Metroragie
Stiti cumva ce se poate lua in caz de metroragie ? Sint deja in ziua a 6-a si inca am sangerari foarte puternice . La medic am programare abia miercuri . Eu am luat calciu m-am gandit ca macar mai compensez cumva . Deja sint foarte speriata nu mi s-a mai intamplat asa ceva . Am facut analizele de ziua a 3-a si mi-a iesit LH-ul mare (restul sint bune) -24, 9 in loc de maxim 18 , poate are vreo legatura . Am tot felul de scenarii in cap .
Va multumesc mult.
Raspunsuri
Bobita spune:
Metroprogesteron, mie asta mi-a recomnadat medicul acum 5 ani.
Sanatate.
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
pepsica spune:
LAPTE MULT!!!!apoi clorocalcin, ceai de coada calului mai concentrat ( 2 linguri la cana) cite doua cani pe zi,
Aniela spune:
Eu am mers la medic pentru ca dupa 3 saptamani inca mai singeram. Mi-a prescris Orgametril. Inainte incercasem cu calciu si tinctura de Traista ciobanului care este recomandata pentru asa ceva. Daca nu le luam probabil ca singerarea ar fi fost mult mai puternica.
DianaM spune:
A avut efect Orgametrilul ? Eu azi ma duc la medic si sangerarea evident nu s-a oprit . Eu intrasem la alte banuieli , cu 2 zile inainte sa-mi vina ciclul am fost sa-mi fac o analiza de secretie si m-a cam durut cand mi-a luat proba . Am zis ca o fi normal ca nu mai facusem asa ceva , dar acum ma gandesc ca poate mi-a atins ceva . In fine , o sa vad ce zice si doct. azi.
Multumesc pt sfaturi.
Aniela spune:
La mine a avut efect Orgametrilul. Singerarea s-a oprit la 3 zile dupa ce am inceput tratamentul. De fiecare data (aceasta singerare care dureaza asa mult apare cam o data pe an)diagnosticul este acelasi:metroragie disfunctionala.
speranta spune:
Voua v-a spus care este cauza? mie mi-a recomandat Cyclo 3 forte, glubifer, amoxiciclina forte si indometacin supozitoare.Intre timp am mai facut o vit. K injectabila si am luat antinevralgic(care are efectul sec. de a mai reduce)
anchi spune:
Pentru o problema asemanatoare, medicul mi-a recomandat:
-1 fiola Ergomet/zi, timp de 3 zile;
-Cal-C-vita, 1 tb/zi, timp de 10 zile;
-No-spa 2-3/zi, 2-3 zile.
Dupa 3 zile sangerarea s-a oprit.
Multa sanatate!
DianaM spune:
Mi-a dat sa iau calciu 4/zi si acum aproape s-a oprit . Mi-a facut si o ecografie sa se asigure ca nu e vreun chist sau ceva mai rau .
De cauze nu prea m-am lamurit totusi .