Mamica de mai-iunie (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna Burticute dragute si mamici iubite!
Pentru fetele din bucuresti care sunt interesate si pot veni ... se va tine o intalnire generala cu cei de pe forum pe 8 mai in parcul Carol!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24784
Poate ne adunam cat mai multe si de la noi!!!
Pupici!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Alina, bravo, inca o mamica pe listuta , sa va traiasca baietelul si sa aiba parte de ce-i mai bun pe lume!
Lauraa, a venit mami a ta? Cre' ca tare happy tre' sa fii,te mai lasa sa mai faci ceva prin casa? :))
Eryka, chiar ma gandeam ieri ca nu te vazusem la "apel", bine ca aveti tot pt Ayumi, noi inca mai avem de cumparat cate ceva, de asamblat mobila, da' cum al meu sot nu stie cum sa mai evite asta, nu stiu cand s-o intampla minunea, poate cand oi fi eu in spital in alea multe zile! (de ex nevasta colegului sotului meu,de care ziceam c-a nascut ieri dimineata, iese din spital luni, ce naspa, sta peste weekend acolo ).
De epilat, eu as vrea sa ma mai fac o data si gata, ca in general cam tine 3 sapt., de aia sper sa nu ma ia pe nepregatite si sa am timp asa cum mi-am programat. Ca uneori intru si eu in priza cand vad ca se cam intampla ceva nou in fiecare zi, apoi imi revin si ma calmez, ca fiecare femeie are ritmul ei.
Nally si Mona, ce fericite sunteti voi cu bebeii vostri dragi, se vede din mesajele voastre!
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Buna burtici si mamici!

Mai fetelor, voi chiar ati inceput sa nasteti!!!!!!!!!!!!!!!!! Alina sa va traiasca baietelul!
Hai Irinusha, hai Lauraa!!!!!!!!!!!!! Va tinem pumnii si asteptam numai vesti bune!
Mona, Nally ce va invidiez!
Eu m-am trezit azi noapte cu crampe la burta si am tras o sperietura zravana crezand ca asta e, vine bb. Nu am mai avut niciodata asa ceva si desi nu am vazut nici un dop sau altceva m-am speriat tare. Din fericire crampele nu au mai revenit iar eu m-am trezit bine azi dimineata. Oricum e clar ca marele moment se apropie si asa cum spuneati si voi trebuie sa fim pregatite (apropo de asta saptaman viitoare am programare la epilat, dar inca nu imi vine sa ma tund). Ca si Getuta si eu zic ca o sa nasc mai repede, adica 24 mai in loc de 5 iunie, pentru ca pe 24 decembrie a miscat bb pentru prima data.
Catusha sa aveti distractie palcuta la mare si sa o saluti si din partea mea!
Albinutza, nu stiu ce sa zic de legatul trompelor………….. nu m-am gandit niciodata la asa ceva. Dar daca tu zici ca nu mai faci copii e o solutie si asta, numai ca trebuie sa stii exact care ar fi efectele secundare sau daca exista asa ceva.
Piatra Lunii, cum se face ca si sotul meu e ca al tau?! Adica evita sa-i pregateasca patutul lui bb zicand ca mai e timp si de ce sa ne grabim?!Probabil ca asa sunt ei, barbatii!
Oanna si bb codrin, dpn 5 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Alina, sa-ti traiasca, sa fie santoasa!!! Multa sanatate si tie, sper sa ajungi repede cu Dragos acasica!!!
Claudelu, multumim pentru veste!!!, daca poti sa ne mai tii la curent, multumim
Mona, noua la curs ne-a spus ca scad 300-400 g, nu-i problema, oricum vad ca recupereaza repede Lia:), banuiesc ca nu-i dai lapticul cu biberonul ca sa nu se obisnuiasca cu el, foarte bine, exista niste biberoane speciale cu lingurita in loc de tetina, poate te ajuta asa ceva. Pupici multi pentru amandoua.
Nally, bine ai revenit, ne-a mai tinut Iuliana la curent cu voi doi, ce frumos deja poti spune ca va intelegeti perfect, vorbiti aceeasi limba:)) Tine-ne la curent cu intalnirea din parc, poate ajungem si noi.
Tutus, multa sanatate pentru Raulisca, bine ca ai luat trusa si ce mai trebuie pe acolo, banuiesc ca te-ai documentat tu bine ce si cum.
Irinusha, unde eeeesti??? trebuie sa ne tii tot timpul la curent:))
Getuta, cum singure pe baricade, ca voi sunteti pe 15-16, iunie, noi cele de pe 20 incolo ce sa zicem:))
Eryka, ce putin mai ai si vine si mami a ta, atunci plimbareala si rasfat pe tine:))
Catusha, petrecere frumoasa la servici si mini-vacanta placuta:)), ai grija de tine acolo, asteptam sa ne povestesti cand te intorci
Iuliana, ai fost la control? Sa-mi povestesti si mie ce si cum, la cat timp te-a mai chemat
Maria, ce faaci, cum a fost la control???
Eu am sunat azi sa ma programez pentru al 2 lea set de analize(calciu, glicemie, urina,chestii din astea) si tocmai pe 10 mai fac astia de la medicul de familie recoltari, cine stie cand imi vor da rezultatul, frate parca nu le-am plati din asigurari pe astea, tb sa astepti o data pe luna cand se fac recoltarile, sistem prostesc, ce ma enerveaza...

pupici
Laura cu bebita , sapt 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Alina! Felicitari si sa-ti traiasca baietelul. Sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoi si abia asteptam vesti de la tine!!

Buna fetelor,
Imi pare rau ca nu am mai intrat pe aici, dar mi-a fost cam rau. Am incercat sa va urmez sfaturile si am fost la doctor: se pare ca am facut o cadere de calciu. Eu stau prost cu Ca de cand ma stiu si se pare ca bebelusa mea mi-a luat tot ce s-a putut. Asa ca m-am pus pe o alimentatie mai bogata in Ca si mi s-au mai dat si niste pastile.
Azi ma duc la ultima ecografie obligatorie. O sa va povestesc ce si cum cand voi veni. O s-o ia pe Maria la masurat pe toate partile. Ma enerveaza ca imi face pe langa ecografia pe burta si ecografie transvaginala, care nu-mi place deloc. E asta este. Va pup pe toate si va mai scriu azi!

PS. Maine ajunge si mama mea aici. Sunt atat de bucuroasa.......

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (32+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

buna mamici si burtici
felicitari Alina!!!!
sa va povestesc cu epopeea mea si dupa aia ma duc sa citesc ce ati mai scris: am fost de dimineata la dr (cam adormiti ce-i drept ca nu prea ne-am odihnit azi-noapte) si surpriza.... s-a deschis colul si ne asteptam sa nastem oricand.. stiu-stiu oricand inseamna de acum pana cand o vrea bb, dar se pare ca vrea ca de cand m-am dat jos de pe masa aia ma doare spatele si burta de ma omoara si am zis ca nu mai ajung acasuca, da' uite ca am ajuns. Vroiam sa ma intind si eu sa dorm putin (intinsa in patut parca e un picut mai bine) da' n-am parte ca tre' sa vina un nene sa se uite la aragazul meu ca ieri cand am ajuns acasa mirosea a gaze in bucatarie de numa-numa desi fusese geamul deschis, asa ca il astept sa vina poate dupa aia dorm si eu putintel. Pana una alta ma duc sa-mi fac bagajelul ca sa stie tati ce sa ia cand o fi sa ne ducem la spital. Mi-am cumparat si trusa din aia pt epidurala ca mi-era ca n-o sa mai ajung sa o cumpar. si ma duc sa caut si subiectul cu unde ne-a zis Nally ce si cat a dat prin spital. Daca o sa-mi puna anestezia tre' sa-i dau si anestezistului ceva, nu? Cat si mai ales cand?

Maria - 38+ saptamani - baietzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Maaai,Oana, ce-i chestia asta cu nasti pe 24 mai fiindca a miscat pe 24 dec.?? fetele care ati nascut pana acu', s-a potrivit?! Ca mie parca nu-mi vine sa cred ,ce are una de-a face cu alta? Pai eu am simtit-o pe bb pe 2 dec., ce, sa ma astept la ceva mai devreme de termen?!
hai ca ma duc sa fac un dus, apoi trebe sa mergem sa facem poze si sa ducem actele mele la primarie, ca incepand cu 2 mai intru in "ilegalitate" :)) , deci trebe sa ma legalizez aici in Fr. , sa-mi dea un permis de rezidenta,ceva. Ce bine de al meu sot, n-are treaba, deh, cetatenii UE... eu,pe unde ma duc, hop trebe s-apar cu acte si poze la interval, cu invitatii sau bani pt cine vrea sa vina incoace din ai mei, etc... stiti si voi cum e, si daca ne mai plimbam asa de colo colo, mi-oi lua o cetatenie cine stie cand,la sfantu'asteapta!
lasa, noi sa fim sanatosi :))
of, si vremea asta, nu pricep ce sudul Fr, e a 3-a zi de cand ploua, si temperaturi mici, si cel putin pe urmatoarele zile la fel au anuntat, e mai cald in Ro ,pare-mi-se, cand vad teperaturile cand citesc ziarul pe net,asa-i?
Irinusha, sa stii ca si eu m-am trezit gandindu-ma la tine :))) ce faci??
pupaturi.

ps ralu, sananate, sa te faci bine, acu daca iei calciu. Ce zici de ecografie transvaginala, mie nu mi-a facut cand am fost la 33 de sapt., da' in schimb m-a apasat cu masinaria aia de mi-au iesit ochii din cap, si tot mai trebe sa merg sapt viitoare iara, ca n-au vazut tot. De ce-ti face 2 ecografii, nu vede la amandoua la fel?
oricum eu ma oripilasem nitel data trecuta cand imi zisese sa-mi dau si pantaloni si pantofi jos, si ma intrebam ce are una cu alta,daca se uita la burta?(si obisnuita in Dk,ca stateam incaltata pe pat si cu pantaloni pe mine). Asa ca m-am facut ca nu pricep,sau nu vreau sa pricep, si am dat jos pantofii(desi ei doar schimba hartia aia pe care stai) si numai mi-am tras pantalonii in jos, destul de mult, da' macar i-aveam pe mine!(nu de alta, da' eram neepilata,cum sa ma arat asa in vazul lumii, haha, plus ca nu vedeam rostul,cum zisei).
da' doctorii astia din Fr, mama mama, de nu te controleaza pe toate partile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankgratiela spune:

Buna
FELICITARI ALINA, sa fii sanatoasa si tu si bb.
Dupa cum vad eu pe aici s-a deschis sezonul la nascut si cam nimeni nu respecta data indicata de medic si carti. Ma cam ia cu frica mare, eu lucrez si locuiesc in provincie, iar Taticul lucreaza in Bucuresti si ajunge la noi vineri pe seara. E greu sa nu-mi fac tot felul de ganduri cand sunt atata zile si nopti singura.Insfarsit, o voi scoate eu la capat cu bine, sper sa nu ma apuce noaptea si cind sunt singura si inainte de data planificata pt cezariana.
Cineva a deschis un subiect interesant acum cateva zile, legat de legarea trompelor . Stiti cumva mai mult? Avantaje? Dezavantaje?
Toata lumea spune ca sunt normale niste dureri jos cam pe unde este vezica, dar pe mine pt ca nu am avut nici un fel de dureri pana acum ma cam sperie. Vi se intampla si voua la fel?

Ank & BB 34 sap(12 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

Salutare burticute si mamicute!

Mamicutelor, cum e cu bebeii? Sunt cumintei? Papa? Aveti tituca? Tatitcilor le e "frica" de minuni? Va descurcati? Pt support moral (in caz ca aveti nevoie), suntem aici, departe fizic, dar fosrte aproape de voi cu inima . Mai spuneti-ne ce-i in viata voastra.

Eryka, asa is si eu ca tine. Tot dopuri si ape rupte si nasteri si contractii visez. De 2 zile is cam stresi. Contractii am unpic, dar nu-s regulate asa ca ar trebui sa fiu mai calma, dar crezi ca pot? Eu stiu ca nu prea e indicat controlul vaginal in ultima perioada de sarcina, adica asta poate duce la contractii ce declanseaza nasterea. Intraba-l pe doctor cat e de "bun" tipul asta de control.
Ralu, sa ai grija de tine si sa te pui pe mancat ce trebuie sa te faci bine.
MariaI, daca o sa vina momentul cel mare, Dumnezeu sa va ajute si sa ai parte de o nastere usoara!
Catusha, concediu placut de-acum inainte, vreme frumoasa la mare si sa ne dai cate un semn de viata sa stim ca sunteti bine.

Eu doar vreau sa-i mai iau lui bebe 1-2 lucrusoare si apoi gata. Aseara au ridicat (sotul si mama) patul si mi-am pus pe pat toate plasticele de am transpirat asta noapte de numa. Apoi pe la 4 mi-a luat toate nebuniile alea de sub mine ca nu mai puteam de caldura plus ca ini trec tot felu de ganduri prin cap(chesti legate de nastere). Azi a fost prima zi, de 5 zile incoace, cand Raulisca a cerut dimineata mancare , deci se pare ca ii e mai bine. Abia astept sa-i spun din nou ca papa ca spartul .

Irinushaaaa, hai da un semn de viata! Cum te simti? Ce s-a mai intamplat in ultima vreme? Doar 2 randuri sa ne scrii cum ca esti bine, sau si tu si bebe sunteti bine.

Sa aveti grija de voi si de burtici si mamicile de pitici !
Doamne ajuta tuturor celor cu burtici sa aduca cu bine pe lume minunile mici.

"Ma-ma" cu sau la bord de 37.2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Alina, FELICITARI! Sa-ti traiasca baiatul, sa se faca mare si voinic si sa va aduca numai bucurii! Pupicuri ptr. amandoi!!!

Fetelor, sunt tot cu burtica! Nu-mi mai urati "nastere usoarar" ca vad ca nu se intampla ;)
Mai revin dupa-amiaza ca acum il astept pe sotior la masa! Va pupic si va imbratisez!!!

Irinusha - cu minunea "surpriza" de 38+ saptamani din burtica

Mergi la inceput