o lingurita de bicarbonat...ai mare dreptate, e tare nasol si chiar trebuie mult sange in vene sa faci treaba asta...Eu am mai observat azi dimineata ceva: Gurita lui era curata si tare ma mai gandesc ca e asa alb in gurita si din cauza zeamei de orez...Se poate oare?
Bine ca ai spus ca nu e voie sa faci exudatul decat la 10 zile de la ultimul antibiotic, ca si eu trebuie sa fac un exudat si mergeam luni sa mi-l fac, dar acum iau oxacilina...

Azi noapte nu am adormit pana la 03.00 ca se pare ca Raul s-a obisnuit cu Romergan...aseara nu i-am mai dat ca nu vreau sa se obisnuiasca cu el, dar nu a adormit pana nu i-am dat o lingurita...Acum de dimineata nu i-am mai dat si vad ca intr-un final a reusit sa adoarma....Ma gandesc ca macar 2-3 zile sa-i dau dar numai seara ca sa nu ajunga sa schimbe noaptea in zi si invers...
V-am zapacit???????

Magda si eu ma tot gandesc ca cred ca ma inscriu din toamna la master numai sa vad ca specialitati sunt si cat costa acum...anul trecut era 210 euro...

Ioana bine ca te simti si tu mai bine...cred ca e nasol sa ai contractii...eu m-am simtit foarte bine in sarcina (doar ca am avut o burta imensa ce ma apasa pe picioare cand stateam pe scaun ) si cum spune si Alina eu am pus 32 kg

Anto ai facut zama aia de salata? Eu nu am mancat anul asta si mor de ciuda ca e printre mancarurile mele preferate...Mi-a fost frica sa mananc sa nu-i fac rau la Raul...Doamne dar ce exagerata sunt!!! Cum e Deni? E mai bine?

Mai Alina dar chiar ca ati luat super ieftin clima!!! Si e si firma buna...Ce mai face Dragos? Tot asa de harnicut e?

Oare Alinus a venit acasa? O fi reusit sa-l puna pe Dragos la san? Dar ochisorul lui cum o fi?



http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetelor,
si eu sunt de acord cu restul.Nici eu nu reusesc sa tin pasul.Dar ma bucur de fiecare data cind intru si vad ca am de citit.

Magda noi saracile care sintem aici normal ca ne e pofta de toate lucrurile care nu se prea pot face aici(de ex. clisa prajita),(Ioana sper sa nu te superi pe mine ca iar am scris de asa ceva).Asta o pot minca numai in Arad.Langos am mai facut si eu dar nu mi-a iesit asa de fain dar a fost bun pt. prima incercare.Linda N. o sa-i zic la sora-mea sa scrie reteta ca de la ea am avut-o.

Sinteti mai bine bolnavioarele si bolnaviorii?Si eu m-am luat dupa voi si ma cam doare capul si imi cam curge nasul asa ca am impresia ca si-a dat semnul raceala si pe la mine.

Pupici la toata lumea


LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare,salutare.
Ce timp nasol e afara ca-ti vine numai sa dormi.Nu am chef de nimc.
Magda cand va mutati? De ce nu-ti pui calculatorul si la maica-ta,mai intri din cand in cand si tu pe forum sa ne spui ce mai faci...cum stai cu zugravitul...

Clau,Raul mai e bolnavior? Il poti face in gurita si cu glicerina boraxata pentru ciuperca.Poate fi alb si de la zeama de orez.

Li sper ca nu te racesti si tu.Sa nu ne dai si noua raceala!

Fetelor tot m-ati intrebat de Dragos,a fost de groaza in ultimele 2 saptamani,ne-a incurcat pe-aici cat se poate de mult.Imi deschide toate sertarele si dulapurile la bucatarie,parca ar fi curios sa vada cum le-am aranjat.Daca aspir vine si-mi schimba vitezele la aspirator.
Ieri l-am lasat in patut cu sticla de lapte,cand am venit si-am vazut ce a facut mi-a venit sa-i trag cateva,dar ce rost mai avea,faptulk era consumat.Era aproape goala sticla de lapte,stropise peste tot cu lapte,dulapul care era langa patutul lui parca era plouat asa stropit era.Ce sa va mai spun cerceaful din patut,plapumioara si toate jucariile de plus care le-a avut deasupra la patut.Bineinteles ca si el era tot ud pe pantaloni,pe maini si in cap.GROAZNIC!
Va mai scriu mai tarziu.Va pup.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

CE liniste e pe la noi azi!!! Eu profit de ocazie ca Iubitul meu doar de ami bine de 3 ore...asa ca sunt calare pe calculator!!!

