Exista o virsta pt role?

Exista o virsta pt role? | Autor: tali

Link direct la acest mesaj

La ce virsta pot invata copiii sa mearga pe role? dar cu trotineta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna!
Depinde de copil si de vointa lui de a invata. Cu patinele cu rotile pot invata deja de la 4 ani, deja stiu sa-si tina echilibrul la fel si cu trotineta. Doris a mea a invatat prima data sa mearga cu patinele pe gheata asa ca cu cele cu rotile sa obisnuit foarte repede. Sper sa-ti fi fost de ajutor raspunsul meu. O zi placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Laura a mers pe role de la 3 ani iar pe patine la 3 jumate.Cu trotineta a inceput la 4 ani pt. ca atunci i-am luat.Cred insa ca depinde si de copil, cat de curajos e, cat de bine poate sa se coordoneze.

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Buna .
Fata mea a mers de la 3 ani pe role pt.ca si eu si sotul meu suntem mari amatori si am luat-o cu noi.Pe gheata merge binisor am incercat sa ia si lectii dar nu i-a placut prea mult si am lasat-o in pace.Pe trotineta insa nu merge desi are 5 ani.In schimb merge pe bicicleta cu doua roti.
Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Piciului meu i-am luat role si trotineta de la 5 ani.Daca acum este un as al trotinetei, in ceea ce priveste rolele, pot sa iti spun ca desi nu a avut nici o problema cu invatatul, nu i-au placut niciodata...Si cam asta am vazut in parc, la ceilalti copii.Fetele sint mult mai atrase de role, pe cind baietii prefera trotineta sau bicicleta.Daca copilul tau este mai mic, poti sa ii iei o trotineta reglabila sau chiar una speciala ptr cei mici , cu trei roti.Totusi, este bine sa poarte o casca, indiferent daca face role sau troti;paza buna.....

Mergi la inceput