Lapte de capra
Raspunsuri - Pagina 2
bidiloi spune:
Xenocid mama ,daca tot intrebasi ce sa facem cu capra"o mulgem" sau sa o" stoarcem"... eu as prefera ...(mulgem)...si apoi, asa poate ne tratam si noi !.Ei am glumit si eu sper sa nu fi suparat pe nimeni, dar nu m-am putut abtine sa nu-i raspund fetei asteia dragute cu simtul umorului !Pe bune , Xenocid de la mine, ai fost !!!!Pupicei!
bidiloi spune:
Tot eu, Xenocid, deabia la sfirsit am vazut ca te-ai semnat ALIN, ...asa ca dau si un miel daca vrei, numai sa nu te superi!!OK?
papadie spune:
genoxide capra rosie mulsa e buna la copii si a rosie stoarsa e buna la potenta
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
xenocid spune:
Poate ar fi cazul sa precizam:
"Nici o capra nu a fost ranita pe parcursul realizarii acestui subiect"
Cu stima,
Alin
silvana75 spune:
Măi fraților iar faceți bășcălie. Cum auziți de capre, muls, stors cum vă apucă bâzdâcii
Mulțam de răspunsuri
Silvana și Paul
MonicaGj spune:
Xenocid , faci si tu ce stii ( cu capra).
Daca stii s-o mulgi, o mulgi!
Daca stii s-o storci, o storci!
Daca stii si una si alta, ramane la alegerea ta.
Daca nu stii sa-i faci nimic... du-o la pascut!
Tot cu stima.
Monica
descintec spune:
Monica, nu-l starni, ca cine stie ce se mai pricepe sa faca cu capra si n-as vrea sa ne povesteasca :)
D.
bidiloi spune:
Pai ce poate sa-i faca daca nu sa o alerge nitel, nu? ...ca dupa aia ...creste productia nu??? Descintec mama ...!!!Si lui Alin ii urez sa nu faca PREA MULT, ...CA NU SE STIE DUPA CE SE INTIMPLA CU IMUNITATEA!!!!(un pupic dual, sa nu te superi, sper!)
Andrada spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Poate ar fi cazul sa precizam:
"Nici o capra nu a fost ranita pe parcursul realizarii acestui subiect"
Cu stima,
Alin
Obtinerea laptelui sa va face in conformitate cu ASTM 2910/2003 si respecta prevederile legale de rezistentza la oboseala si abuz fizic a caprelor negre de munte si rosii de jena,
A
Lamore che move il sole e laltre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele