Viata in Germania (8)
Raspunsuri - Pagina 8
peca spune:
quote:
Vivi,sotul meu vrea sa-si faca cetatenia germana,pentru asta ii trebuiesc cazierul,plus adeverinte fiscale din tara.
Poate sa-i faca socrului o imputernicire,sa se ocupe dinsul de actele astea in Romania ?
Cum trebuie legalizata imputernicirea asta in Germania ? Cit costa ?
Sotul meu are mult de munca si nu va ajunge prea curind personal in Ro. Deci ce e de facut ? Mii de multumiri!
vezi ca aici la sub. cu germania am postat eu lista cu actele necesare si ceva explicatii....si apoi au mai spus si alte fete din experientele lor
roxanak spune:
quote:
Originally posted by alba
Tinatache unde ai facut "Sparbuchul" la Postbank ?
Imi permit sa raspund si eu chiar daca nu ma cheama Cristina (Tinatache).
Acest Sparbuch (rom=CEC) il poti face la orice banca. La Sparkasse exista in fiecare an cateva saptamani dedicate copiilor in care poti sa deschizi un astfel de Sparbuch si ti se ofera cadouri pentru copii pe langa faptul ca te scutesc de o taxa (nu stiu care ar fi ea) - am citit asta pe cateva bannere in oras, acum vreo luna.
alba spune:
Peca,multumesc de raspuns,am sa caut informatiunile :-)
LAURAA iti tin pumnii strinsi strinsi,asteptam cu emotie veste cea MARE!
In curind vei fi mamica ce frumoooos
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
"Nu iubim cu adevarat decat atunci cand iubim fara motive."
alba spune:
quote:
Originally posted by roxanakquote:
Originally posted by alba
Tinatache unde ai facut "Sparbuchul" la Postbank ?
Imi permit sa raspund si eu chiar daca nu ma cheama Cristina (Tinatache).
Acest Sparbuch (rom=CEC) il poti face la orice banca. La Sparkasse exista in fiecare an cateva saptamani dedicate copiilor in care poti sa deschizi un astfel de Sparbuch si ti se ofera cadouri pentru copii pe langa faptul ca te scutesc de o taxa (nu stiu care ar fi ea) - am citit asta pe cateva bannere in oras, acum vreo luna.
Roxana si Lucia Valentina (26.05.02)
Roxana,iti multumesc dar am inteles de la cineva care a facut un CEC la Postbank ca a primit 5 € Startguthaben,nu stiu daca mai e valabil ?
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
"Nu iubim cu adevarat decat atunci cand iubim fara motive."
tinatache spune:
am revenit. da, Sparbuch am deschis la Sparkasse unde intr-adevar nu am platiti nici o taxa dar nu stiam ca e doar pt cateva saptamani. peste tot am vazut anunturi cum ca Juniorkonto sau nu stiu cum se cheama e gratuit pt copiii de pana in 18 ani. Asa ca am profitat de asta. Au primit si un leutz de plush f simpatic. Patrick a primit la nastere un Gutschein de 5 euro la Sparkasse, ceilalti 5 pt Andra i-am pus noi, sa nu se supere nimeni :)
Cristina
papadie spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25884
a nascut Lauraa fetelor:-)))
sa-i traiasca papusa!
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
gabi68 spune:
Buna dimineata fetele!
Eu sunt noua venita pe acest site.
Locuiesc in Herten (nu departe de Essen, Bochum).Mai e cineva prin zona?
Toate cele bune
Gabi