Test pozitiv si dureri de menstruatie ?

Test pozitiv si dureri de menstruatie ? | Autor: Lali

Link direct la acest mesaj

Fetelor !!!!!! Vesti noi !!!!

Dupa 5 zile de intarziere de ciclu am facut un test de sarcina dimineata si e pozitiv !

Sunt foarte fericita, nu imi vine inca sa cred, voi repeta testul, dar erau 2 liniute rosii clare, clare !

Nu am facut testul mai repede pentru ca toata saptamana trecuta am avut toate simptomele premenstruale, dureri usoare de burta, dureri de sani si o super irascibilitate. Totusi, dupa 5 zile de intarziere iata-ma-s cu un test pozitiv. Sunt putin ingrijorata, in continuare am usoare dureri de burta, credeti ca e normal ?

Din pacate eu sunt mutata de curand in Bucuresti si nu am un medic aici. Povestea mea e mai complicata, pentru ca toate analizele si 2 IAS-uri le-am facut la Timisoara, medicul care ma are sub observatie e tot din Timisoara, asa ca pana reusesc sa il prind la telefon as avea nevoie de sfatul vostru: credeti ca e normal sa ma mai doara putin burta ? ar trebui sa iau ceva vitamine, sau altceva ? si mai ales recomandati-mi un doctor la Bucuresti ! Voi reciti toate subiectele cu medici din Bucuresti si ma programez cat de repede pot.

Doamne, totul e neasteptat, cred ca sunt putin incoerenta, dar nu imi vine sa cred !!!!!

Din pacate trebuie sa fug, nu mai pot sa va citesc decat deseara, am niste zile f.f.f. aglomerate !

Sunt fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va pup,
Lali

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Felicitari, Lali. O sarcina usoara si un bebe sanatos.
Te asteptam la "povesti de succes"

Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau decat sa te duci la doctor.
Sunt si eu fericita. Ploua iar cu

La cat mai multe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lali felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor, sunteti asa de dragute... mie oricum nu imi vine sa cred pana nu fac si un test de sange.

Sa va spun: dupa doi ani de incercari, dupa 2 inseminari am luat si noi o pauza luna trecuta, luna pe care am declarat-o luna fara "calendar", doctori, monitorizari, temperaturi si teste de ovulatie. Asa ca nu pot sa cred ca s-a intamplat din senin tocmai in aceasta luna !

Va pupicesc, trebuie sa plec, dar nu ma pot desprinde de calculator !

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lali felicitari si sarcina usoara. Iti recomand dr. Denisa Protopopescu clinica medsana tel.4108643/0724303030, este si la Spitalul Municipal.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Felicitari Lali, Bb sanatos!

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lali
Sa ai o sarcina usoara, lipsita de probleme si un bebe asa cum ti-l doresti!
Felicitari!

Andreea
Victory belongs to those who believe in it the most!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Felicitari Lali si sa-ti priasca

Acelasi simptome le-am avut si eu: crampe ca la ciclu, sani tensionati etc. Asa ca te invit la mamici de ian 2005 unde ai sa vezi ca si celelalte fete iti vor spune ca este normal ceea ce simti tu acum.

5+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Felicitari!!!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Bravo Lali! Felicitari!
Sa ai grija de tine, sa te bucuri de sarcina si de bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinabeve spune:

Felicitari Lali! Sa fiti sanatosi si tu si bebe!
Tina

Speranta moare ultima.

Mergi la inceput