gradi cu program saptamanal

gradi cu program saptamanal | Autor: Caprioara

Link direct la acest mesaj

Eu caut de multa vreme o solutie la urmatoarea problema: o gradi care sa aiba program peste ora 18.00 (caci eu nu pot ajunge de la serviciu decat dupa 19.00, chiar dupa 20.00 uneori), sa fie aproape de casa, sa nu coste o avere (cum sunt cele particulare), sa primeasca si copii mai mici de trei ani (in toamna copilul meu o sa aiba 2 ani si 8 luni) si in care copilul sa fie bine ingrijit.

In sfarsit am gasit in zona in care locuiesc o gradi de stat cu program saptamanal (asta inseamna ca pot plati ca si cum ar dormi acolo dar il pot lua cand ajung eu de la serviciu). Dar nu stiu nimic altceva despre ea decat ca e aglomerata, ca deja au inceput inscrierile si ca nu primesc copii mai mici de 3-3.5 ani (cum rezolv asta?!).

Gradinita este nr.281 si se afla vis-a-vis de Griro (zona Calea Grivitei, fosta stada Kiev). Stie cineva ceva de ea? Are cineva copilul aici? Va rog sa ma ajutati cu orice informatie aveti, caci nu stiu daca e bine sa incerc varianta asta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaiu spune:

eu am fetita la gradi 281, este inscrisa la saptamanal dar eu o iau acasa pe la 19.00 (nu mananca acolo masa de seara), singura problema este ca vinerea au program scurt (pana la 16.00), in rest e ok. Cand a inceput gradinita (anul trecut pe 1sept) avea 2ani si 7 luni.
succes,

Mergi la inceput