La France (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Mihaela (samsara), mama, ca bine le zici!
Am citit povestea ta cu consulatul, si tocmai am terminat-o pe cea de-a doua. Marturisesc ca am citit cu sufletul la gura, deci ca sa pot vorbi (de) pe margine, trebuie sa recitesc. O voi face cu placere ceva mai tarziu...
Vreau acum doar sa ma leg putin de ultima ta fraza: scrie fara grija, mesaje ca ale tale nu pot fi considerate deecat "imbogatitoare" pentru noi toate!

Ma bucur si-ti multumesc ca ti-ai facut timp sa ne impartasesti si noua din gandurile tale...

O seara buna!

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Michaela,

scrii emotionant de frumos, si se vade ca ai un suflet de aur!
Si lumea mea este lumea spitalelor, a suferintelor, dar si a bucuriei de a fi putut ajuta un om la nevoie! Stiu si cunosc si "cealalta fata" a muncii tale, obosela, mirosurile, durerile ce le vezi catodata, tristetile, plansetele, disperarea si necazurile ce se abat cateodata peste noi...
Uite , azi am facut anestezie la un barbat, cat un munte, care la 35 de ani (acum un an,) a facut un cancer al cailor limfatice...azi a trebuit sa se opereze de vezica biliara...eu i-am dat anestezia, si ca sa il mai destind un pic, l-am intrebat, inainte de a adormi, ce vis sa ii amestec in medicamentele de adormit? Un vis cu soare si mare i-ar place? S-a uitat luung la mine si mi-a zis ca vrea sa viseze ca va mai trai muulti, multi ani alaturi de familia lui... Off, mai ca mi-au dat lacrimile acolo...Si aproape in fiecare zi traiesc acolo, tragedii mai mari sau mai mici, si ceeace cred eu, este ca este enorm de important sa nu ne "obisnuim" de tot cu ele, caci asa ajungem la indiferenta si nepasare...Vroiam sa iti zic numai ca am avut senzatia, citind randurile tale, ca Bunul Dumnezeu si soarta ta, te-au adus acolo unde iti era locul...Nu stiu ce meserie ai avut inainte, dar dupa cum scrii, cred ca alegerea ta a fost una minunata, si aproape de sufletul tau...Ce sa iti zic, sper din suflet sa fii puternica, si sa inveti sa ii ajuti pe ceilalti neuitand ca si tu ai nevoie de ajutor, macar cateodata, si sa inveti sa daruiesti dar si cum sa faci sa iti reincarci de fiecare data bateriile, fara sa iti consumi ultima farimita de putere...
Te sarut, si mult noroc si zambete in drumul tau!
Cu drag, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Iti multumesc, Mihaela!

Nu stiu daca pot sa exprim in cuvinte ce am simtit cand am citit al doilea mesal al tau, dar pot spune ca simt ca esti un om deosebit, ai un suflet de aur si cred ca esti facuta pt ce meseria aleasa!In al doilea rand apreciez faptul ca ai putut sa-ti deschizi sufletul in fata tuturor; este ceea ce eu nu reusesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Cum se numeste epilatul inghinal in fr? Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Au dreptate fetele spunandu-ti ca ne-ai uns la suflet (ca de obicei) cu cuvintele tale. Nici nu trebuie sa te gandesti innainte de a da "trimite mesajul", caci noi nu avem timp sa asteptam sa te gandesti. Eu iti doresc sa vi peste ani sa ne povestesti peripetii din meseria ta de infirmiera, caci se vede de la km departare ca esti facuta pentru asta. Desi nu imi doresc sa ajung vreodata prin spital (decat la nastere!!!!!), daca s-ar intampla, mi-as dori sa intalnesc cadre medicale ca tine, cu un suflet mare, care sa ma faca sa uit pur si simplu pentru ce sunt acolo, care sa ma faca sa vad altfel viata, care sa ma faca sa privesc pana si mancarea ca ceva senzational...Multumesc, mihaela pentru ceea ce esti! E a nu stiu cata ora cand ti-o zic, si poate am s-o mai fac, dar este ceva ce vine din inima, sincer! Te pup!

oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Mirunda, abia apoi am citit ceea ce ai scris! e valabil si pentru tine ceea ce i-am scris Mihaelei, caci, pentru a fi infirmiera si a avea sufletul vostru e ceva de admirat, ,caci, asa cum ai spus tu, Mirunda, dincolo de toate astea mai sunt si oboseala, durerile, mirosurile...Te pup si iti doresc sa intalnesti pe drumul vietii tale oameni capabili ca tine sa iti ofere dragostea lor! Pupici dulci Mirunda!

oana si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna fetelor!
In sfarsit imi fac si eu timp sa va citesc si sa va scriu asa, mai pe fuga!

Mai intai de toate ii multumesc Corinei pentru reteta, sper sa am timp sa o fac zilele astea ca sunt libera! ce ziceti sudistelor?

Si acuma sa va povestesc ceva haios dar si ciudat in acelasi timp! De dimineata imi parcam masina la aeroport, ascultand destul de bine dispusa radioul, Europe2, muzica buna, nimic de zis. Cand la un moment dat intervine spikerul si spune intr-o romana cu accent si la limita stalcita - clar ca citea fara sa stie ce - "Buna zuiai, eu sunt vampir si vreau sa sug" iar mie mi-au inghetat mainile pe volan asteptand continuarea; din fericire omul a dat-o pe franceza explicand ca era vorba de vampirii de la noi care sug sangele muritorilor...etc, etc, ca nici nu am mai ascultat continuarea - nu de alta dar daca mai ramaneam mult cu mainile inclestate pe volan riscam sa nu ajung la timp la lucru :)) Poate totusi a mai ascultat cineva chestia asta si poate sa ma lamureasca despre ce era vorba!

Si pt ca azi a fost o zi plina, ia ghiciti ce pasager de marca am avut, pe care eu l-am inregistrat si imbarcat la avion! Cui credeti ca i-am strins mana si am urat "have a nice flight, Sir" ? Ei bine era Roger Moore in persoana, cu nevasta dupa el :))

Va pup,
Alina

Mergi la inceput

Michaela, apropos de subiectul deschis de tine cu luna, ati vazut ca in seara asta este eclipsa totala de luna? Am vazut acum la stiri ca pana in ora 22 se va acoperi luna total! Dar se vede doar daca se duc norii...

oana si bb din burtica

Mergi la inceput

Alinus, cred ca si mie imi inghetau mainile pe volan daca eram in locul tau azi...Dar hai sa te fac sa razi si mai tare: eu, prima oara, citind ce ai scris, intelesesem ca a venit cineva in dreptul masinii tale si ti-a zis asta... Bravo tie, meh Alinus, i-ai strans mana lui Roger Moore! Si i-ai povestit un pic si de noi? Cred ca erai emotionata, nu? Pupici!

oana si bb din burtica

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o rugaminte mare la voi: fetele de pe "Mamici de ian-febr 2005" mi-au spus ca dr lor le-au dat sa ia acid folic, ca este important (ma refer la proapete gravidutze) si mie dr nu mi-a dat asa ceva. Si au zis fetele ca nu este normal, ca trebuia sa imi dea si sa imi schimb dr. Eu nu pot sa mi-l schimb, caci este dr care apartine de stat, gratuit pentru mine, si nu am ce sa fac. Dar ma gandeam sa ma duc la farmacie sa intreb daca trebuie sa iau obligatoriu. Si nu stiu cum se numeste in franceza! Dar, poate, totusi, Mirunda, Michaela, Otilia, Corina...fetele care ati nascut in Franta puteti sa ma lamuriti! Va rog, ca sunt disperata din cauza asta! Merci!

oana si bb din burtica

Mergi la inceput