imi pare rau pt ca am inceput sa scriu povestea.

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Simona multumesc pentru informatiile complete.
Acum daca vreau sa o citesc stiu unde sa o gasesc.

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Simona,

Reproducerea partiala sau integrala a unei creatii originale incalca legea drepturilor de autor daca nu este folosita ca citat cu limitele de rigoare (nu poate fi "citata" o creatie literara in intregime) si, mai ales, fara a indica de la bun inceput sursa/autorul. Pentru a o folosi/traduce/publica trebuie obtinut (in scris) acordul autorului sau detinatorului de drepturi intelectuale.

Q

Mergi la inceput

quote:
editura Agape
prima editie 1996 apartin editurii agape.
traducere:Olimpiu S Cosma
tiparul:Agape S.R.L
str.Podului 8
2300 Fagaras
ISBN 973-9228-07-0.

Editura respectiva detine probabil drepturile de publicare pentru versiunea in limba romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Foarte frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

ok hai ca nu va mai scriu nimic.....!numai bine si spor la citit pe alte subiecte.va pup.don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Hai Simona mai scrie-ne,nu trebuia sa-ti stergi ultima postare cu povestioara.Eu am citit candva povestioara,dar nu am cartea,de fapt este o brosura.As vrea foarte mult sa o recitesc.Te rog scrie-ne,oricum nu cred ca mai e mult.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

continuati fetelor si criticati-ma in continuare pt ca am scris aici povestea.o zi frumoasa...va pup pe toatedon't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

S-a terminat si povestea asta.
Am o intrebare si sunt sincer interesata de raspuns: daca eu citesc o carticica pe care pe urma aleg sa vi-o povestesc (nu sa redau cuvant cu cuvant, ci sa povestesc cu cuvintele mele)e OK? Eu cred ca da. Acum nu stiu daca Simona a povestit sau a citat parti sau toata carticica asta, dar va intreb in eventualitatea ca vreodata as vrea sa va povestesc ce am citit.

Mergi la inceput

Imi pare rau ca lucrurile au iesit asa.
Faptul ca pana la urma autorul a fost "dezvaluit" compensa in oarecare masura presupusul "plagiat". Si-n plus, draga Simona, este oarecum nedrept fata de persoanele care au citit cu emotie si buna-credinta povestea si care, probabil, abia asteptau continuarea.

Adela,

Repovestirea (chiar si cu citate din opera originala), re-interpretarea, parodierea uneie creatii artistice (sau a oricarei productii care intra in competenta Legii Drepturilor de Autor sau a Legii Drepturilor Intelectuale) sunt permise mai ales daca autorul este precizat de la bun inceput, ca si opera originala la care se face referire. Este ingaduita chiar si crearea unei productii originale inspirata din o alta sursa (cu anumite limite, evident).

Q

Mergi la inceput