Romani in Belgia , poftiti la o barfa...
Raspunsuri - Pagina 3
brux spune:
Dupa ce santem trei incep sa va confund deja.
Deci intrebarea era ptr Raducu si poate Iuli si tu mergi la scoala.
Si eu merg si daca sânteti cuminti va voi spune unde.
raducu spune:
Brux,
eu merg la scoala la Institute de Promotion Sociale de la Comunaute Francaise care e pe strada Rue Gatti de Gaumond 95. Pana acum e cea mai buna din cate am auzit pentru ca metoda de predare e foarte diferita si in plus daca ai ajutor social platesti doar 15 € pe an.
Daca nu, platesti cam 90€ dar si asa e putin fata de alte scoli sau institute(vezi ULB).
Tu la ce scoala mergi?
Mamica lui Raducu
iuli2you spune:
Eu nu merg inca la scoala,Raducu merge la cursuri, dar sa stii ca suntem cuminti deci poti sa ne spui unde inveti tu si ce cursuri urmezi
iuli2you
raducu spune:
quote:
Originally posted by danab
Mai fetelor, faptul ca veniti aici si va barfiti prietenele sau ma rog "romanii"-cu care sunt sigura ca unele dintre voi va intalniti-nu va face nici o cinste.Nu e frumos... Pacat!
Da pacat! Dar nu pentru ca barfim, in fond e alegerea noastra, ci pentru ca se intampla asta(ma refer la invidie, increzare si altele)
Crede-ma danab ca imi doresc tare mult sa se schimbe atitudinea asta dar se pare ca nu. Dovada ca nu sunt prea multi romani din Belgia care sa iasa la o discutie aici pe forum.
Si sti de ce? Pentru ca nu suntem de nasul lor si de ce sa-si mai piarda timpul pe aici atat timp cat nu suntem la asteptarile, pretentiile lor. Timpul e pretios nu? ce sa mai stea la barfe? si ce sa barfeasca? Prefera sa se laude pe unde au mai fost si ce si-au mai cumparat, etc.
Ma opresc ca deja ma repet.
O seara buna tuturor.
Mamica lui Raducu
zizee spune:
ca sa va mai ridic moralul, ma-nscriu si io sa-ngros rindurile belgienilor. kiar daca acu-s in detasare de vreo 2 ani (si pentru inca 2) in tunisia, de citeva ori pe ani dam o raita pe la belgica sa ne-amintim ce buni(e?) sint moules-frites.
nu ca n-as avea kef de-o birfa, da'-i cim tirzior si mi-e c-o sa devin patetica, asa ca va zic noapte buna tuturor si pe curind!
iuli2you spune:
Buna zizee
Bine ai venit pe la noi prin BE si te asteptam cu subiecte incitante
iuli2you