Vine vacanta mare

Vine vacanta mare | Autor: craciunitza

Link direct la acest mesaj

Se apropie cu pasi mari vacanta mare. Numai ca unii copii au intrat deja in vacanta si printre ei se numara si fiul meu cel mic.
Desi anul asta, clasa a 3-a, a inceput cu tambalau si s-au pierdut multe ori cu discutii si certuri intre parinti si invatatoare, iata ca deja nu mai fac ore. Ba merg la teatru, ba la film, azi mi-a zis ca maine nu fac ore ca merg in parc
Din cand in cand are cate o tema scurta si usoara.
Ce program au copiii vostri, in aceste ultime zile de scoala?

Nu certati copiii cand viseaza!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Cum a venit deja?
La gradinite iau vacanta pe 15 iunie, sau eu asa stiu

4 ani - februarie 2004
http://www.babiesonline.com/babies/o/oana
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

La noi inca se munceste serios.

Maria, clasa a cincea, a dat o teza, mai are doua. Pe langa astea, vreo trei carti de citit.

Stefan a dat ceva teste, dar nu cele de verificare finala. Teme pentru acasa primeste ca pana acum cam o ora, o ora jumate, ii ia sa le faca. Plus vioara, unde avem de recuperat ceva, deci mai este pana la vacanta. Desi rabdare, numai pe fundul sacului.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

cracinito, si Stef merge cu clasa la teatru. Azi au facut doar doua ore, doua au fost la un spectacol pentru copii. Si saptamana ce vine mai au unul in program.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Si baiatul meu cel mare e in clasa a 5-a si intra in teze, la el e perioada cea mai grea.
Dar asta mic, in clasa a 3-a, toata ziua e la teatru si in parc.
Am vorbit ieri cu invatatoarea si mi-a spus ca cei din minister incearca sa elimine temele de casa si sa introduca mai multe activitati recreative. Vom vedea.

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

La noi nici nu se simte vacanta :)! Teme multe, portofoliu la "Cum sa fiu sanatos", poezii de invatat, lectura suplimentara...
Activitati recreative... ioc! Nu teatru, ora de educatie fizica o data da, o data ba, in parc n-au fost deloc pana acum.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Al meu este inca la asa zisa scoala mica, maternelle, abia din septembrie incepind scoala primara dar nu "bate nici un vint de vacanta", in clasa lor.Ce-i drept, copii de aici, avind saptamina scolara de patru zile ( dar cu program 8.30-16),iau vacanta abia pe 6 iulie( dta e aprox., inca nu stiu sigur), cu reinceperea scolii pe 30 august, deci vacanta mult mai scurta.dar ceea ce pot sa spun este ca muncesc intens, deja au terminat literele de mina si au inceput silabele, pregatesc spectacolul de la sfirsitul anului scolar,etc....lucreaza puternic.Am observat la scolarii mai mari ca au teme de la inceputul anului scolar si pina la sfirsitul scolii, aproape, iar o zi lipsita, trebuie f bine motivata!In fond, e interesul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

pai pot fi atenti de la 8:30 la 16:00? E ca la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by Rodica

pai pot fi atenti de la 8:30 la 16:00? E ca la servici.

Raspund eu: in mod normal, activitatile de dupa amiaza sunt cele care solicita mai putin: arte plastice, activitati fizice, biblioteca ... Scrierea, citirea, matematica (cele care cer mai multa concentrare)se fac dimineata.
Intre 12.00 - 13.30 e pauza consacrata servitului mesei de pranz (la cantina, 30 - 40 de minute), in restul timpului pana la ora 2 nu studiaza: se joaca, se odihnesc, sau au mici activitati ... dar nu in clasa.

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Nici la noi nu a venit inca vacanta.Ba chiar,mai are de asteptat.
Miruna e in a VI-ea.Maine da treza la romana.La cea de la amte a scapat.Are inspectii la diferite materii si probe de control la sport(ei nu-i plac deoarece are proba idin alergat si alearga..execrabil

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Master Draciel, lamureste-ma: pustiul tau este la gradinita sau la scoala? Am vazut ca are 5 ani! Au inceput sa scrie de mana?! Pai la voi se face carte, nu gluma. Aici, la gradi, se copilareste ... m-ai pus pe ganduri.

Mergi la inceput