am 30 de ani si sunt insarcinata in luna a treia. am o infectie in organism - furunculoza, imi apar pe corp niste furnculi durerosi. as vrea sa stiu daca aceasta infectie afecteaza bebelusul si ce este de facut?
Adreseaza-te urgent ginecologului. Daca vrei si o alta parere, la Centrul Medical Unirea il gasesti pe Dr. Badiu Alexandru de la Spit. Municipal, un super profesionist!
Buna!
Am o problema care la prima vedere pare usor de rezolvat dar in realitate nu este.Am contactat Trichomonas vaginalis,am facut 7 tratamente,nu se vindeca!Nu mai am deloc incredere in doctorii din oras mai ales ca se poarta cu pacientele insarcinate sau bolnave de aceasta boala,de parca ar fi omorat pe cineva.Crezi ca ma poti ajuta?
Intreaba ginecologul daca poti sa faci irigatii folosind si bicarbonat de sodiu (eu tin minte ca se poate, dar nu stiu sigur) si, daca ai voie, iti faci un ceai din:
o mana de galbenele, o mana de musetel si doua-trei linguri de bicarbonat puse intr-un litru de apa. Le fierbi pana scade apa la jumatate, strecori ceaiul, il lasi sa se raceasca si faci irigatii in fiecare zi.
Sanatate multa!