Ce are CV -ul meu???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

quote:
Originally posted by allya
Un CV profesionist trebuie deci sa fie facut personalizat pt pozitia catre care tindeti,
http://community.webshots.com/user/allyalex

Solutzia cu CV personalizat- mie mi-a dat bataie de cap in momentul in care l-am trimis unei firme ce scotea la concurs un post "slabutz". Nemediatizat, dar in aceeasi firma exista un post bun ce mi se potrivea din toate punctele de vedere,si avea o salarizare...!!!!
Cred eu, mai degraba scrisoarea de intentzie tb sa fie cea personalizata, caci nu stii niciodata de unde sare iepurele.Dar ce te faci ca nu totzi angajatorii vor scrisoare de intentzie...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dialu

Dana, printre cele enumerate de tine mai are loc o meserie FFFF. cautata: de videochat -ista ( fara prejudecati)!!!!
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

quote:
Originally posted by danacaltan

Fetelor care m-atzi "criticat", multzumesc pt. raspunsuri. Acum vreau sa actzionez, adica sa fac modificari, numa' ca sunt un pic in ceatza, caci observatiile de la voi (3 buc.), se cam bat cap in cap

Danny mama & Vladutz fiul

Propunerea mea este sa refaci CV-ul dupa fiecare (deci vei avea trei CV-uri dar de modalitati diferit intocmite), le trimiti si vezi care are mai mult succes si pe acela il pastrezi.
Sa ne spui si nou cu care format ai avut mai multe inteviuri.
La sfarsit le premiezi.

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raducu

quote:
Originally posted by danacaltan

Fetelor care m-atzi "criticat", multzumesc pt. raspunsuri. Acum vreau sa actzionez, adica sa fac modificari, numa' ca sunt un pic in ceatza, caci observatiile de la voi (3 buc.), se cam bat cap in cap

Propunerea mea este sa refaci CV-ul dupa fiecare (deci vei avea trei CV-uri dar de modalitati diferit intocmite), le trimiti si vezi care are mai mult succes si pe acela il pastrezi.
Sa ne spui si nou cu care format ai avut mai multe inteviuri.
La sfarsit le premiezi.

Mamica lui Raducu

Partea dragutza stii care e? Dupa toata tevatura asta cu CV, interviuri, stres etc, m-am "invirtit" de o colaborare, mult mai avantajoasa - decit statutul de sclav=angajat - pe care-l aveam inainte de CIC si asta chiar de la firma de la care vroiam sa plec!! Plus ca ma pun cu burta pe facut afaceri.Unde dai si unde crapa...
Succes mamicilor care vor sa se angajeze!
fetelor care m-au ajutat.Si datorita lor mi-am reamintit ca valorez mai mult decit o pagina de hirtie/si ca am un copil de crescut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

[quote]:
Partea dragutza stii care e? Dupa toata tevatura asta cu CV, interviuri, stres etc, m-am "invirtit" de o colaborare, mult mai avantajoasa - decit statutul de sclav=angajat - pe care-l aveam inainte de CIC si asta chiar de la firma de la care vroiam sa plec!! Plus ca ma pun cu burta pe facut afaceri.Unde dai si unde crapa...
Succes mamicilor care vor sa se angajeze!
fetelor care m-au ajutat.Si datorita lor mi-am reamintit ca valorez mai mult decit o pagina de hirtie/si ca am un copil de crescut.

Danny mama & Vladutz fiul
[quote]

Bravo si succes!!!
Daca iti iese afacerea poate ne iei si pe noi la tine cand ne vor da patronii nostrii afara.

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Deunazi au inceput sa-mi curga niste mail-uri cu oferte de munca, da' din alea concrete.Cum eu nu-mi aduc aminte sa-mi fi facut reclama pe internet...ma-am gindit la fetele care au primit CV-ul meu.
Mer-sic de initziativa
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

bravo, Danny, ma bucur enorm pentru reusita ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

intra pe www.bestjobs.ro si vezi ca unii au cv-ul online (cred ca si eu)baga un oki acolo ;-)

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Luizax,unde anume au CV online?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Fetele cu experienta in HR.....am si eu o nelamurire:-(

Eu de 3 ani jumate nu am mai lucrat....ca nu am mai sunt in RO. Aici, in Germania,primii 2 ani nu am avut drept de munca. Pe de alta parte, tot 2 ani avea si fetita atunci, asa ca......oricum nu puteam lucra.
Anul trecut, dind-o pe ea la gradi si primind si dreptul de munca, m-am apucat de cautat.....abia acum o luna jumate am gasit ceva temporat (pina la sf. lui iunie).
Intrebare mea este: ce scriu eu in CV ca am facut din ianuarie 2000- apr.2004????

Multumesc!

PS "lucrez" la Cv si apoi, am sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu un ochi critic!

Ralu

Mergi la inceput