cea mai neagra zi din viata mea
Sint disperata!!! Erau toate bune si frumoare pina acum 24 ore cind eram in culmea fericirii fiind insarcinata in 8 saptamini! Ieri noapte-brusc avort spontan !! Azi e cea mai neagra zi din viata mea. Am ramas insarcinata f usor, chiar din prima luna in care am incercat desi am 34 ani si inca nici un copil..Ma tot gindesc ce n-am facut bine in timpul sarcinii sau ce pacate am comis de m-a batut Dumnezeu asa. Incerc sa gasesc o explicatie mai ales din dorinta de a nu o pati si data viitoare.Mi-e groaza cind ma gindesc ca voi ramine iar insarcinata si voi fi terorizata de gindul ca as putea oricind sa pierd sarcina.. Unii doctori spun ca ar fi fost anomalie cromozomiala,(80% din avorturile spontane), altii ca ar fi fost deficit de progesteron. Unul spune sa iau progesteron data viitoare cind ramin, altul spune sa nu.Ce sa fac??????
Raspunsuri
flori76 spune:
Offffff,sunt convinsa ca orice as spune nu te va linisti!
Fii optimista si incearca sa o iei de la capat.Eu cred ca partea buna este ca poti sa ramai usor insarcinata,spre deosebire de alte fete de la "Aspirante" care...
Te pup si ma rog pt tine sa treci cat mai usor pt acest necaz.
Flori
papadie spune:
Imi pare rau:-(
Pt linistea ta fa niste analize cromozomiale (la instit Parhon se fac daca nu ma inseala memoria). Eu am ascultat balivernele lor cu anomalii cromozomiale si am pierdut doua sarcini. Faceam caderi de progesteron in sapt 6. Acum am balotat Utrogestan si acum e OK.
Refa-te fizic si treci la treaba! E bine ca ramai usor insarcinata.
Succes
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
gabid spune:
Nu cred ca ai facut nimic rau!asa a fost sa fie!Probabil ca ceva nu a fost in regula!Cel mai bine este sa iei utrogestan ...ai avut dureri de burtica?Utrogestanul fixeaza sarcina.Poti face si gravibinom tot pt uter si sarcina.Un dr ti-ar da tot ce se poate ca sa fie bine daca deja ai aavut o problema.
Gabi.
Anca Wish spune:
Andra, nu te invinovati. Sunt lucruri care nu depind in totalitate de noi. Se zice ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce. Fii tare.
Ai ramas repede insarcinata, deci nu e cazul sa disperi. Va fi bine. Capul sus si multa sanatate.
Te pup dulce, Anca
Andra1 spune:
Dragele mele, va multumesc pt incurajari.
sint in continuare f derutata pt ca doctorita mea spune ca nu-mi va trebui progesteron la o viitoare sarcina pt ca exista niste anomalii cromozomiale ce apar dupa fecundare care fac ca sarcina sa se autoelimine in primele saptamini si nu ai cum sa previi asta. Nici analizele hormonale nu te ajuta pt ca ar trebui sa le faci zilnic ca sa-ti dai seama de problema! Dar daca e nevoie totusi de progesteron?? As face orice sa nu mai trec odata prin asta!!
Draga Papadie, ce inseamna ca esti OK? Ai ramas insarcinata? Ai luat progesteron doar in sarcina sau preventiv dupa ce s-a intimplat nenorocirea?
Stie cineva ceva despre D-na dr Constantinescu Camelia de la Maternitatea Bucur?
papadie spune:
Sunt insarcinata in 26 de saptamini si sarcina e OK. Ca de obicei in sapt 6 am avut singerari dar am luat Utrogestan din ziua in care mi-a iesit testul pozitiv pina in luna a 3-a, atunci cind placenta se poate sustine singurika. Eu am skimbat dr ca si mie imi spunea ca nu e cazul, ca asta se intimpla si sa asteptam o sarcina perfecta. Parerea mea despre el? Un idiot!
Andra1 spune:
Ma bucur pt tine si........sanatate! Eu stiam ca placenta se sustine singura in luna 5!Am citit pe forum ca unele fete au luat pina la 7 luni, oare de ce? Ce doza ai luat de Utrogestan? La cit timp ai ramas iar insarcinata? Stiu ca tre' sa astepti 3-4 luni de la pierdere.
korinna spune:
Andra..acum un an si ceva...am pierdut si eu o sarcina la 8 saptamani..din cauze..necunoscute..eram efectiv distrusa.Nu-mi dadeam seama cum s-a intamplat....si asa de tare imi doream copilul....La o ecografie..dupa niste sangerari...au descoperit fatul mort...
Asta a fost...
Era in martiie..apoi in septembrie am ramas iarasi.Am mers din prima sapt stiuta la doctor..mi-a dat injectii cu gravibinon..am facut vreo 4-5 din cele 16 cate imi recomandase..insa bb s-a fixat foarte bine!
In mai anul trecut am nascut un bb perfect!
Iti doresc putere..sa vb cu medicul despre asta..ca daca ramai insarcinata e ok..restul medical este posibil!
KORINNA mamika x 2
http://community.webshots.com/user/korinnay
lacri spune:
Nu stiu ce as putea sa-ti spun ,este cumplit .Ma rog pt. tine sa poti sa treci peste acest moment si sa te intareasca Dumezeu.pupici
Fabian si mami Lacramioara
Anca Wish spune:
Andra, nu crezi ca ar fi bine sa mergi la alt doctor? Daca nu vrei sa-l schimbi Ok, dar macar sa afli parerea si unui alt doctor.
Eu mi-am schimbat medicul ginecolog de 2 ori in 2 ani. Nu e indicat,stiu, dar nu am fost nemultumita si am luat-o de la capat. Acum merg in paralel si la ginecolog si la endocrinolog.
Un endocrinolog bun poate face minuni. Incearca.
Te pup