Socata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Ma bucur, Scarmanus, ca ti-a iesit buna!!!

Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 1 luna) si Ramona (2 ani)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mai stie cineva vre-o reteta ,fara sare de lamaie si fara miere?

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

boabele negre de la florile de soc, fructele, sunt f. bune pt. slabit....asa ca aviz doritoarelor

am citit asta pe www.formula-as.ro ....si "citez din memorie"

se aduna boabele cand sunt bine bine copate, si se scurg de suc cat se poate de bine. Sucul pur care se obtine se amesteca cu alcool (de acela de se gaseste in ro. in magazine), dar se amesteca astfel:
d 1 cana suc - 1 cana alcool( proportie 1 la 1)
2 cani suc - atunci 2 cani alcool

si tratamentul este asa: (dimineata)
prima zi: 1 lingurita din amestec
a 2-a zi: 2 lingurite ametec
a 3-a zi: 3 lingurite amestec
..................
a 7-a zi: 7 lingurite amestec

e indicat ca pe perioada celor 7 zile sa se mance mai mult legume, si doar carne gratar
fiindca "mixtura" este f. tare se poate ca unele pers. sa primeasca probleme la burta ( diatree), in acest caz se intrerupe tratamentul, si nu le este recomandat

dupa cele 7 zile, se fac 2 saptamani pauza si apoi se poate relua...si tot asa, dar sa nu se faca abuz!

apoi urma povestea unei tinere care a scapat de muuuulte kg. prin tratamentul acesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chris71 spune:

Dragä scaramanus,
cum ti-a iesit socata,esti multumitä? Eu am fäcut o socatä dupä reteta pärintilor mei, am tras-o acum 5 minute la sticle si am depozitat-o in frigider.A mea a iesit foarte bunä, cu toate cä am lucrat cu drojdie nu a luat gustul ei de loc, bine eu am folosit si foarte putin, o bilutä cam cit un virf de pix la 10 L de suc. Dacä doresti, iti trimit si eu cu mare pläcere reteta pärintilor.
Pinä atunci, ai grijä de tine si savureazä sucul täu in apusul soarelui cipriot. Bye !!!
Chris71

Mergi la inceput