gradinita..
dragi Parinti,
apelez din nou la sfaturile voastre.se pare ca se intampla foarte multe lucruri intr-un timp foarte scurt.
concret:am inscris baietelul la o gradinita de stat.acum trei zile.totul bine si frumos.pana ieri cand m-au sunat o vecina si prietena de familie,sa ma anunte sa vin de urganta acasa.am inteles doar atat.ca mamei i s-a facut rau,este cardiaca,au chemat salvarea,Cosmin plangea si usa casei este sparta.va dati seama ca nu am mai stat pe ganduri si am fugit spre casa.acasa,dezastru:salvarea de abia plecase,mama in pat sedata,a facut o criza cardiaca puternica,Cosmin era cu vecina in sufragerie hohotind de plans.si usa la intrare ..sparta!
am aflat de la vecina,ca mama mea a plecat la ora obisnuita sa-l ia pe Cosmin de la gradinita.acolo,din ce a apucat sa-i povesteasca mama,se imbracau pe hol,alaturi de o alta mamica cu o fetita de la grupa pregatitoare.s-a intors in sala sa vorbeasca cu educatoarea,trebuia platiti banii de inscriere si cand s-a intors,a constatat ca au disparut cheile de la casa.a cautat peste tot cu educatoare si apoi si-a amintit de fetita si de mamica.dar vag,fiind de doar 3 zile la gradinita nu cunosate nici copii nici parintii.
pana acasa i s-a facut rau,vecinii au spart usa si au chemat salvarea si restul v-am spus.vreau sa merg maine dimineata la gradinita,astazi nu este directoarea si sa o rog sa faca o mica ancheta pentru a descoperi cine ne-a luat cheile.faptul este consumat,dar nu mai vreau pe viitor sa se intample si altora.si ma intreb ,la cate se intampla,daca era o persona de rea credinta si stia unde stam si se puteau intampla lucruri mult mai grave.sincer,m-am speriat rau de tot,nu am dormit toata noapte am stat cu frica sa nu-i fie mai rau mamei si pe deasupra Cosmin a plans in somn toata noaptea si a facut febra.ce ma sfatuiti sa fac?
Maria & Cosmin
Raspunsuri
CristinaT spune:
Doamne... incearca sa te linistesti. Hotii isi incearca norcul in principal la mame(bunici) cu copii.
Schimba-ti butucul! Obligatoriu!
4 ani - februarie 2004
http://www.babiesonline.com/babies/o/oana
http://community.webshots.com/user/cristinat7
Andrada34 spune:
Oh, Doamne..
Cred ca tu trebuia sa intitulezi acest sb "ce-am patzit eu. aveti grija!!" pentru a fi citit de cat mai multa lume.Eu nu sunt parinte, dar am sa imi permit sa iti raspund, pt ca m-a intristat tare ceea ce s-a intamplat in cazul tau.
In primul rand, incearca sa te linistesti, fiindca baietelul te simte , si ai nevoie sa fii tare ca sa lasi lucrurile sa revina la normal.
Nu stim niciodata langa cine stam, suna ingrozitor de trist, dar asa este,insa important este ca voi sunteti cu totii bine, si mama si baiatul si tu, si trebuie sa ii linisteti mai mult pe ei, asa ca fruntea sus si nu uita sa schimbi butucul, neaparat! Alta yala..Da' vecinii ce au spus?? sau si voi sunteti langa oameni de genul "n-am auzit/n-am vazut"?
Si eu cred ca un seara niste ceiutz caldutz de tei i-ar prinde bine si l-ar calma..
Multa sanatate si toate cele bune