Romani in Belgia , poftiti la o barfa...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brux spune:

Nu chiar.
Ati venit ļmpreuna? Cu viza de lucru sau cum ?
Mi-ar fi greu sa locuiesc īn afara BXL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli2you spune:

Da am venit impreuna cu sotul meu;

"o sa ne retragem si noi mai departe de Bxl" esti cu familia aici?

iuli2you

Mergi la inceput

Deci pentru a doua oara( prima data cānd ti-am raspuns forum server down)
Sant numai eu si cu sotia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina1 spune:

Buna dragilor,
Ma alatur si eu barfei voastre!
Brux esti student la ULB?
Va pup si va astept la barfa,
Adina

Mergi la inceput

Buna Adina & welkomen,
Nu sānt student la ULB ci doar fac un cours la o scoala de seara ( dupa lucru) care are legaturi cu ULB.
De fapt nu am īnteles īnca toate lucrurile cu scoala asta( apartine sau nu ULB-ului ?)
Am vazut īn profilul tau ca stai īn Malines.
Eu lucrez nu departe (Diegem° si cateodata fac cumparaturile la Makro Malines.
Ca sa vezi ce tara mare.

Mergi la inceput

Bine ai venit adina1 si sedere placut pe acest forum si mai ales aici printre romanii din BE;
E bine totusi ca incet,incet n i se alatura si alti romani, speram sa facem o gasca
Si va mai rog ceva pt ca nu am mai postat nimic nou pe aici, dar puteti sa mai spuneti si voi cate ceva

iuli2you

Mergi la inceput

Pai nu am mai nimic nou.
Astept sa ma publice astia la monitor pentru nationalitate si sper sa fie cāt mai repede ca sa nu ma īncurce īn timpul verii cu asta.
Īn rest acum sānt in concediu educativ si īmi fac curaj sa ma apuc de īnvatat.Dupa examene mergem prin Romānia cīteva saptaminii.
E a doua oara in 12 ani.Anul trecut am fost prima data si a fost prea putin ~10zile

Mergi la inceput

Astazi la Bruxelles Zinneke Parade īncepānd la ora 13.
Pacat ca e cam urīt pe afara dar spectacol garantat.

Mergi la inceput

A doua oara in 12ani mergi acasa?De ce asa de rar, foarte rar?Dar voi mai aveti rude in tara, parinti?Ei ce spun? Nu va e dor deloc de casa dupa 12ani?
Si in cand plecati?
Si noi avem programata plecarea in , cred ca prin august, a doua jumatate a lunii

iuli2you

Mergi la inceput

Este mult mai simplu.
Eu am avut acte cu adevarat valabile cel putin 1 an incepand cu
1999 sau 2000.(Deci īnainte aveam acta valabile 3luni sau o luna si chiar am ramas faraele pe o perioada scurta)Si atunci abia am inceput sa traiesc, deci am putut cauta de munca ce am vrut.Si apoi am zis ca mergem la anu' si apoi anul urmator.Parintii mei sānt īn Romānia si toata familia cu ei.
Sotia nu este romānca deci a fost anul trecut prima data si a fost īncāntata de peisajele pe tot lungul drumului Germania -Austria-Ungaria-Romānia.Dar daca nu ar fi familia nu cred ca as mai pune picioarele pe acolo.Prietenii sānt plecati toti pe afara si cei din Romānia s-au dat loviti.Eu nu sānt unul sa ma agat de altii su sila si deci nu ma doare.Cred ca o sa plecam in iulie.

Mergi la inceput