Propunere poll
Raspunsuri - Pagina 2
tata lu Toma spune:
Pai ma gandesc ca "in continuare" sa fac asa :
Pentru ca problema cu inmultitu' e rezolvata deja (dupa metoda aia demodata), o sa plec la o bere si o sa-l iau si pe Toma cu mine. Acolo o sa-i explicam ca sta la masa cu ultimii barbati romani "speciali si emancipati" si o sa-l invatam ca el sa nu faca asa pentru ca risca sa ajunga alcoolic.
Intre timp "amazoanele" de pe forum pot sa-si vada linistite de taclalele lor.
vlad
ps Una dintre ele sa schimbe numele forumului. Cred ca ceva gen "Femei din toata lumea uniti-va !" ar fi perfect.
Luizax spune:
tatalutoma, sau poti in continuare sa stai pacia pt. ca e instructivo-educativo-distractiv
Luizax - karkotash shef!
Marina spune:
si ca sa completez tata lui toma aici ca ma manca degetelu sa ma bag peste subiectul tau total si strict interzis femeilor....
am si eu una bucata de fititza cu coditze frumoasa foc...pot sa o trimit cu voi la bere???? nu de alta dar sa invete de mica cum e cu egalitatea intre sexe? L-as trimite si pe taica'su dar exista 2 probleme:
-nu bea bere
- e plecat inca vreo 2 luni de acasa.
Da sa aveti grija de fititz, da?
tata lu Toma spune:
Pai daca-ti asumi riscul sa invete ce inseamna egalitatea dintre sexe privita prin ochii barbatului atunci eu n-am nimic impotriva, mai ales ca zici ca e frumoasa foc si o sa-i fac lipeala cu Toma.
Marina spune:
hehehe ca sa ma laud poti sa te uiti la albumul meu.
tu fa-i lipeala cu Toma ca asta nu-i bai!
tb sa mai bag trei zambete asta doar pt ca-mi reamintesc teoriile sotului referitor la cum va trata el iubitii fie-sii! O sa-l trimit la bere cu voi sa vi le impartaseasca prin vara.
Da sa-mi aduceti fititzu teafar acasa! Ca voi sigur nu o sa mai fiti!
descintec spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Pai daca-ti asumi riscul sa invete ce inseamna egalitatea dintre sexe privita prin ochii barbatului atunci eu n-am nimic impotriva, mai ales ca zici ca e frumoasa foc si o sa-i fac lipeala cu Toma.
ihihiii, asta-i beton..ar merita vazut cum vad femeile si cum vad barbatii egalitatea aiasta
D.
tata lu Toma spune:
Cred ca suntem de mult off topic, dar daca nu se supara nimeni putem sa continuam.
Avind in vedere ca pana la urma am fost deturnat de la sensul initial al "berii" si ca o sa fie si mamici prin preajma, cred ca se va gasi cineva in stare sa-ti aduca fata intreaga.
Oricum am retinut ca "cuscru" e plecat si o sa-i zic lu Toma sa se miste repede !
vlad
ps Sa va traiasca printesa si sa fiti fericti cu totii