Oamenii sint la fel ,indiferent din ce tara provin

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Daca vrei sa-ti pastrezi locul I in lume, apelezi si la metode de-astea (gen invadarea Irakului). Daca nu o faci, vei pierde locul din fata si se va ridica o alta mare putere care sa iti ia locul. Nu-mi fac nici cea mai mica iluzie ca oricare din tarile existente in momentul asta in lume ar proceda mai cu fairplay decat o face americanu' acum. Credeti ca francezu' ar fi fost mai breaz daca era prima putere in lume si ar fi vrut sa-si apere pozitia? Credeti ca daca romanii ar fi fost prima mare super putere ar fi avut mai multa mila fata de popoarele contra sau mai multa inteligenta de a rezolva conflictele internationale?
Ce sa faci, asa stie umanitatea in secolul XXI sa-si rezolve problemele, atat putem sa dam din noi. Trebuie sa mai evoluam un pic ca specie sa gasim cai mai putin rele de a face dreptate in lume sau de a rezolva conflictele internationale. Pana atunci, asta va fi scenariu pe care-l vom vedea zilnic la tv indiferent ca e vorba de USa, Germania, Nigeria sau (cum era intr-o reclama) Micronezia.]

Fiecare natie are partile ei bune si rele. Americanii fac si rele pentru a-si mentine pozitia in lume, dar nu uitati ca tot ei sunt si cei mai generosi (n-am gasit acum un alt termen, nu prea e ceea ce vroaim sa redau, dar asta a fost cel mai bun cuvant ce l-am avut la indemana): cele mai multe fonduri de intrajutorare a statelor din lumea a treia tot de la americani vin, incercarile de combatere a saraciei, lipsei educatiei, mizeriei, ridicarii nivelului de trai in tarile africane tot americanii le fac in cea mai mare parte.

13 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Draga cleomax,nu-mi place sa raman "datoare" asa ca o sa "ma explic".Ai dreptate,nu m-am exprimat corect.Era si o ora destul de tirzie cind am postat asa ca...Cind am zis ca nu am nimic ,nici un piculet de ura cu americanii ca natie,cu omul de rind am fost absolut sincera.Zicind astea am crezut ca se subintelege ,nu mi-am dat seama ca de fapt facusem o gafa generalizind prin "ei".
Am gresit la faza asta,asta e ,i se poate intimpla oricui.
Ar fi absurd sa condamn omul de rind care isi vede de treaba ,care sufera si se manie la ideea razboiului dar care este neputincios in fata hotaririlor celor "de sus".
Asta era ideea.
Nicole&Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput