maternitatea Bucur
Stie cineva ceva despre D-na dr Constantinescu asist univ de la maternitatea Bucur (lucreaza cu prof Crisan)si ce conditii sunt acolo pt nastere?
Raspunsuri
totonio spune:
draga mea,
eu am nascut la maternitatea BUCUR in anul 2002
dar cu d-na doctor Bujor.
sunt foarte multumita de dinsa, dar de doctorita
care te intereseaza pe tine nu stiu nimic.
conditii!!!
cred ca cel mai bine discuti la fata locului cu asistentele
te pup si nastere usoara.
mihuletu spune:
Draga Andra,
Mai multe despre Bucur si Dn Dr. Camelia Constantinescu s-a discutat la Nasterea pe Glob. Cauta acolo, vei gasi vesti bune despre Dna Dr. si mai putin bune despre maternitate.
Sarcina usoara.
www.sara.haihui.ro
Ela2001 spune:
Si eu sint interesata de Maternitatea Bucur.O sa nasc acolo in noiembrie.Insa eu merg la prof. Crisan.
Chiar nu poate nimeni sa dea amanunte despre Mat. Bucur si eventual despre prof. Crisan?
Ela2001
- 16 saptamini de la UM
mihuletu spune:
gasesti informatii despre bucur la:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18755
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7459 (povestea nasterii mele, mai putine date despre spital)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10411&whichpage=1 (tot eu am scris cate ceva).
lumea isi face meseria nu pentru spaga si sunt medici foarte buni acolo. maternitatea e cam saracacioasa, nu prea are aparatura de ultima ora. e foarte curat in schimb. poate s-a mai schimbat ceva in bine de cand am nascut eu.
www.sara.haihui.ro
puffy spune:
despre prof crisan am numai cuvinte de lauda.e un adevarat profesionist, nu e adeptul cezarienei.spitalul e intradevar f saracacios.sala de travalui e un fel de abator de oameni.e o imagine deprimanta.dar ptr prof crisan, si data viitoare voi merge acolo.am fost si in municipal unde conditiile sunt mai bune,dar am avut parte de medici de tot rahatul.scuzati expresia.
acum conteaza ce iti doresti,nastere intru-un spital de lux sau un medic profesionist.
DOINA SANDA spune:
Buna fetele!
Mii de pupici,Mihuletu si Sarei!!
Si eu am nascut la Bucur,tot cu aceeasi echipa:d-an dr POPA si dr anestezist TOMA!!Tu in aprilie eu in iulie,si tot cu epidurala.
Si eu dau tot nota 10!!!Si la al doilea tot pe dr POPA o vreau!!
SANATATE MULTA TIE SI FETITEI!!
mihuletu spune:
quote:
Originally posted by DOINA SANDA
Buna fetele!
Mii de pupici,Mihuletu si Sarei!!
Si eu am nascut la Bucur,tot cu aceeasi echipa:d-an dr POPA si dr anestezist TOMA!!Tu in aprilie eu in iulie,si tot cu epidurala.
Si eu dau tot nota 10!!!Si la al doilea tot pe dr POPA o vreau!!
SANATATE MULTA TIE SI FETITEI!!
DOINA S
Multumim pentru urari, si voua va dorim la fel.
Ai mai pastrat legatura cu Dna Dr.?
pupici
www.sara.haihui.ro
Anculina spune:
Am fost pana in saptamana 35 ( acum sunt in 38) in grija Iuliei Sosievici de la Maternitatea Bucur. Am ajuns la ea prin asistenta sefa, mama celui mai bun prieten al sotului meu. Vreau sa va spun fetelor ca in saptamana 35 am plecat mancand pmntul de la ea. Poate e buna profesionista, nimic de zis, dar pentru o viitoare mamica la prima sarcina, nu o recomand! Nu comunica deloc, tot ce citeam eu despre legatura dintre doctorul care iti urmareste sarcina si tine erau povesti frumoase, plicul era plic, flori, atentii,iar vizita si discutiile durau un minut. Am ajuns in 35 de saptamani si subiectul
NASTERE parca era subiect tabu ! Maternitatea - curata dar saracacioasa.Asta e povestea mea! Am plecat de la ea la Municipal!Poveste fara concluzii, dar sa te coste vizita in jur de 1.000.000 cu plic, atentii, flori, ecografie si sa dureze un minut, cand esti laprima sarcina si astepti vizita la doctor cuatata nerabdare... Mie nu mi-a placut! Am plecat in viteza si cred ca o sa se duca pe apa sambetei si relatia cu respectivul prieten, dar asta e! Va pup pe toate!
DOINA SANDA spune:
Mihuletu,nu am mai pastrat legatura cu d-na dr,pt ca nu am mai avut probleme,anul trecut in toamna am fost ultima oara,si o sa o mai sun cand ma hotarasc sa intarc puiul...daca vrei un nr de tel,ti-l dau,daca nu il mai ai..
Anculina...neplacuta experienta ta!Am fost si eu o data la ecografie la MARIE STOPS,si era dr Sosievici,nu mi s-a parut cine stie ce..
Insa asistenta sefa,cand am nascut, a venit sa-mi vanda o epidurala...si am luat-o!Nu mi s-a parut corect,dar in toiul travaliului ce era sa fac,mi-au zis ca nu o sa ma mai doara,dar de unde...tot asa am urlat!!Si de aici am tras concluzia ca era pusa pe ciubucareala asistenta sefa...mai ales cand am aflat ca la alte spitale stau altfel treburile cu epidurala..Data viitoare,stiu ce o sa fac,cum se spune:te frigi cu ciorba ,sufli si in iaurt!
Dar mi se pare culmea ,si plic,si atentii...si pe tine tot nu te baga in seama!Bine ca ai plecat de la ea!
Am mai avut o colega de servici care tot la Bucur venea,la o d-na dr. al carei nume l-am uitat.Si spre apropierea termenului,se trezeste ca o cheama la spital sa-i provoace nasterea,ca pleca in concediu dra,si daca nu-i convine sa plece la alt dr.Si nu era la prima nastere cu ea,mai nascuse o data,se cunosteau si tot ia dat papucii...
Ce mai.. sunt doctori si.... doctori,pacat ca trebuie sa trecem prin experiente asa neplacute.
Sanatate multa!
misticgirl spune:
Buna,fetelor!
Eu trebuie sa nasc la inceputul lui decembrie tot la Bucur, cu dr. Conteanu. A mai nascut cineva cu dansul?'
Va pup
Claudia
~14 sapt de la UM