RH negativ

RH negativ | Autor: teodoran

Link direct la acest mesaj

in urma unor analize efectuate la medsana, am aflat ca am RH negativ, cu toate ca in urma cu cativa ani mi-am facut analizele si mi-a iesit RH pozitiv. Astazi am mers sa-mi repet analiza la Medicover.Ce parere aveti,se poate gresi asa usor aceasta analiza?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

DA! Se poate gresi. Eu am Rh Negativ. Cand am facut testul de Rh a facut si fratele meu (pt buletin). Ne-a iesit la amandoi Rh Negativ. Mama a fost cea care a decis sa mai facem o data testul. La al doilea test (acelasi laborator, aceeasi laboranta) rezultatele au fost: eu Rh Negativ si fratele meu Rh Pozitiv. Atunci am repetat testul la un alt laborator. Rezultatele aceleasi: eu negativ si fratele pozitiv. Rezultate care au fost trecute pe ultima fila din buletin(tipul vechi de buletin). Mentionez ca amandoua laboratoarele erau bine dotate, laboratoarele unor spitale cotate bine si mai mult decat atat mama(fiind tot cadru medical) cunostea ft bine fetele si sefa de laborator. Dar.... s-a intamplat!

Numai bine!

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

multumesc mult,sper sa fie o greseala, daca nu s-a mai adaugat o problema la lista de "neconformitati".

Mergi la inceput