Si totusi, ce sa fac sa salvez paginile care ma intereseaza? Chiar nu pot sta asa mult pe net si deja nu mai sint la curent cu multe... Pliiiiiiz!!!!......
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)
Imi pare sincer rau ca nu stiu raspunsul la problema asta, la mine merge sa le salvez, singura diferenta e ca eu intai clicai pe "versiune pentru imprimanta" (ca sa nu-mi apara chiar toata forma tabelara) si apoi le salvez in word.
Oana_B
Si la mine de vreo 2 saptamanani nu mai merge sa salvez.De obicei salvam cu Save as.N-am schimbat nici o setare in calculator.Ma gandeam ca am facut eu vreo aiureala dar daca sunt mai multi carora li se intampla inseamna ca e altceva.Imi salveaza cam 47 la suta si apoi imi da mesaj ca pagina nu poate fi salvata.Poate se descopera misterul....!
Isabela
Oana, multzam fain, esti o dulce, eu nu incercasem niciodata cu versiunea pt. imprimanta! Si merge si mai repede, e f. usor! Multumesc inca o data!
Cei carora nu le merge, incercati asa cum a spus Oana!
Salutari tuturor!
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)
azi dimineata am intrat pe forum cu un browser nou Avant Browser,care are motor de internet explorer si imi salva paginile.Deduc ca pb se afla undeva in Internet Explorer cu care intram pana acum.
Isabela