Viata in Germania (8)
Raspunsuri - Pagina 10
AAM spune:
Merci pentru raspuns camelia.Am intrebat pentru ca aici cursurile au fost platite de stat pana acum .Acum avem o lege noua si nu se mai platesc nici aici .
Pupici !
papadie spune:
Zicets si la mine repedeeeeeeeeee daca castig ceva pe ebay cum platec? imi scrie nea ala pe email, oder??????
hai fetilii ca vreau sa-mi iauun scaun bataitor de bambus si mi-e frica ca nuj sa-l platesc daca-l castig (a dracu' dilema, hä)
pup
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Ella spune:
nea ala îti scrie el cum sa-i platesti..probabil îti da nr de kont si tre sa-i Überweisen :-)
papadie spune:
Tre sa-i platesc instant? sau imi scrie mai deseara?:-)))
ca mi se puse pata rau pe scaunu cela :-)))))
tinatache spune:
dupa ce se incheie licitatia primesti email si acolo scrie sa mergi pe link ca sa faci Kaufentwicklung. Daca acolo are datele de la banca, atunci platesti in contul respectiv, daca nu le are astepti email de la el. stai linistita ca daca-l castigi face ala cumva sa-ti trimita nr de cont :))
Cristina
papadie spune:
saruminusitzilii fetele :))
ca sta nea ala exact linga sosu la serviciu si dupa program l-as fi trimis sa ia scaunetele :-)))))
va pupes***************
tinatache spune:
quote:
Originally posted by papadie
saruminusitzilii fetele :))
ca sta nea ala exact linga sosu la serviciu si dupa program l-as fi trimis sa ia scaunetele :-)))))
va pupes***************
pai atunci zi-i ca-i dai banii cand iti da scaunul, nu te mai complica cu banca.
Cristina
bombi spune:
Papadie, daca tot zici ca esti incepatoare de eBay si ca ti s-a pus pata pe scaunul respectiv si-l vrei neaparat, eu ti-as sugera un tip.
Licitatia se cistiga de obicei in ultimul minut. Adica, in ultimul minut mai faci un angebot cu suma maxima pe care vrei s-o dai (de ex. 20, chit ca licitatia e acum la 11.50). Dar in felul asta, daca ceilalti au setata suma max de 15, cistigi tu cu 16 (sau 15 + incrementul minim).
Sper ca m-am facut inteleasa.
helbi spune:
Fetele care cunoasteti gara din Stuttgart spuneti-mi si mie: imi ajung 9 min sa trec de la linia 7 la 14 cu un copil de 4 ani??
Trebuie sa trec prin vreun pajas ceva, sau trecerea se face ca in Frankfurt, Munchen..........adica merg pina la capatul liniei........
Multumesc si pupici
Ralu
bombi spune:
quote:
Originally posted by papadie
daca castig ceva pe ebay
felicitari si bitiiala placuta ! (lasa ca am vazut eu in descriere la ce se poate folosi)
daca nenea nu-ti trimite mail (el personal, nu mailul automat de la eBay) pina pleaca sotul de la servici, nu stiu daca o sa ai scaunul azi.
mai bine trimite-i tu direct mail (frage an der verkaeufer) si intreaba-l cind poti sa vii dupa scaun.