Biserica Podeanu

Biserica Podeanu | Autor: Leah

Link direct la acest mesaj

Stie cineva unde se afla aceasta biserica? Eu am cautat-o pe google dar nu am gasit adresa, iar pe situl oficial al Primariei Bucuresti nu apare (Culmea! Si sunt sigura ca e in Bucuresti). Am auzit ca moastele sfantului Simon Zilotul care se gasesc acolo ocrotesc cuplurile si casatoria si as vrea sa merg sa ma rog la el.
Pentru cei/cele interesati/e iata un articol despre acest lucru in Jurnalul National www.jurnalul.ro/print.php?sid=2962 Mai gasiti un articol interesant si in Lumea femeilor de azi, 5 mai 2004.

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

pe la capatul autobuzului 300... la Chibrit... sau "Ciuperca" parca i se spune... este in spatele supermarketului "La fourmi" (vis a vis de benzinarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Multumesc mult. Autobuzul 300 il iau din Piata Romana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Tora ,
unde e Chibrit? sau Ciuperca?
o strada, on cartier, o intersectie ceva, pt ca eu merg mai mult cu masina si mi-e mai la indemana asa.

Sarumana de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Capatul la 300 este la intersectia dintre Ion Mihalache si Calea Grivitei,este o benzinarie Agip acolo.Aproape de podul Constanta.
V-am lamurit cat de cat?
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

quote:
Initial creeata de Leah

Stie cineva unde se afla aceasta biserica? Eu am cautat-o pe google dar nu am gasit adresa, iar pe situl oficial al Primariei Bucuresti nu apare (Culmea! Si sunt sigura ca e in Bucuresti). Am auzit ca moastele sfantului Simon Zilotul care se gasesc acolo ocrotesc cuplurile si casatoria si as vrea sa merg sa ma rog la el.
Pentru cei/cele interesati/e iata un articol despre acest lucru in Jurnalul National www.jurnalul.ro/print.php?sid=2962 Mai gasiti un articol interesant si in Lumea femeilor de azi, 5 mai 2004.

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Nu e la Ciuperca, aia e la prima statie de la Domenii.
E la Chibrit, asa cum a spus Valentina. Luati 300 pina la capat, apoi mergeti pe jos tot inainte (spre podul Constanta), ajungi la Agip, traversezi, ai LaFourmi in fata, apoi mai faci citiva pasi si o iei la stinga pe stradutza (nu stiu cum se keama), e o spalatorie de masini(o vezi din capul strazii) si vis a vis de ea e biserica. Sper ca am fost destul de coerenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Supercoerenta.
Sper sa am timp sa ajung cat de curand.

Sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Daca ajungeti pe aici dati un semn si la mine , eu lucrez si locuiesc la 2 pasi, as merge si eu ca singura nu reusesc deloc (desi kiar ieri mi-am spalat masina la spalatoria pe care o dadeam drept reper).

Mergi la inceput