Rugaminte pentru fetele din Franta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Cristina, cand anume vii in vara?

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by ruxi

Cristina, cand anume vii in vara?

in iulie

Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Master Draciel

Cred ca ma pot descurca sa iti iau madicamentul dar la farmacia la care am intrebat eu ( pe atunci sub era deschis de mamicaluitheo), nu aveau decit de 5 mg.daca te intereseaza........te pot ajuta cu placere

Fiind singura fata din Franta, care mi-ai raspuns, indraznesc sa te rog pe tine, daca te poti duce la farmacie si sa vezi daca au Singulaire de 4 mg, si daca se poate da si pe reteta din Romania. Multumiri anticipate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Ruxi eu am fost acum jos in farmacie gandind ca ar trebui si la noi sa fie ca in Franta , in schimb mi-au spus ca au doar de 10 mg si de 5 mg . Le-am explicat ca ar fi nevoie de 4 si ca in Franta am inteles ca se gaseste dar aici nu au si nici nu au avut vreodata . Cel putin am incercat si imi pare rau ca nu am gasit

Daca nu rezolv o sa incerc sa intreb la Nice cand mai merg la cumparaturi sau in Italia !

Sanatate multa !

Mergi la inceput

Multumesc mult, debby, rezolv eu in vreun fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Ruxi, nu stiu daca m-am exprimat eu clar in primul mesaj....Initial m-am interesat ptr mamicaluitheo, la farmacia de aici, unde il cunosc pe patronul farmaciei si as fi avut posibilitatea sa il cumpar, chiar fara reteta.Problema este ca nu au decit de 5 si nu au posibilitatea de a comanda Singulaire de 4, neexistind pe lista engrosistilor lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Ruxi, m-am uitat putin pe site-ul farmaciilor din Italia si este Singulair 4 mg , in Franta fiind doar posibilitate de a-l cumpara on line. Fa o cautare pe Google si vezi posibilitatile de cumparare on line ca oferte sunt destule. Spune-mi ce ai facut dupa si de nu rezolvi asa prima data cand merg in Italia intreb exact ce si cum se poate lua si revin cu detalii, ok?

Mergi la inceput