Si eu cred ca romanii sunt mai credinciosi, cel putin daca-i compar cu suedezii care la fel cum spunea si Debby, lucreaza chiar si de Pasti sau Craciun, ce sa mai zic de duminici, am vazut oameni care taiau iarba cu masina sau reparau prin casa fara nici o urma de remuscare.Am observat lucrul asta chiar si la logodnicul meu.Pentru ei e ceva normal.Nu ca as fi eu nu stiu cat de credincioasa sau bisericoasa dar ma cam agaseaza indiferenta asta.Nu degeaba sunt protestanti, cred ca sunt ca un fel de atei, i-am auzit pe mai multi care se declara atei.
Si al meu trebaluieste duminica dar la mine stiu de acum toti prietenii ca cel mai mare lucru e spalatul vaselor, poate sa-mi cada casa in cap. La servici merg ca asta e, dar cand pot sa nu fac, nu fac. Mai am putin insa si pierd teren. In a doua zi de pasti uitasem si eu mi-am pus perdelele in masina. Ce sa-i fac, nu le puteam lasa acolo trei zile si marti le-am dat drumul la spalat
Sa nu mai spun ca-mi aduc aminte din ani in pasti sa mai fac o cruce sau sa nu mananc macar vinerea carne. Mi-a disparut mult si din linistea sufleteasca de dinainte
Ah, uitasem, acum trei ani, la Onesti in catedrala ortodoxa in constructie au aparut pe marmura din pardoseala chipuri de sfinti. Asta nu mai poate fi un fals. Daca vreti, le puteti vedea aici http://www.onestionline.ro/foto_17.htm .
Dar de minunile are nu pot fi fotografiate, ce spuneti? Tu vezi lacrimile cu ochiul liber dar in poze nu ies... Si alea sunt false? Eu cred ca intr-adevar exista un Dumnezeu Atotputernic pe care il dezamagim din ce in ce mai mult, chiar si cu lupta asta nesfarsita intre religii. Nu ne e oare de ajuns sa credem in El? De ce atatea religii? El e Unul Singur!