Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

o stiu pe anne-mary, tipa de 23 de ani, blonduta si de curand casatorita care vrea un bebe din toata inima?
O stiu, o stiu, stiu ca astepta cu sufletul la gura. Parca a pierdut deja o sarcina, daca nu ma insel....

Felicitari pentru bebe, anne-mary, te-asteptam printre burtici!

13 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

da, ea e, cred ca putin superstitioasa de nu vrea inca sa scrie... pana nu iese din primul trimestru!

dar acuma e bine si ea si sarcina!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am fost azi iar la eco.Bebe e bine,sarcina are 10 saptamani.In sfarsit mi-a venit inima la loc.Sper ca de-acum inainte sa nu mai fie nici o problema.
Nu mi-a dat nimeni nici o explicatie cu privire la cauzele sangerarii.
Abia in seara asta le-am spus parintilor si socrilor.E o lupta intre bucuria pe care o simti (si pe care ai vrea sa le-o impartasesti) si teama sa nu intervina ceva rau.Si eu am preferat sa astept cat mai mult pana sa le dau vestea cea mare.E o explozie de bucurie si la parintii mei si la socrii mei.Si unii si altii isi doreau tare mult un nepotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Jasmine, ce pot sa-ti spun! Esti de o mie de ori norocoasa. Ma bucur sa aud ca bebele tau e bine. Si tu desigur. Povestea ta (adevarata) imi aminteste de o alta poveste (la fel de adevarata) a unei foste colege de serviciu (asta era cam acum doi ani) care a trecut prin aceeasi situatie. Medicii i-au confirmat intr-un final (dupa multe investigatii) ca sarcina nu este oprita din evolutie, dar au sfatuit-o sa-si dea acordul si sa intrerupa ea sarcina caci, ziceau ei, sarcina este oricum compromisa. Desi hemoragia puternica a incetat, ea a avut sangerari pana a nascut si dureri de abdomen. Si nu a vrut sa renunte (era extrem de credincioasa).A zis ca si bolnav, e copilul ei si nu poate sa il ucida.
Ce crezi? Robert e acum un flacaias de toata mandretea. Nu numai sanatos si vois, dar istet nevoie mare.
Cand D-zeu vrea, rezolva el!!
Ma bucur din suflet pt tine! Zambeste zilei de maine !

TRY, sa stii ca nu am primit nimic inca, poate de lung ce era.

Cu drag ... Nelu

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

am mai auzit astfel de povesti in care dr-ii spuneau ca bebele nu e viabil, sa intrerupa sarcina... si a fost ok!
felicitari mamelor care sunt impotriva avortului!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

dena,
Nu stiu daca il mai pot recupera de undeva sa-l retrimit. O sa vad.

13 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Try! ....intre timp l-am primit si am si raspuns inapoi.

Multumesc din nouu!

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, combinatia Berbec+Taur + copil Scorpion este destul de exploziva. Din toata afacerea , Taurul(al meu sot) este cel mai bland, daca se poate spune asa , eu am permanente dispute cu a mea fetita , care este genul de leader , trebuie sa aiba INTOTDEAUNA ultimul cuvant, sa fie mereu in centrul atentiei , si e de o incapatanare care ne depaseste cu brio pe amandoi.In rest, este foarte inteligenta si speculeaza orice "slabiciune".De asemenea, fiecare interdictie trebuie explicata amanuntit, niciodata nu este suficient un simplu "Nu", altfel nu obtinem nici un rezultat.

Si voi tot Berbec+Taur sunteti? Ce coincidenta!

tuturor
Roxana-12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Jasmine,sincere felicitari ca totul este bine.Ma bucur pt.tine si imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva.
Fetele ,aku sa ma laud
Ieri am fost la moasele care imi urmaresc sarcina.Singurul lucru care m-a nemultumit a fost ca era numai moasa batrina (femeie ff.buna care mi-a fost de un enorm ajutor cind am nascut-o pe Amira)dar care nu se pricepe la ecografii.
Prima data am ascultat inimioara lui bb.care batea vijelios.Ce m-am bucurat.Apoi am facut eco.(nu a stiut sa masoare nimic si nici poza faina nu mi-a dat)dar l-am vazut pe bb.Tot familionul,a fost si sotul si Amira (maimutica care tipa in gura mare).
Cred ca o sa ziceti ca`s nebuna dar asa m-a prins o nostalgie.Numai la capusorul ala mic ,pe care l-am vazut ieri ,ma gindesc.Si mi-e asa drag,si abia astept sa-l tin in brate.Plus belea ca mi se pare un scump si un frumos
Cred ca ma intelegeti,nu am luat-o razna ,dar nici mult nu mai am
Se misca capusorul in sus si in jos,si parca am vazut o manuta micuta zic eu.Sotul meu a vazut inimioara,ce fericit era
Gata m-am laudat destul,va dau cuvintul viitoare mamici .

Nicole&Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Jasmie, asa veste... Nici nu stii ce mult ma bucur!!!

Bun venit si celorlalte gravidutze! Sa aveti sarcini usoare si bb-ei sanatosi!

Eu nu am mai intrat de ceva timp pe aici - am avut o perioada plina de greturi si rau, la fel ca multe din voi. Si mie mi se vede burtica destul de bine si in plus m-am ingrasat vreo 3kg (dar am reusit sa ma las de fumat din prima sapttamana cand am aflat de bb)

Pupici

Cris 10 sapt si 6 zile

Mergi la inceput