Viata in Germania (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

si eu am vazut un sfarsit de reclama cu Haiducii si am cam fost dezamagita de ce am vazut, e adevart nu am vazut mult ca sa-mi formez o parere clara despre ei, da' tot fidea O-Zone am ramas

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella spune:

mie haiducii nu îmi plac deloc,în schimb o-zone: SUPER !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

nemtoaicelor,va rog,info!!
tata pleaca maine noapte din ro,si ajunge in Köln in cursul zilei de luni.Stie cineva (sau cum pot afla)nr de tel la atlassib din Köln ?Asta ca sa stiu pe la ce ora sa astept(depinde si de cat or sa stea prin vama).
Mama a venit anul trecut si cica soferii nu lasa pe nimeni sa sune din autocar si au si lasat un om prin frankfurt care intarziase cateva minute,tot asa cautand un tel.Familiile multor persoane din autobuz aveau nr si..poate aveti idee cum pot sa.l aflu si eu.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

mami, uite aici:

http://www.atlassib.ro/atlassib/web/main.csp?CSPCHD=005100000001323u9ijw003237485130

scrie la "contact" un nr din Buc, poate afli acolo nr din Koeln. Pot sa-ti dau un sfat? Data viitoare sa mearga cu Eurolines, astia de la Atlassib sunt niste neciopliti. Drum bun!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

nemtoaicelor,va rog,info!!
tata pleaca maine noapte din ro,si ajunge in Köln in cursul zilei de luni.Stie cineva (sau cum pot afla)nr de tel la atlassib din Köln ?Asta ca sa stiu pe la ce ora sa astept(depinde si de cat or sa stea prin vama).
Mama a venit anul trecut si cica soferii nu lasa pe nimeni sa sune din autocar si au si lasat un om prin frankfurt care intarziase cateva minute,tot asa cautand un tel.Familiile multor persoane din autobuz aveau nr si..poate aveti idee cum pot sa.l aflu si eu.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Din cite vad eu pe Internet (http://www.atlassib.ro/atlassib/web/main.csp) Atlassib nu are agentie in Koln si asta pentru ca autobuzul care ajunge in Koln este cel cu punct terminus Dortmund. Gasesti pe link, la Germania, nr. de telefon de la Dortmund si suna acolo pentru ca cei din Dortmund urmaresc traseul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by tinatache

mami, uite aici:

http://www.atlassib.ro/atlassib/web/main.csp?CSPCHD=005100000001323u9ijw003237485130

scrie la "contact" un nr din Buc, poate afli acolo nr din Koeln. Pot sa-ti dau un sfat? Data viitoare sa mearga cu Eurolines, astia de la Atlassib sunt niste neciopliti. Drum bun!

Cristina

Autobuzele Atlassib cu Eurolines se cupleaza, in sensul ca au nu stiu ce contract intre ei si atunci cind o agentie are putini calatori ii poate prelua autobuzul celilalte. Asa ca poti avea sanse sa ajungi tot intr-un Atlassib, desi ai platit la Eurlines. Nu stiu cum e cu calatorii, dar eu am trimis un pachet mare, da' mare de tot din Romania spre Hamburg si l-am luat peste trei zile de la Hamburg, deschis (ca cica l-au deschis aia de la vama), dar nu lipsea nimic din el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Mamica dulce,eu si familia mea circulam de vreo 6 ani de zile tot cu Pletl si pina acuma am fost tare multumiti de ei.

P.S. Nu le fac reclama, numa ii parerea mea.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Mamicuto dulce,

sa sti ca de 15 ani, de cand sunt aici, le-am probat pe toate, Atlassib, Vesescu, Eurolines, etc etc...Eu sau ai mei, si sa sti ca cel mai bine a fost cu Kessler -si nu am procente de la ei :-))- Dar sunt cei mai seriosi, politicosi, nu am avut niciodata probleme cu ei...si tu sti ca si eu tot cu Köln-Bonn-ul sunt...Deci eu ti-i recomand cu caldura, desi sa sti ca eu de o vreme numai cu avionul merg,, ca diferenta de pret este sub 100Euro (anul trecut numai 70 Euro am platit mai mult la avion...)

Draga Alba, sa sti ca nu sunt neserioasa, ti-am inregistrat ceva, vreo ora, dupa care, de vreo 3 saptamani nu ne mai intra romanii de fapt TOATE programele ce intrau pe Eutelsat, deci banuiesc ca e ceva cu "farfuria" noastra...nu stiu, Andreas s-a uitat, nu gaseste "buba", si se pare ca e ceva mai de durata...imi cer scuze, iti promisesem sa iti inrgeistrez ceva pentru copii de pe tv romanesc...imi pare tare rau, si nu stiu cat va dura , pana vom avea iarasi romani...Poate oare altcineva, vreo fata de pe aici, sa o ajute pe Alba, sa ii inregistreze ceva? Imi pare rau...
Oricum, cum se repara te anunt!

Fetelor, are cineva cantecul ala al lui O-Zone ca mp3, sa mi-l trimita si mie prin mail? Ca si voi, si fetele din Franta, toti povestiti de el iar eu...habar nu am de ce povestiti! Rusinicaaa...

Sa stiti ca chiar daca nu va mai scriu prea des, din lipsa cronica de timp, eu va citesc mereu si mi-ar place sa mai facem o intalnire cu fetele de pe aici (Bonn-Köln)...

Va sarut, cu drag,

Mirunda

PS Un sarut special lui Päpä si mai ales zanutei din burticuta!!!(sau o fi vreun haiduc intre timp ???) Sti Päpä de ce zic, ca mie doctorul mi-a zis pana la 30 de saptamani ca fac baiat, deja ma ...resemnasem (glumesc...) si pe urma, brusc instantaneu si dintr-o data haiducul meu s-a transformat in zäna, si asa a si ramas!!! Uraaaa!

Va pup si fug, ca azi am o zi de nastere de sarbatorit, si am toata casa plina de musafiri!

Cu drag, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Fetelor, voi ati simtit cutremurul? Ca pe mine m-a zguduit bine de tot, cu tot cu birou si scaunul pe care stateam! Cica a avut 4 °, cu epicentrul in bazinul Rhin-ului...
Va pup, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by tinatache

mami, uite aici:

Cristina

subscriu!!! Si sint si altii mai rau ca ei, mai prost organizati si foarte putin interesati sa fie amabili cu clientea: EUROTIME sau EUROFLY. Nu mergeti cu ei sub nici o forma!!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput