La France (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Va salut cu drag dupa un week-end în care m-am odihnit. Mersi Aurelia ca te-ai gândit la mine, mi-a fost frig la început dar a doua zi m-am obisnuit.

Cu baby-sittingul e cam ciudat. Si voi încerca sa ma opresc daca va binevoi sa ma plateasca pt saptamâna trecuta. Distinsa mamica se drogheaza cu heroina si casa e foarte murdara. Au si un câine care isi face nevoile in casa.( Mi-a spus sa nu-mi fac griji pt ca nu îi da mult sa manânce ca sa nu faca mult). E o atmosfera destul de ciudata si ma duc cu frica acolo. Sper sa ma pot opri mâine, doar ca m-a cam mintit cu salariul. Nu eram eu convinsa sa ma las, dar apoi am auzit ca as putea fi acuzata de non-assistance ŕ personne en danger, si mai bine nu! Asta pt ca fetita de 5 ani traieste in niste conditii oribile si poate ar trebui sa reclam mamica, dar deocamdata mi-e frica. In plus, am vazut ca îsi iubeste la nebunie copilul. Dar, din pacate, nu poate iesi din prapastia în care e acum cu drogurile.

Mirunda, azi sunt acasa, daca vrei sa dau niste telefoane.

Va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Cu baby-sittingul e cam ciudat. Si voi încerca sa ma opresc daca va binevoi sa ma plateasca pt saptamâna trecuta. Distinsa mamica se drogheaza cu heroina si casa e foarte murdara. Au si un câine care isi face nevoile in casa.( Mi-a spus sa nu-mi fac griji pt ca nu îi da mult sa manânce ca sa nu faca mult).

Doamne, in ce familie ai intrat!!!
Fugi cit poti de repede!!! Sarmana fetita!!! Si bietul catel!

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

La asta ma gândeam si eu. In plus mergem in Ro în august si ma bucurasem ca mi-am gasit un baby-sitting cu multe ore ca sa pun bani deoparte. Si uite peste ce am dat.

Of, sper sa termin cu faculta asta la toamna si sa încerc sa îmi gasesc un job. Ca m-am saturat!!!

Si mie îmi pare rau de fetita. E o frumusete si e foarte desteapta. Si foarte dependenta de mamica ei...care la rândul ei e dependenta...am vazut pozele ei de dinainte...o casa normala, curata...acum mi-am dat seama cu adevarat in ce hal îti schimba viata viciul asta....

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Sibylle, cauta si tu o scuza sa te plateasca imediat si fugaaaa, Doamne fereste poate te legi la cap fara sa te doara. Ai incercat cu cv-urile? Mai ales ca acum incepe sezonul si ar trebui sa gasesti ceva mai omenesc.

Alina si Oana, numai de papat va tineti fetelor. In italiana socca e farinatta si tata socru """" imi ia mereu cand merg la ei ca stie ca-s mamaligoasa. Am mancat ieri doua inghetate si ajunsa acasa am golit pe jumate borcanul cu Nutella. Bine ca am luat mic de data asta si m-am gandit sa mai si las ca de era ala de trei kg ma nenoroceam
Ieri am mancat carne de cangur si uite acum cum imi topaie degetele pe tastiera. Oana stie

Lulu insanatosire grabnica. Pe mine numai o data m-a durut o masea din cauza medicului care cica o trata, dar nu mai vreau. Si de fapt, decat sa o mai plombez pt a nu stiu cata oara, acum e lipsa

O saptamana buna la toate si mai revin sa va fac capul toaca. Noroc de voi ca deja acasa cineva se cam plange de vorbaria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sibylle, te rog eu pleaca de acolo, caci e periculos un om care este dependent de heroina! Nu cunosc cazuri, dar am auzit de atatea cazuri! Iti doresc sa te plateasca corect si sa gaseti un alt copilas de care sa ai grija!

Debby, eu nu am mai mancat decat o inghetata alaltaiesri seara pe croisette. Asta de cand am aflat ca am bebeul in burta...Dar as manca la socca pana mi s-ar face rau!

Alinusule, eu am mancat o data o o prajitura breton au beurre, dar era cu prune inauntru, nu stiu daca este aceeasi, dar era buna tare! Din comert! Daca iti iese, imi calc un pic pe regim (macar o data pe saptamana) si vin sa mananc!

Va pup!

oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Asa cum v-am promis iata reteta de prajitura bretona a sotului meu!!

Gateaux Breton
300g faina,100g maisena(cine nu are poate inlocui cu faina),1/2 plic praf de copt,250g unt sarat,200g zahar,1 plic zahar vanilat,1 ou intreg si 3 galbenusuri.
Se pastreaza un galbenus,iar restul ingredientelor se amesteca bine cu mina. Atentie ,untul trebuie sa fie moale deja,dar nu lichid!
Se pune aluatul in tava,si se modeleaza bine cu mina ca sa aiba o forma neteda- aluatul trebuie sa fie mai tare!
Deasupra se unge cu galbenusul!
Se da la cuptor circa 45-50 de minute,la th 5(pentru cuptorul electric).Cind e gata prajitura trebuie sa fie foarte inchisa la culoare pe deasupra!
Pofta buna!!!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Sybille, draguto, imi pare tare rau de tine...eu nu vreau sa te sperii, dar nu sunt prea sigura ca o sa iti mai vezi banii...pe de alta parte tot stateam sa ma gandesc, e cumplit, si poate totusi daca autoritatile ar sti de existenta acestei femei, ar ajuta-o in vreun fel...nu stiu cum...Doamne, cum o creste acea fetita, ce cosmar in sufletelul ei...nu stiu, nu ai cu cine vorbi, un asistent social, ceva, sa ii descrii cazul fara sa dai vreun nume? Poate iti da vreo idee cum sa procedezi...Dar ai mare grija, eu nu stiu daca
m-as mai duce in locul tau acolo...cred ca nu...
Te sarut, si sa ne tii la curent!

Cu drag, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Uf! si pe mine m-a impresionat si mi-a ramas in suflet ce ne-ai spus despre familia asta Sib.
Pe de o parte parca as zice ca ar fi bine sa anunti pe cineva o asistenta sociala ceva ca sa o ajute pe mama sa faca o cura de dezintoxicare ,pe de o parte mi-e mila de copil caci ai spus ca este foarte atasata mamei si ca mama o iubeste enorm si ca sa urmeze o astfel de cura este clar ca copilul va fi despartit de ea ,luat si dat intr-o familie de accuille pina cind mama i-si va reveni!deci cum ai da-o vrind sa le faci bine vor trebui sa sufere amindoua!!!!!
iar tu? cum ai ajuns sa lucrezi acolo ? prin interim? daca este asa cum doamne iartama iese femeia aia din casa ,merge la serviciu ,in magazine ,etc fara ca nimeni sa nu banueasca ce se intimpla cu ea?!
Daca este o mama singura e posibil ca a avut greutati la care n-a putut sa fac afata si s-a refugiat in droguri!
Doamne ce tristete!
Ce ai sa faci pina la urma Sib.?

Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"

Mergi la inceput

Continuarea povestii mele:

Nu prin Interim am gasit anuntul, ci de la CROUS, la facultate. Am gasit foarte multe joburi prin CROUS si n-am avut probleme niciodata pâna acum. Mama aceasta este deja controlata de catre autoritati si chiar va avea o vizita acasa joi. Acum nu stiu exact pt ce...Trebuia sa lucrez si azi si mi-a trimis un SMS cum ca sa nu vin pt ca nu lucreaza azi. Iar acum 2 ore m-a sunat si mi-a spus ca e in fata blocului meu cu un prieten si ca sa cobor ca sa îi dau cheia de la apartamentul ei. M-am consultat repede cu Ronan si am coborât sa îi dau cheia, gândindu-ne ca nu suna bine faptul ca m-a cautat acasa. Adica nu as vrea sa am probleme cu "prietenii" ei care stiu unde stau acum, nu? Totusi mi-a zis sa vin mâine si a zis ca mâine cere un acont la seful ei ca sa ma plateasca. M-as mira, dar ma duc totusi. Si mâine îi spun ca daca nu ma plateste, nu mai merg. Ciudat e ca azi mi-a spus ca cere de la seful ei bani si saptamâna trecuta zicea ca marti primeste somajul. Sa vedem...cert e ca ma duc iar cu groaza, in plus e de la 6h15. Sâmbata când am ajuns la ea era cu un tip ciudat în casa si el se uita dubios la mine. Chiar ma gândeam ca poate vroia sa îmi propuna o doza, ceva...Abea astept sa scap!!!!!!!Poate ca nici nu-mi deschide usa mâine.

Va urez noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Uffffff! Cu chiu cu vai am reusit sa-i fac ceva la afurisitul asta de ordinator, nu stiu ce are de vreo doua zile face fite, iar eu am super mare nevoie . Multumesc fetele pt. sfaturi. Deoacamdata stau pe loc, am renuntat la acea casa, desi era draguta, insa nu avea garaj, iar noua ne trebuie imperativ garaj. Se putea construi, dar nu avem chef sa ne inhamam la o astfel de munca.
Sunt singura in cautari, sotul este la Paris si i-mi este cam greu sa ma hotarasc . Sper sa nu fie nevoie sa i-au o hotarare serioasa cat este el plecat, chiar daca vorbim la telefon.

Usurel fetele cu prajiturile, eu vazand reteta nici nu ma incumet sa o fac cand vad cat unt are. Eu am oroare de grasimi, nu folosesc mai deloc la gatit, evit pe cat posibil!
Va spuneam ca am inceput regimul cu supa de varza. Fetelor, daca vreti sa pierdeti 2-3 Kg puteti incerca. La mine si la sotul meu a mers. In sfarsit am reusit sa revenim la greutatea dinaintea sarcinii si desi am intrerupt cura, inca am mai slabit 1 kg, dar revin incet, incet la mancatul normal, nu ca as fii o mare mancacioasa.
Sib. fugi maica si evita apoi orice contact cu ea, este posibil ca in viitorul apropiat sa vina sa-ti ceara bani imprumut sau sa-ti vanda ceva. Fate ca nici macar nu o cunosti. Despre denuntat, sufera fata acum...nu stiu apoi daca DDAS o plasaeza intr-o familie buna, dar ma gandesc sa nu cumva ca indivizii dubiosi care vin in casa acolo sa se lege si de fetita. As zice sa faci un denunt anonim... nu stiu, este tare delicata treaba.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput