Mamici Iulie-August 2004(58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Gabi face ce vrei tu!
Ti-am trimis un mail. Hai ca va las. Monica si Gabi daca mai aveti intrebari, ma gasiti pe mobil.
Weekend placut si sa va distrati la intalnire

Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Si eu sunt cu Rh negativ si inca nu am dezvoltat anticorpi,poate am noroc pana la sfarsit.Macar grupa o avem aceeasi daca nu Rh (avem B3 amandoi,sotul are pozitiv deh...om normal...)

Stiu ca rascolesc rahatu' acum,dar stie cineva ce a patit Crisotexa,ca a pierdut sarcina la 24 sapt.cat am eu si ma roade de ieri intrebarea.

Am si eu pe cineva care lucreaza mobila la preturi super,nu stiu de suste are.Am facut un pat mare de dormitor (1,8/2m) si ne-a luat vreo 2,5 milioane cu tot cu montat,mai mult am dat pe saltea ca am luat ortopedica).La el vreau sa fac si mobila lui bebe,n-am vorbit inca sa va dau un pret,dar nu cred ca depasesc 5 milioane (fac o masa de infasat detasabil inclusa intr-un dulap inalt si inca un dulapior cu sertare pt. bebe).

Monique si bebe mic 23/24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Moni....ref la Crisotexa si pe mine m-a framintat, am intrat la mamici de iunie -iulie 2003 ( cred ) si singurul lucru care spuneau era ca bb a facut o viroza !!!!
Cind nu e sa fie....uite eu am fost nascuta la 7 luni si am avut 1.600 si daca ma vezi ce mare sunt....!!

Sa ai un week-end placut !!!

Mani
36ani/ gemeni
28wks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Fetele, va pup. La noi a inceput exercitiul de evacuare. S-ar putea sa nu mai intru pana marti. In aceasta eventualitate:
Week-end placut, soare si intalneala cu folos!

Dana M 28 saptamani
29 ani si 9 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Monica, am citit in mesajele mai vechi ca Crisotexa facuse un cerclaj la 18 sapt., atunci avea dilatatie de 1 cm. Si poate ca din cauza ca ea ramasese graviduta la doar patru luni de la prima nastere (are deja un baietel de 9 luni)i-a afectat putin sarcina. Poate ca muschii uterului nu erau inca refacuti, cine stie...

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 23 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Gata, am plecat acasa!!!
So, ne vedem duminica la 6 in fata lic. Lazar. Monique, daca intervine ceva, da-mi si mie un sms.
Pupilici pentru toata lumea!!!

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 23 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Hai ca duminica dimineata strig eu adunarea la toata lumea.

Eu inca mai prestez la birou cate ceva,sper sa termin si eu la timp.
Roxana ce bine de tine ca tii interviurile pentru inlocuitori, mie nici anuntul in ziar nu mi l-au aprobat inca,asa ca mai am de asteptat.Nu prea mult ca deja nu mai pot,duc lipsa de concentrare,uit,obosesc repede deh...riscurile meseriei.

Va doresc weekend placut.

Monique si bebe mic 23/24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello again, am ajuns acasa.
Andreea super pret!!!! felicitari ptr achizitie....merita.
Gabi, daca tu ai 0 si sotul tau B piticul poate avea doar grupele B sau 0. si daca nu ai facut anticorpi de grup pina acum...e bine, mai e putin, sa speram ca nu faci nici in continuare.
va pupici pe cele care nu mai intra si va doresc un weeke end super, Dana distractie placuta...si tot ce vreti!
eu tot pe aici sunt....asa ca vine vrea stam la o vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Fusei sa dau ocol in jurul blocului (cam la asta se rezuma plimbarea mea zilnica...:)))
Drept e ca ieri am fost vreo ora juma la servici si mai ies cu omu sa mai cumparam o paine, dar "plimbarea" e plimbare...:)))
Mai si e un vant....da' vant nu gluma...noroc ca sunt multa rau si nu ma clinteste...daca esti mai slabut sigur umbli cu pietre in buzunare...:)))

Monica 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cool Monica, bravo de plimbarica. daca la bucuresti bate vintul iti dai seama ce e aici...te sufla bine de tot. (asta ca rectificare ca am zis mai devreme ca aici nu bate...cred ca m-a auzit!)

Mergi la inceput