Preconceptia

Preconceptia | Autor: raluc

Link direct la acest mesaj

Sunt casatorita de 1 an iar de 3 luni ne straduim sa concepem un bebelus. Insa deocamdata nu am avut noroc. Inaintea celor 3 luni am consultat un medic ginecolog care mi-a confirmat ca totul este in regula. Fiind nerabdatoare insa si in acelasi timp femeie de cariera as vrea sa va intreb daca ar fi cazul sa procedam la efectuarea anumitor analize sau daca exista anumite reguli/trucuri de care trebuie sa tinem cont (in afara calculului perioadei fertile de care am tinut cont).
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

BINE AI VENIT PE FORUM!
Daca medicul ti-a confirmat ca totul este in regula, inseamna ca bb va aparea intr-o buna zi si apoi 3 luni nu este asa mult...
Probabil ca ai vazut ca sunt printre noi multe aspirante care nu si-au pierdut speranta si care incearca de ani de zile; asa ca fii optimista si minunuea nu va intarzia sa apara. MULT SUCCES!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Asa a fost si la noi.In fiecare luna alt medic ginecolog,aceesi placa"totul este Ok, aveti rabdare", aceeasi depresie in fiecare luna cand imi venea ciclul, timp de 10 luni.
Si apoi s-a intamplat cand chiar nu mai speram si vroiam sa ne apucam de analize.Toti medicii ne-au spus ca daca in decurs de 2 ani nu se intampla nimic abia atunci exista motive de ingrijorare.Noi il programasem in august la mare, sa se nasca in zodia taurului primavara, numai ca a fost cum a vrut Domnul, adica am conceput scumpetea in mai si s-a nascut pe 30 ianuarie si este aceeasi zodie ca mami( si mai mare bucuria, ne serbam odata).
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Trei luni?! He,he,he!
Draga mea, la "Aspirante" o sa intalnesti veterane care au la activ mult mai mult in spate, asa ca ...relax! Eu am un anisor deja si imi rod unghiile de nerabdare, dar, asta e, trag aer in piept, si mai dau o tura.
Succes, sa te vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Iote k vine si o veterana sa-ti dea sfaturi!
Actul sexual din 2 in 2 zile in perioada fertila,dupa nu te speli,stai intinsa cel putin jumatate de ora,daca se poate cu bazinul mai sus.deocamdata atatea sfaturi,pentru cineva care incearca de 3 luni!
Offf,cand eram eu la 3 luni de incercari nu aveam nici o problema k nu raman k nu stiu ce...acum dupa 5 ani,am o problema,in gindire
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu am intrat in al 11-lea an si continui sa sper.......

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

valentina, suntem cam din aceasi categorie de ani

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

raluc,

si eu sint la fel ca tine: de 3 luni am incercat iar miine cred ca voi stii daca s-a prins in a 3-a incercare sau nu, desi dupa lipsa simptomelor de sarcina si chlamidia pozitiv la analize, slabe sanse!

sfatul meu daca nu vrei sa mai astepti si sa mai incerci: fa-ti tu repejor testele: CMV,Chlamidia, Toxoplasma, Ureaplasma, Mycoplasma si ce-o mai zice dr. tau unele in singe si unele din col dupa cum zice el. eu asa am facut si uite cum mi-a aparut chlamidia pozitiv si acum am terminat tratamentul pt. ea si eu si sotul si dupa aceea voi merge la HSG - este un test pt. desfundare trompe, caci dr. meu mi-a zis ca de la chlamidia e fff probabil sa se fi infundat si de aceea nu ramin.
daca chiar nu vrei sa pierzi timp deloc, mergi cu sotul sa faca si o spermograma. noi asa vom face poate luna viitoare, sa vedem intii cum va fi HSG-ul meu.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ce analize ai facut ?

In afara de control ginecologic trebuie facute analize hormonale in zilele 3,14 si 21 ca sa vezi cum stai cu ovulatia,apoi HSG(histerosalpingografia)pt vizualizarea trompelor si cel mai important o spermograma sotul.

Numai bine!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna..si bine ai venit...

Eu as zice sa stai linistita si sa fii cat mai relaxata..incercati de putin timp..si nu are rost sa incepeti cu analize etc, poate nici nu e nevoie..asa ca numai de stres nu aveti nevoie acum.
Multa bafta!

AniS

Mergi la inceput