ovulatie?!

ovulatie?! | Autor: leonte_anca

Link direct la acest mesaj

Am fost internata in luna martie pentru monitorizarea ovilatiei.Rezultatele au fost urmatoarele: zi 12: ov.stg. folicul 11mm. zi 14:endometru 7,9mm;ov.stg.folicul matur18,5mm. zi 19:endometru transf.secretorie periferica spre madie cu gr.=11mm;ov.stg.folicul de 30mm cu halou perif. mai ecogen, aspect de folicul chistic persistent eteimizat.
Trebuia sa precizez ca am un ciclu lung de 31-32 zile.Nelamurirea mea este daca a avut loc ovulatia sau nu.Datele srise sunt ceea ce am inteles eu de pe fisa, asa ca-mi cer scuze pentru eventualele greseli.Doctorul care mi-a facut ecografia vaginala vorbea cu alt doctor care era de fata ca se poate sa nu am ovulatie si foliculul sa se resoarba!? Luna urmatoare am facut teste de ovulatie si mi-a iesit pozitiv cel din ziua a19-a.As dori sa cunosc parerea dvs.
Va multumesc si sa auzim de bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Anca, scuza-ma, nu sunt in masura sa-ti raspund, dar cred ca e posibil.
As vrea insa sa te intreb unde ai fost internata, la cine si, mai ales, de ce a trebuit sa fii internata, nu se putea sa te duci doar la echografii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sa inteleg ca ai avut un singur folicul matur? Daca da, si este vorba despre foliculul de pe ovarul stang de 30 de mm, nu prea cred ca a fost ovulatie. Si pe buletinul eco scrie cu aspecu chistic, dar, marimea in sine este prea mare.
Culmea e ca in ziua 14 aveai endometrul perfect pentru ovulatie :7,9mm si folicul matur 18,5 mm ceea ce era suficient.
Ai facut cumva stimulare? Cum de a ajuns foliculul la asemenea marime?

Crinuta

Mergi la inceput