Li pai ai grija de tine, sa iei ceva ca sa nu te imbolnavesti si tu, ca parca e sezonul racelilor!!!:)))

Abia astept sa vina nasa-mea la noi sa ma vopseasca, ca nu ma mai suport!!!

Va pupitez!!


http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

N-am chef de invatat!!!!Imi plimb doar curul de colo colo
Azi merg la expo poate achizionez ceva floare frumoasa pentru living, ca parca sunt turbata cu florile, abia astept sa-mi umplu casa si curtea cu flori.
Alina prin 25-26 disparem.De ce nu ati venit aseara la noi???
Si totusi merg sa citesc ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arad_linda spune:

Ceau mamici,

Am reushit sa mai citesc din mesaje..
Claudelu ma bucur ca ai ceva timp liber, cred ca itzi lipsea. ti-am vazut odrasla..e scump tare.. Sa va Traiasca..I l-am aratat si la sorami-a..si a spus ca poza in care doarme in patutzul ala albastru, parca e din desene animate. Abia ashtept sa-mi vad shi eu ingerashul..
Cu dragosh vad ca ai numa patzanii haioase. ma gindesc ca itzi este greu, dar probabil acestea sunt cele mai frumoase momente pt mamici.

La noi a plouat si a fost o furtuna pe cinste azi-nopate, shi asta dupa o zi cu temp. de aproape 30 de grade shi umiditate. M-am cam zvircolit, am mai incercat s ail simt pe bb, dar nimic. M-am mai linistit de cind cu vestea ca Claudelu l-a simtit pe raul doar pe la 5, 5 1/2 luni.
Apropo d elangosh. ma gindesc c anu o sa aiba farmecul de pe shtrand, insa cind primesc reteta..tot am sa incerc s ail fac.
Ma gindesc sa facem botezul la Arad, cu prietenii.Abia astept sa vad Aradul. Mi-e tare dor.

pupici pe burtici.
linda N
19 sapt si cred 2 zile

P.S. sa nu ma injuratzi..De regula mamici Sept-oct..se gasea sub subiectul interzis barbatilor. Problema este ca nu mai gasesc sb Interzis barbatilor. Pot sa save link-ul in favorites, insa cind sb se inchide , eu ramin tot la pag veche inchisa. Asha ca daca nu va suyparati sa ma indrumati din nou catre mamici Sept-oct.Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Linda nu mai e Interzis barbatilor, a fost redenumita Femina intim...

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce liniste nebuna!!!
Pe unde umblati fetelor???

Linda nu mi-ai spus daca te-am lamurit...poate iti era mai usor daca dadeam link-ul....
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25658&whichpage=5

Pusilici voua!!!!


http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu sunt pe-aici,la ora asta!
Vad ca nici tu nu ai somn Clau.In seara asta imi permit si eu sa stau mai mult ca maine nu merg la lucru.

Magda te rog sa ma crezi ca am uitat,mi-am amintit azi dimineata cand m-a intrebat cineva ce zi e azi,joi sau vineri,atunci mi-am amintit.Programam saptamana viitoare o zi,musai sa mergem pana nu va mutati.A fost la noi un tip electrician care ne-a pus spoturile la mobila si a stat cam mult si de stresata ce-am fost cu curatenia am uitat.Spor la invatat.

Azi nu prea ati scris fetelor!
Oare ce face Alina33 si Dragos,au venit acasa? Asteptam vesti!!!!

Noi maine mergem la parinti si stam pana duminica,deci voi mai intra pe-aici duminica seara sau luni.
Va pup pe toate si va doresc week-end placut si sa aveti grija de voi si de bb.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!
Ce mai faceti? Ce va fac bb-ii?
Ce mai stiti de Alina33? Oare e acasa acum?
Clau, cum se simte Raul?
Magda, tu ce master faci?E vorba cumva de facultatea de asistenti medicali?(am uitat sa le intreb pe colege....scuze...sper sa nu uit luni, cand trec pe la clinica)
Eu sunt binisor azi, am avut cateva contractii pana acum, dar sper sa-mi treaca! Pe bb inca nu l-am simtit, si ieri a fost cam lenes....!
Pupic, Ioana si bb mic(19 sapt. si 3 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput