imi pare rau pt ca am inceput sa scriu povestea.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

foarte frumoasa, astept continuarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

da fetelor!!!e foarte frumoasa!acum sunt plecata pt o saptamina...dar promit ca o sa ma intorc repede acasa si o sa va mai scriu continuarea...don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Simona

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Singur pe lume / Hector Malot
Oliver Twist / Charles Dickens
Prichindel / Jules Verne

Eu nu mai astept nimic
Cred ca s-a spus mai devreme/mai bine/mai frumos

Cu stima,
Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Simona, . Mie mi-a placut si astept, cu nerabdare, continuarea.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Da...si pentru ca s-a scris deja mai bine sau mai frumos tre' sa ne oprim si sa nu mai facem nimic. Sa nu mai pictam, sa nu mai scriem, sa nu mai iubim, sa nu mai traim, ca oricum, au facut-o altii mai bine si mai frumos inaintea noastra! De unde va vin, fratilor, ideile astea? Sa oprim omenirea-n loc, sa ne incrucisam bratele pe piept, sa cascam gura si sa privim in trecut! Batuta pe loc! Pe loc repaus!

"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Mergand in urma maestrului risti sa-ti fracturezi stilul

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by vektros

Da...si pentru ca s-a scris deja mai bine sau mai frumos tre' sa ne oprim si sa nu mai facem nimic. Sa nu mai pictam, sa nu mai scriem, sa nu mai iubim, sa nu mai traim, ca oricum, au facut-o altii mai bine si mai frumos inaintea noastra! De unde va vin, fratilor, ideile astea? Sa oprim omenirea-n loc, sa ne incrucisam bratele pe piept, sa cascam gura si sa privim in trecut! Batuta pe loc! Pe loc repaos!

"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Asa este, Vera!
Xeno, te rog frumos, daca nu-ti place, nu mai intra si lasa-ne in pace. Sunt destule subiecte pe forum. Poti sa alegi ce-ti place tie si sa postezi acolo. Ca tot se dicuta ce s-a mai discutat, nu? Nimic nou...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

vektros
xenocid: noi astialalti asteptam, chiar daca si noi am citit cartile enumerate de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Xenocid, am si eu o singura intrebare: nu te-ai saturat sa fii rau cu fetele de pe acest forum? Daca vezi ca tuturor ne place, de ce trebuie sa vi tu sa fi singurul caruia nu-i place? Vrei sa iesi in evidenta? Du-te pe alt forum!
Simona, eu astept continuarea cand te intorci acasa! Si e valabil si pentru vektros, cand vrei, poti sa continui ce ai inceput atat de frumos! Jos palaria tuturor celor acre au curajul sa creeze, caci nu fac altceva decat sa produca sentimente placute in sufletele oamenilor!

oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput