Revenire spectaculoasa
Raspunsuri - Pagina 2
Victoria spune:
Jasmine, e o minune!!!!!! Ma bucur din suflet pentru tine, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!!!! Nu mai fuma ca te baaaattttttt!!!!!
V.
veni, vidi, Victorie!
irinacodrina spune:
Jasmine, Mel, sper sa nu mai aveti nici o problema de acum incolo, sa mearga bine sarcinile. Sa fiti sanatoase, si bebeii sa se nasca cu bine, cu scor maxim.
Irinel spune:
Jasmine, ce veste buna! Sarcina usoara si fara probleme de acum si un bebelus sanatos! Ai grija de tine si incearca sa te destinzi si sa fii optimista, bebe simte tot chiar daca e micut inca.
Mel numai bine si tie, sa nu mai ai parte de astfel de neplaceri, sa fii sanatoasa si tu si bebe.
Pupici
Irina, burtica cu baietel
34+ saptamani (DPN 9 iunie)
Jasmine spune:
Azi am fost din nou la eco.Bebe e bine,totul e OK.Ii bate inima.Doctorul mi-a aratat care e capul,zicea ca se vad si manutele.Eu n-am inteles mare lucru din mormolocul mic pe care l-am vazut.Dar important e ca e bine,dragul de el.
Anca Wish spune:
Jasmine, felicitari.
O sarcina usoara si linistita.
Suntem sufleteste alaturi de tine.
Te pupam.
alina constantin spune:
Jasmine, curaj! Ai incredere ca totul va fi bine! Sarcina usoara!
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown)
eva alicia spune:
Jasmine, stai linistita! Nu cu cateva zile "fumatoare" se intampla necazurile! Mancarea putina si lipsa de odihna pot il pot afecta pe BB doar pe termen lung... stii doar ca el este oricum "primul servit"... Ma bucur mult pentru tine, de acum este nevoie sa te relaxezi, sa-i transmiti o stare de fericire...
Numai bine pentru amandoi!
Eva