Mamici Iulie-August 2004(57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna dimineata !

Mitzura g La Multi Anih. Iertare pentru intarziere, dar acum citeam ce s-a mai scris zilele astea. Credeam ca sunt singura tauroaica pe aici. Si ce coincidenta suntem nascute la o zi diferenta, tu pe 3, eu pe 4. Sa fii fericita, dorintele sa ti se implineasca, sarcina si nastere usoara, un bebe sanatos si frumos sa ai!

Fetelor, eu pe langa vergeturi si celulita, mai am o problema. Sa nu radeti de mine. Am un fund asa de mare ca mi-e asa de rusine. Uneori zic ca a intrecut burtica. Acum mereu caut sa port bluzite, tricouri cat mai lungute sau jachetica sa fie mai lunguta, noroc ca acum nu ies des din casa.
Ieri am purtat prima mea rochita de gravida, cadou de la tati. Ce mandra eram! A crescut burtica asa de mult ca pantalonii care mi-I luasem cu cateva nr mai mari ca sa imi fie buni, ziceam eu pana ce nasc, acum imi sunt ficsi. As vrea eu sa imi iau rochite de acum, dar cred ca o sa am de umblat, ca parca toate sunt saci, uff, nu se gandesc creatorii astia ca si gravidutele vor sa fie frumusele, sexi, cochete?

Diana21, Doamna Bibi, Ssarah, Andreea, Gabi am vazut pozele, foarte frumoase. Iar burticile sunt minunate, marisoare la toate, in functie de sapt. Abia astept sa ajung si eu pe la 30 de sapt sa vad cum va arata burtica.

diana21 pentru celulita stiu ca e indicat: masajul, atat la dus cu o manusa/burete/prosop de baie cat si cu crema, dusurile alternative cald/ rece, consumul de cel putin 2 litri de apa pe zi, cat mai multa miscare, eliminarea din alimentatie a dulciurilor, untului, margarinei, mancarurilor grase si prajelilor, fast-food-ului, evitarea purtarii hainelor stramte.

papadie nici eu nu am luat nimic pentru bebe. Stiu cam ce ar trebui, am listute luate de pe forum, mi-au mai zis prietenele, dar tot sunt speriata, parca cel mai bine ar fi sa ma ia cineva de manuta si sa imi arate, asta si asta. Cred ca e, mai mult frica de necunoscut, cand o sa merg la cumparaturi, pregatita cu listuta si o sa incep sa pun in cos si aia si aia o sa imi treaca, sper, toate spaimele. Si mai am o teroare pe creieras, daca eu nu am voie sa fac effort, cine o sa aranjeze frumos si pe placul meu pt cand vine bebe. Ca tati, face el curatenie, dar ca un barbat, el nu vede si nu face la fel ca mine.

Hai ca azi scriu un roman. Am fost si eu la cinema, prima data de cand sunt graviduta. Mi-a amortit fundul pe scaun si cred ca am speriat si copilul cu asa film sangeros gPassionh, regizat de Mel Gibson. A dat din picioruse mai mult ca niciodata intr-un interval de aprx 2 ore. Noroc ca a fost copil simtit si nu m-a trimis la baie decat o singura data in timpul filmului. Dar si-a facut de cap dupa.

De cateva zile, cand ma trezesc am mainile umflate si ma si dor, parca as fi tinut pumnii stransi sa nu scap ceva, timp de 10 ore. Nu stiu cum sa descriu exact, a mai patit cineva. Tot cu apa multa si cu sare mai putina se trateaza?

Roxi, transimte-i salutari lui Nicole! Sanatate multa si vacanta placuta in continuare.

Sa aveti o zi frumoasa!

22 de ani/taur
61.9 kg/91 cm circumferinta abdomenului

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eli, in 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata la burtici! Eu am inceput sa numar zilele pe care la mai am pana cand termin cu serviciul. Nu am chef de nimic.
Azi vine nenea cu mobila sa facem schitza si calculele sa vedem daca da cu virgula sau nu
Fetelor, propun sa schimbam subiectul cu kg ca sunt deja deprimata!

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea, . promit solemn ca ma iau de oricine mai deschide subectul kilograme, ok?
bafta la mobila azi!!! sa iasa cum vreti voi. in week end sper sa atacam si noi comenzile, ca deja intram pe ultima suta de metri.

Mergi la inceput

Sa fie, Rox! Sa vedem ce zice nenea asta. De iesit cred ca iese bine dar sa vedem cum sta cu preturile ca daca sunt la fel ca in comertz nu are rost sa o comandam. Si mai vreau sa vad in cat timp e gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Nu mai vorbim de kg!!!!!

Da' mancam, ca mi-e foame rau?!?

Mergi la inceput

Andreea, daca nu iti place ce-ti face nenea ala cu mobila, stiu eu pe cineva care are fabrica si care face mobila misto, la preturi bunicele. Plus ca ti le bibileste in ultimul hal, pana iese totul la linie. Este gata in cateva zile...

Roxana

Mergi la inceput

Roxana 2, zi-mi unde sa sun ca oricum vreau sa mai vad si alte oferte.
Hai sa mancam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna dimineata fetele.

Ieri am patit-o rau de tot cu picioarele umflate,nu am avut in viata mea asa butuci,ma dureau si cand calcam,parca mergeam pe cioburi.Am plans de durere.Mi-am luat ieri de la farmacie o crema pe baza de plante pt.picioare umflate Supliform,farmacista era putin in dubii cu Lioton.Am facut si baie cu sare de mare la picioare si parca s-au mai desumflat putin,dar tot nu sunt multumita.Azi vad ca sunt ok,sper sa nu mi se umfle iar.

In rest abia astept weekendul sa ma odihnesc.

Monique si bebe mic 23/24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Andreea, ti-am trimis mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Monique, hai ca nu o sa mai fie asa au...zicem noi! edemele astea nu sunt prea placute si trebuie sa le tii sub control o data cu tensiunea, stii, da? da' tu ai stat mult ieri in picioare? sau ti-a fost cald?

Mergi la inceput